אז ככה ...
מ"ט שייכת לקבוצת טכניקות מנטרה שמתורגלות במסורת השאקטה. (Bija Mantra Ajapa System) בתוך הקבוצה הזו היא דומה לטכניקות אחרות ובו בזמן בעלת מאפינים יחודיים משלה מבחינת אופן השימוש במנטרה, בנוסף היא בהחלט שונה ממיני מדיטציות מנטרה אחרות וזאת בתכלית השינוי. אני לא חושב שישנה שאלה אם היא טובה יותר או פחות בתור טכניקה. כל קבוצת טכניקות יש לה את מטרתה וכול טכניקה תופסת את הנישה שלה ומשרתת את המטרה לשמה נוצרה. אני חושב שאם שמים בצד את העניין הזה, למ"ט יש חוזקה מבחינת זה שניתן ללמוד אותה במסגרת ארגון שלמרות הביקורת עליו, בכול מה שנוגע לטכניקה עצמה, שומר על שיטת לימוד נכונה, מדוייקת, נאמנה למקור ועל מערכת תמיכה אמינה במתרגל. בביצת ה"רוחניות" הרדודה של היום יש לכך משמעות גדולה בעיני. זה מבחינת הטכניקה עצמה ... אני לא נכנס כאן להיבטים אחרים של הארגון. קשה לי לענות על עניין המחיר. כשאני למדתי המחירים לא היו בשמיים. אם אני צריך לשחק ב-דיעבד אומר ללא היסוס שמבחינת המשמעות של הטכניקה הזו בחיי עד כה הייתי משלם את המחיר. יחד אם זאת אינני יודע מה הייתי עושה לו הייתי נתקל בה היום ללא כל הנסיון שעומד לרשותי. אני מוקיר מסורות שמלמדות על בסיס תרומה ויחד עם זאת אינני מוקיע אחרות שגובות תשלום זה או אחר עבור הלימוד. באווירה הנוכחית בפורום בקשר למ"ט ואחרי שהבעתי את דעתי אני מוצא לנכון לומר שאין לי שום אנטרס שיווקי או פרסומי בכול מה שכתבתי.