אמרנו לכם!

• פותח הנושא bm
  • פורסם בתאריך

resh0

New member
המתנחבלים - פלשתינאי ישראל.

הם כבר הוכיחו את כישוריהם בהתפרעויות ופגיעה מכוונת בחיילים/שוטרים. אנו מארנו כבר מזמן כי פלשתינאי ישראל הם פצצה מתקתקת שמחכה ליום בו תצטרך למלא את תפקידה בתכנית חיסולה של ישראל בשלבים. אמרנו אז והתברר שצדקנו! אנו אומרים גם היום... להפרד מהפלשתינים לשלום!!!! הפרדה פיזית ביננו לבין הפלשתינים, כולל פלשתינאי ישראל. זהו הפתרון היחיד שימנע את כל שפיכות הדמים.

רלוונטי

New member
גם להרוג את כולם................

ימנע שפיכות דמים...ואחר כך יהיה פה מה זה שקט.

resh0

New member
כאב ראש אפשר לפתור באמצעות אקמול

לא צריך לערוף את הראש... בלי חיכוך, אין שפיכות דמים. אין שפיכות דמים? משמע יש ביטחון ויציבות. יש ביטחון ויציבות? יש סיכוי להגיע להסדר קבע שפוי שיהיה מקובל על רוב אזרחי המדינה ושיוביל לשלום אמיתי. שקט............. זה אפשרי וזה מתבקש! זה גם מה שיהיה.

תרשה לי לצעוק אותך!!!! מסית ומדיח!!

האנשים שמקריבים קרבנות בגלל אידיאולוגיה ובגלל מצוות ישוב ארץ ישראל ושומרים עלינו מהחזית ובעורף הם נלחמים ושומרים עלינו כדי שתוכל אתה מנוול ועוד הרבה כמוך לשבת ולאכול שמנת ולשתות יין בשינקין. אתם גיס חמישי!!!!!!!!! אני לא רוצה לקלל כי גם קללת הדיוט היא לא פשוטה אבל אני מקוה שבקרוב תבין ותראה את האמת.

אלי.

New member
כבר אמרתי זאת פעם -

קומץ של סהרוריים (כמה מאות ? נניח) דופק ליתר ה-200,000 את כל מה שהם השיגו.

resh0

New member
אכן מדבר אדם עם נסיון...

קומץ קיצונים כמו פרס,ביילין ושריד, הצליחו לדפוק את כל מה שעשתה מפלגת העבודה במשך שנים לטובת המדינה.

אלי.

New member
נו, ו"המוסד" טוען שכולם כאן מקובעים

הנה אתה, אחרי שבנית עולם וירטואלי חדש על פי מאוויך, בו פרס לא עשה כלום ("פרס לבש בגדי עבודה ? לא, הוא רק נתן את ההוראה להקים את הכור ..."
), זה קצת מרענן לקבל גירסה מעודכנת שלך, ממנה משתמע (גם אם באיפכא מסתברא) שהשמאל עשה משהו במדינה ... וגם את זה כבר אמרתי - קומץ הקיצונים מצליח להשליט את דרכו על רוב ה"שפויים" וה"מתונים" - אז מה הרבותא בלהיות רוב ? אם הימין לא מצליח לעשות עם הרוב את מה שהשמאל מצליח במיעוט, זה מלמד משהו על שניהם.

resh0

New member
הקיצוני של אתמול הוא המתון של מחר

ולהיפך!!!!!! היטבת לתאר את כשרונו הרב של פרס לעשות דברים, אבל רק במובן הוירטואלי של העשיה. רבין, רפול, מוטה גור, שמיר,גנדי ועוד טובים ורבים הם דוגמאות של אנשים שגם עבדו אדמה, גם עבדו, גם התישבו, גם לחמו וגם הנהיגו פוליטית. להשוות את פרס, האיש שעושה הון מכשלון, עם אלו, בהחלט לא יכולה להיות על אותו המישור. פרס הוא רק פוליטרוק שהתמחה בתרגילים פוליטים מסריחים המלווים בחתרנות בלתי נלאית. והכל בזכות הקוקטיילים הרבים שבהם הוא משתתף, כדי לא להתקל הרבה באשתו. פעם כאלו שצידדו בהקמתה של מדינה פלשתינית, היו קיצונים שבקיצונים! הן בעיני השמאל המתון, בטח שבעיני הימין. הם אלו שסחפו את מפלגת העבודה למחוזות שהביאו לקריסתה. כרגע הרוב של הימין הוא רק בעם ולא כל-כך בכנסת, בבחירות הבאות הרוב הגדול שתומך ימין, יתן הוא את הגב הפוליטי שידרש לראש הממשלה הנבחר כדי לבצע את המדיניות שרובו המכריע של העם מצפה ממנו. יתכן ובעוד מספר שנים, כאלו התומכים בתנועת מולדת יהיו המתונים???

