אמת והתאבדות

המחקרים הם טובים

ועומדים בכל קריטריון מדעי מקובל. למעלה מ-350 מהם פורסמו בכתבי-העת המדעיים היוקרתיים ביותר. כתבי-עת שלא מפרסמים דברים סתם. בעידן האינטרנט אין צורך בנייר, מכונות דפוס וכו'. יש ה-כ-ל באינטרנט.

הידע שמהרישי חידש

לא מוגבל רק למדיטציה הטרנסנדנטלית. יכול להיות שאדם חי או עובד בבית שמסב לו סבל רב. היום עם 'בתים מביאי מזל' אדם יכול לבחור האם הבית שלו יגרום לו סבל או שיביא לו מזל בחיים. הקישור שצרפתי, היה על מהרישי איורוודה. אדם, עדיף שלא יביא לכך שיחלה. שעל ידי אורח חיים ותזונה נוכנים ו-"טיפול 20,000" אחת לכל עונה, ישמור על בריאותו. מי שכבר חולה, למהרישי איורוודה (לא בארץ) יש פתרונות מעולים שעושים פלאים גם במחלות כרוניות שלהלופאטיה אין להם מענה. מהרישי ג'יוטיש ומהרישי יאגיה דואגים למנוע את הסכנה בטרם באה..... הראה לי אדם אחד שעושה את כל אלה באופן סדיר ולא יכול לטעון בפה מלא לתוצאות.

lightflake

New member
מאיפה שמעת או כיצד הסקת

את הדבר הזה? פעם ראשונה שאני שומע את הטענה מגוחכת ואף אומללה הזו

על פי ההגיון הזה ...

אני חושב שיש אפשרות שאתה עצמך התאבדת בגלגול הקודם זה מסביר את העיוורון

אם הייתי יכול הייתי עושה זאת ...

העניין איתך שהעיניים שלך כל כך פקוחות שאתה אפילו לא ממצמץ

lightflake

New member
ממתי שמים נקודה אחרי המילה אבל?

אולי זה קשור לעיוורון שלך, תחקור את זה.

הצופה.

New member
זה כתוב בוודות? ואוווו

ומי כתב את זה לתוך הוודות? הוא קם לתחיה?

מראי מקום בבקשה.

ואם אתה לא זוכר - חפש. חפש כמו שאני למשל מחפש אם אני לא זוכר.

ככה אני חושב

משום שזה כתוב בכתבים שלא נכתבו על ידי אדם. הם קוגניציות של חוקי הטבע. השאלה היא האם אתה בכלל חושב שיש דבר כזה שנקרא קארמה. אותה הנהלת חשבונות קוסמית שכל דבר שאנחנו עושים, אומרים או חושבים אפילו, הולך אל קצוות היקום וחוזר אלינו. מה שאתה זורע זבה מה שתקצור. כשאדם עושה דבר שבכל דת, מסורת ותרבות נחשב החמור ביותר, אתה חושב שהוא יינקה מזה? הוא נוטל נפש חיה וממית אותה. וזה בכלל לא משנה אם הוא רצח שודד או את אשתו שבגדה בו או את עצמו. הוא לא ראה את מציאות החיים.

RamiSun

New member
כן אבל אתה לא צריך לקחת את חוק הקרמה

בצורה כל כך פשוטה ורדודה. יש אין סוף נסיבות לכל דבר. אולי, אלו שכתבו אז את הכתבים שלא נכתבו ע"י אדם, התמודדו גם אם העובדה שהם לא נכתבו בשפה של בני אדם, והתרגום שלהם נבע מהמקום האבולוציוני שהם והקהל שלהם היה בו לפני לא מעט ימים..... ואל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו.

אנא מכובדי

הצג לי בבקשה את חוק הקארמה בצורה מורכבת ועמוקה. סנסקריט היא בלי ספק שפה של בני אדם. היא השפה של בני האדם. לכל צליל בה יש לו את הצורה המדוייקת של מה שהוא מתאר. ממש ביחס של אחד לאחד. לאדם בר-דעת, טוב שיתעלם מן התרגום. או. שייקח אותו בערבון מ-א-ו-ד מוגבל. לא צריך לאכול צואה כדי לדעת שהיא לא טעימה. אין לי שום רצון להיות במקומם של אנשים אחרים. אני משקיע סכומים וזמן ביד רחבה כדי לא להיות במקומם.

אז מה אם הוא לא ראה את מציאות החיים ?

הלא הוודה קיימת בשביל אלו שלא רואים את מציאות החיים מיליוני אנשים בדורות שפסו מן העולם לא ראו את מציאות החיים ... אז מה ? כמה עוורים אתה רואה מסביבך ? ... הרי לפי התיאוריה שלך רוב האנושות צריכים להיות עוורים מלבד זה שום דבר כזה לא כתוב בוודה בחלק ה- Shruti שלה ... אני מכיר אותו על בוריו, אז תפסיק לבלבל את המוח עם השטויות הנבערות האלו

לא ידידי

אלה "...שלא רואים את מציאות החיים..." מה כבר יכולה הוודה לעשות עבורם? ריק וודה. נדמה לי שמנדלה ראשונה. כאן יהיה לי די קל, אם תרצה, למצוא את הפרק והפסוק. בכל דור יש את אלה שהתגלגלו ממי שלא ראו את מציאות החיים. יש לי עבורך נושא למחקר. כמה מתאבדים מול כמה עיוורים יש. נשמע לך מעניין לבדוק? לעתים גם לוקח לנשמה אלפי שנים לפני שהיא חוזרת, כך שכל מה שאתה כותב הוא בסך הכל ספקולציה. מי אמר שזה צריך להיות כתוב בשרוטי?

החיפוש אחר המופלא מוביל אליך ...

אתה באמת מופלא בעיני אתה כותב שכול מי שלא רואה כי החיים הם בליס נולד מחדש כעיוור ומה שאני כותב זה ספקולציה ... כמו שאמרתי מופלא מי שאמר שזה צריך להיות כתוב ב-שרוטי הוא אתה אם לא ידעת, ה-שרוטי הם הכתבים שנחשבים לקוגניציות ולא כל מה שאתה מכנה אותו וודה וגם לגבי ה-שרוטי יש ויכוח גדול אם למעשה רק ארבע הוודות הראשיות ההן קוגניציות או גם הברהמנות המקושרות אליהן מכול מקום מה שכתוב והבאת זה משפט נחמד - "...שלא רואים את מציאות החיים..." מה כבר יכולה הוודה לעשות עבורם? אבל הוא רחוק מאוד מהשטויות הנבערות האחרות שכתבת

לא הסברתי את עצמי כנראה

מי שמתאבד נולד מחדש כעיוור. על זה היה השרשור. ההסבר שלי על זה הוא שהוא לא ראה את מציאות החיים.

למעלה