יללה שחור קדימה נו!?!?!!?
O oreni0 New member 7/3/03 #18 אמת או שקר 1 במעלית במלון. לא ראיתי אותה לא פני ולא אחרי, והיה מה לראות. 2. סטודנטית בת 21 ( חצי מגילי אז) על חוף הכינרת 3. עם אחות בלילה בבית חולים, כשהייתי מאושפז ל24 שעות להשגחה לאחר תאונת דרכים נו......
אמת או שקר 1 במעלית במלון. לא ראיתי אותה לא פני ולא אחרי, והיה מה לראות. 2. סטודנטית בת 21 ( חצי מגילי אז) על חוף הכינרת 3. עם אחות בלילה בבית חולים, כשהייתי מאושפז ל24 שעות להשגחה לאחר תאונת דרכים נו......
ד דנטל New member 7/3/03 #21 אוף, אני גרועה במשחק הזה בוא נראה אותך - הזדיינתי עם תלמיד ישיבה הומו הזדיינתי עם קוקסינל הזדיינתי עם חבר של אח שלי
אוף, אני גרועה במשחק הזה בוא נראה אותך - הזדיינתי עם תלמיד ישיבה הומו הזדיינתי עם קוקסינל הזדיינתי עם חבר של אח שלי
O oreni0 New member 7/3/03 #26 3 אלא מה? את ההיא במעלית ראיתי שוב הסטודנטית היתה בת 22 אבל האחות אוי אוי אוי אבל הנה לב העניין: אני טוען שגם בסטוץ מעורב קורטוב של נשמה ואפילו יותר מככך
3 אלא מה? את ההיא במעלית ראיתי שוב הסטודנטית היתה בת 22 אבל האחות אוי אוי אוי אבל הנה לב העניין: אני טוען שגם בסטוץ מעורב קורטוב של נשמה ואפילו יותר מככך
C Crossface New member 7/3/03 #49 לא יעזור עכשיו אם אני אגיד שהתבלבלת י (שהתבלבלתי) נכון? כי התכוונתי לרשום את הראשון הפנטזיה ואת האחרים הפוך מהשחור זה נכון?
לא יעזור עכשיו אם אני אגיד שהתבלבלת י (שהתבלבלתי) נכון? כי התכוונתי לרשום את הראשון הפנטזיה ואת האחרים הפוך מהשחור זה נכון?
ש שמוצקין New member 7/3/03 #32 הממ.... 1 רכבתי באופניים לראש הנקרא (ממרכז הארץ) 2 רבתי עם עברי לידר 3 מסעדן מטבריה הטריד אותי מינית
ד דנטל New member 7/3/03 #33 וואי, קשה קשה אם אחד מהם זו באמת פנטזיה, אז אתה ממש מוזר. 1. פנטזיה 2. אמת 3. שקר ולמה אתה לא מנסה לפתור את שלי?
וואי, קשה קשה אם אחד מהם זו באמת פנטזיה, אז אתה ממש מוזר. 1. פנטזיה 2. אמת 3. שקר ולמה אתה לא מנסה לפתור את שלי?
ד דנטל New member 7/3/03 #35 בדיוק - קבל ../images/Emo24.gif על ההצלחה אבל לא אמרת איך אני הצלחתי בניחושים שלי.