רלוונטי

New member
לא היתי עוצר את נשימתי בציפיה

למרות שאולי במקרה שלך זה יכול רק להועיל.

אלי.

New member
יפה, יפה ...

"בזכות הקוקטיילים הרבים שבהם הוא משתתף, כדי לא להתקל הרבה באשתו ...". עם טיעונים כאלה, לא פלא שהמיעוט של השמאל מסובב את הרוב של הימין על אצבעו הקטנה. מצד שני, הייתי מאד רוצה להאמין (ואני מאמין, ויודע) שהימין מסוגל לנפק טיעונים יותר בוגרים מזה, בכדי להסביר למה פרס לא בסדר. צריך רק לקוות, ולחכות בסבלנות. ואיזה מזל שלימין יש רוב בעם ? ככה גנדי יכול לפרוש מהממשלה, להפיל אותה, ללכת לבחירות חדשות, ולזכות את הימין ב-95 מנדטים מי-ני-מום. הנה גנדי פורש
... ופורש
... ופורש
... נו ??????? מה העניינים ? תפרוש כבר ! יש לך רוב בעם !!!!!! ממה אתה פוחד ?

resh0

New member
כמה אופייני לאובד עצות...

נתתי כל-כך הרבה טיעונים בוגרים המסבירים מדוע "פרס לא בסדר" ואתה ברוב יאושך נטפל אל השולי ביותר והפיקנטרי... אכן נסיון שנון, אבל זה לא עובד על "שועל קרבות" כמוני. במילים אחרות: נסיון אחרון של יאוש, אולי יצליח אולי לא. במקרה הזה - לא! מי מסובב על אצבעו הקטנה? מדיניות השמאל, אתה יודע מהי??? האם יש לה קשר עם ההתרחשויות דהיום? נכון שגם מדיניות הימין לא מיושמת, אך הסיבה היא המצאו של ראש ממשלה שכרגע פשוט כושל עפ"י מבחן התוצאה. למזלו, בינלאדן הגיח לעזרתו, כדי להסתיר את מערומיו. גם גנדי האיש אינו מתפקד כפי שמצופה ממנו לתפקד. אינני חוסך ביקורת גם מאיש זה. בוא נניח את הקלפים על השולחן: עקב המלחמה באפגניסטן ועקב הרכב הח"כים בכנסת, אין להניח כי צפויה פריצת דרך בתחום המדיני בשנתיים הקרובות. מדובר בממשלת מעבר בלבד! ואולי זאת הסיבה בגללה הוא לא פורש?

אלי.

New member
זה לא רע להיות "אובד עצות" בעולם הוירטואלי שלך

תן לי להמשיך ולהיות כזה "אובד עצות" עוד שנה - ואנחנו מסודרים
. אם תחזיותיך לעתיד יתגשמו כמו אלה שהיו בעבר - אני ממש לא דואג. נ.ב - טוב שאתה מודע למגבלותיך, ויודע שחלקים מהודעותיך אינם ברמה שמכבדת את בעליה. השלב הבא של התובנה הוא להודות שרוב ההודעה היא כזו, והשלב הסופי הוא פשוט לא לכתוב את החלקים הללו. נשמע קשה לביצוע
לא בשביל "שועל קרבות" כמוך
... והעיקר שהממשלה היא ממשלת מעבר, וגנדי לא פורש בגלל זה. נדמה לי שלא אסתכן אם אומר שאפילו גנדי לא חשב על תירוץ כל כך אינטלקטואלי להדבקות שלו לכסא
. וסתם מעניין מה תגיד ואיך תתרץ את הסיטואציה אחרי שישראל תתייצב על הקו הבינלאומי, ועד כמה זה יראה רחוק מהסצינה המקאברית ההיא, עם האביר קטוע ארבעת הגפיים מסרטם של חבורת "מונטי פייטון"
לזכותה של השישיה המופלאה הזו יאמר, שאצלם זה היה בגדר סאטירה נטו.

resh0

New member
אתה עדיין מתחמק!

