אמת, שקר או פנטזיה

אמת, שקר או פנטזיה

בואו נשחק במשחק אינטרנט ידוע שכבר רץ הרבה פעמים בהרבה פורומים זה מגיע גם לכאן עכשיו. (למען האמת, העתקתי את הרעיון מפורום אחר באתר). בואו נראה אם תקלעו למטרה: 1. הזדיינתי עם המורה שלי בכיתה י"ב 2. בעלת הדירה השכורה שלי הציעה לי הפחתה בשכר הדירה תמורת שירותי מין. 3. השתתפתי באורגיה פרועה עם גבר ושתי נשים לעיני חברתי. יאללה

1. פנטזייה - היית מת

2. שקר - אין סיכוי שבעלת בית תסכים לוותר על שכר דירה, גם אם היא נימפומנית. 3. אם זו אמת....אז יש לך חברה עם הרבה כוח סבל.

אוח...אנסה שוב

1. פנטזייה 2. אמת (איזו בעלת בית סתומה) 3. שקר (בהנחה שיש לך חברה בעלת לב חלש) נו?

שחור אל תתחמק!

זרקת פצצה בלי שום תאור או פרוט ספר קצת יותר על הזיון עם המורה, באיזה גיל היא היתה, איפה זה היה, איזה ציון קיבלת ממנה, כמה פעמים גמרה וכו' וכו' וכו'

טורטליני - לבקשתך מהמשחק....../images/Emo24.gif

ובכן... זה היה לפני כ-10 שנים (איך הזמן טס כשנהנים). הייתי תלמיד תיכון ממוצע בכיתה י"ב. בכיתה י"א נפתחו בבית ספרנו שעורים במזרחנות ע"י מורות חיילות מחיל המודיעין. אחת המורות, חלי היתה סקסית בטירוף. המדים פשוט ישבו עליה כמו לפי הזמנה. מאחר וחלי היתה הגורם האטרקטיבי היחיד בשעורים הללו, כמות התלמידים פחתה ופחתה ככל שנקפו הימים. בכיתה י"ב נותרו 5 תלמידים ועבדכם הנאמן ביניהם. לאחר שפיתחנו קשר יותר הדוק מקשרי מורה/תלמיד טיפוסיים, הציעה לי חלי טרמפ הביתה באחד מימי החורף הגשומים. נעניתי בחיוב כמובן. חלי נסעה אליה הביתה והזמינה אותי לקפה. בחיי שלא היה לי מושג לקראת הבאות. התיישבנו בסלון, חלי הכינה קפה, ונכנסה לחדרה. כשהיא חזרה המדים כבר לא היו עליה. מכאן העניינים התגלגלו. זו היתה בהחלט חוויה יוצאת דופן. אני גמרתי פעמיים, אחד בחוץ ואחד בפיה. היא גמרה פעם אחת, אך הרעידות שלה נותנות את אותותיהן עד היום בהתקפי פרקינסון שתוקפים אותי מדי פעם. אין לי מושג מה היא חשבה על הזיון, אך היא הגישה אותי לבגרות עם ציון 97 (ממוצע הציונים שלי בקורס עמד על 60 ומשהו)... ביי

זה מה שנקרא מורה לחיים

לפעמים אני נזכרת בתקופת התיכון ולא מאמינה עד כמה הייתי טיפשה. יכולתי להיות כל יום עם בחור צעיר וחסון אחר ללא שום מחוייבות, ובמקום זה שמרתי בקנאות על בתולי. אולי אם היה לי מורה חייל הכל היה נראה אחרת...

oreni0

New member
יאללה נשחק

3 כמובן. למה? מורה איכס"... אני מבקשת לדחוף יותר חזק.." ( בקול מתחסד) שכר דירה? בעלי בתים לא עושים סקס פשוט מאוד.

למעלה