אמת, שקר או פנטזיה

petch

New member
דנטל

הי לךאנחנו זוג חמוד בני 27 30 מחפשים בנרות זוג דומה ןפשוט אין לא מצליחים למצוא אולי תוכלי לעזור לנו תודה

דנטל

New member
../images/Emo2.gif בשלושת-רבעי שעה?

חכו, חכו. זה לא הולך כל כך מהר. החפזון מן ה-
. חוץ מזה, הסבלנות לפעמים משתלמת. תבדקו אם יש בלוחות שלנו הודעות שמתאימות. אתם גם יכולים לפרסם שם (אין לי מושג מה קורה שם, כי זה לא באחריותנו, אבל אולי יש משהו טוב). תסתכלו אחורה בשרשורים, אולי היו הודעות מתאימות, כי אני פשוט לא זוכרת. אתם יכולים לעשות חיפוש מתקדם על המלה "זוג". גם לצרף תמונות שלכם (בתמונות ערום מתבקשים לטשטש את הפנים), יכול לעשות רק טוב. ושוב, קצת סבלנות. ובהצלחה. אם ההודעה שלכם תעבור לעמוד הבא, אני מבטיחה להקפיץ אותה.

שמוצקין

New member
תודה פשוש../images/Emo25.gif

(לדנטל)קבלי גם את
...בקשר לתשובה אני מושך קצת זמן לתת לעוד אנשים לנחש...

שבת שלום לכולם...בואו נראה...

אם תצליחו לנחש את מה שאני אכתוב במישחק... 1. עשיתי אורגייה בצבא עם 2 קצינות בדרגת סגן אלוף... 2. לפני 3 שנים הרווחתי בקזינו באיטליה 2000% בשעתיים... 3. לפני 10 שנים התחפשתי בפורים לבחורה כוסית וגברים התחילו איתי... בהצלחה...

שניכם טעיתם בגדול...

1. הייתה לי פנטזיה על 2 הקצינות ולצערי לא הגשמתי אותה... פנטזיה... 2. באמת הרוותי 2000$ בשעתיים בקזינו באיטליה... אמת... 3. לא התחפשתי לבחורה אף פעם... שקר...

שמוצקין

New member
../images/Emo163.gifטוב הפיתרון

האמת שלא הקפדתי על הכללים... אצלי הכל אמת 1 כשהייתי ילד בן בערך עשר עשינו אני ואבא טיול אופניים של יומיים וחצי והגענו לראש הנקרא. 2 עברי ואני היינו יחד בתיכון...לפעמים רבנו. 3 לא נעים..אבל נכון.

nir34

New member
היי אני גם רוצה לשחק

תנחשו בבקשה: 1. זיינתי את דנטל שבוע שעבר 2. אני הולך לזיין את דנטל היום 3. אני הבחור הוומו מהישיבה שדנטל זיינה אותי ומאז אני כבר לא הומו

nir34

New member
אי אפשר בדרך כל שהיא לעבור לראש

התור למרות שהדרום לא מתאים ודרך אגב אם כבר אתה מסדר משהו אז אולי כבר ניפגש שלושתנו אני אתה ואשתך.....זה פשוט מתאים לי . השנה החלטתי שאני הולך להגשים את ה......כל.

למעלה