נניח שהצלחת לפסול את אחד הטיעונים ה"בוגרים" שלי בדבר "תרומתו" של פרס, האם זה אומר שהצלחת לפסול גם את יתר הטיעונים? זה שאתה מנסה באמצעות פסילתו של הפחות רציני מבין הנתונים, לפסול את היתר, זה בדיוק מה שלא עובד על "שועל קרבות" כמוני. בוא ננסה ללכת עפ"י דרכך: בוא נניח כי בעוד תקופה מסויימת, תהיה ישראל ומתנחליה מערבית לקו הפסקת האש ב 67 ... בוא וספר לנו: איך זה קרה? מה היתה השתלשלות העניינים? האם זה קרה בהסכם, איך עבר ההסכם בכנסת? האם זה קרה באופן חד-צדדי - בכפיה? מעלו אנשים על משאיות? מי היה ראש הממשלה שחתם על ההסכם והצליח להעביר אותו בכנסת? מי זה שהורה לצה"ל העמיס את המתנחלים על משאיות?? אם אתה רציני, לבטח יש ברשותך תשובה ברורה לכל שאלה! אך אם אין לך תשובה ברורה, מין הסתם יתברר מי "חי בעולם וירטואלי"... בוא נבדוק. האם

אלי.

New member
לא חשבתי שתאמר אחרת.

וכפי שכתבתי בעבר: כשאין לך מה להגיד, הרבה יותר טוב יהיה אם תספור עד עשר ותנצור אש. זה עדיף על הצבת תיזה תלושה והזויה, וגיבויה בבליל של "עובדות" מבית מדרשם של ילדי כיתה א´. מעבר לכך, אני שוב חוזר על הצעתי - אם אתה יודע שאתה הולך לכתוב שטות - אל תכתוב אותה. ולשאלתך: היום, או למעשה בימים האחרונים, התבשרנו (בלי מרכאות) שלנשיא בוש ישנה תוכנית "חדשנית" - מדינה פלשתינאית, שבירתה מזרח ירושלים. יחד עם זאת, אותו בוש בנאומו אתמול, שיבח את יאסר ערפאת על מאמציו לדכא הפגנות כנגד הקואליציה. במילים אחרות - פרט לישראל, אין עוד אף אחד בעולם שחושב שישראל צריכה להשאר כובשת. מכיוון שאני, להבדיל מאחרים, לא נתפס לתיאוריות הזויות, ולא חושב שאנחנו מלכי העולם ומקבלי ההחלטות בו - אני לוקח את 1956 כמודל, ומניח שמה שקרה אז - הוא שיקרה. ולעניין הכנסת - אני לוקח את בגין כמודל לפוליטיקאי ימני טיפוסי ("אף שעל
"
), ואת ביבי כמודל לאמינות הימין (יתנו - יקבלו, לא יתנו - יקבלו
). את המצב היום בשטחים הכבושים אני ממשיל למודל לבנון, ולכן אני לוקח את "ארבע אמהות" כמודל, בעניין הלחץ מלמטה, מהעם. כמובן שלא ברור שכל זה יקרה במכה הראשונה. לא נורא - אני מניח שלאחר "לחץ פיזי מתון" של ארה"ב (ויסלחו לי, שוב, אותם אלה שחושבים שאנחנו שועי העולם), יבין העם לבד איפה מרוחה החמאה - ויסביר לנבחריו (ממש כמו "ארבע אמהות") מה צריך לעשות, ועד כמה מוכנים 5,800,000 תושבי הקו הירוק לממן, להסתכן ולהיהרג על מזבח הזיותיהם התנ"כיות של 200,000 ה"חלוצים" שמעבר לקו זה. לא שאני חושב שתקבל את התרחיש הזה, ולכן לא בכדי המשלתי אותך לאותו אביר קטוע-גפיים במונטי פייטון. אבל חוץ ממך ודומיך, ישנם 116 מנדטים בעם - והם שיקבעו.

אלון גל

New member
מה שרוצה resho זה 0 מחשבה

הוא רוצה לסלק מישראל אזרחים שחטאם הוא היותם פלשתינים מובן שנסיון כזה של ישראל ייחשב כטרוף גמור אם הוא לא מבין מדוע זה טירוף הבה נשאיר אותו בבורותו שינבחו הכלבים והשיירה תעבור

למעלה