אמצע שבוע שמח! ;)

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifאור עף מכוכב נולד! ../images/Emo13.gif

שמעתי פעמיים את האלבום ORwarriOR של אורפנד לנד. אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי! מומלץ!

בוקר טוב!

עוד שלושה ימים. מה :|
מאתמול (או שלשום?) יש לי עקיצה בשוק שמענה אותי גם אחרי שמרחתי עליה ג'ל אלוורה משהו כמו 6 פעמים.
שיחקתי אתמול סימס אחרי המון זמן שלא! איזה כיף ^^ (והתאכזבתי לגלות שהתאומות שהיו ממש מכוערות בתור פעוטות, מכוערות גם בתור ילדות
)
הייתי אמורה ללכת ללונה פארק עם חברה הערב אבל ביטלנו כי אפילו בערב ובלילה יהיה חם מדי
קיץ מכוערררררר, אפילו לונה פארק הוא הורס לי!
בסתיו אני הולכת לסופרלנד וזהו זה
זה היה כבר שלשום בערב אבל לא נורא - חברה חזרה מחו"ל סוף סוף! D:
אני רוצה ללכת לקנות יומן היום או מחר (כמעט שכחתי מזה ונגמר הזמן פתאום
) ואני עוד קצת מתלבטת - בובספוג או פו וחברים (כשהיה לי פו אחר בכיתה י"א). מה לקנות? :{ (אם לא היה 4 בבוקר באיסט קוסט והילה הייתה מחוברת היא בטח הייתה עוזרת לי ;; )

Brombit

New member
אני התאהבתי ביומן בובספוג P: ../images/Emo115.gif

(שהפרצוף שלו מרוח בכריכה) קניתי אותו למרות שאין לי שימוש בשבילו...

>_>

הלכנו לקניון כדי לקנות יומן. כמובן שאף אחד משני הסוגים שהתלבטתי ביניהם לא היה, וזו החנות היחידה במבשרת שמוכרת דברים כאלה. אז אין לי יומן ואני לא יודעת מה לעשות עד שיהיה לי (בתקווה שאחרי תחילת שנת הלימודים עוד יש מספיק מבחר...)
איכשהו פתאום אמא שלי עשתה סוגשל קניה בסופר. והיה איזה בלגן מעצבן.
קנינו לא מזמן שתי שפופרות קטנות של קרם ידיים בריח וניל מללין, וקיבלתי עכשיו אחת גדולה יותר גם בריח וניל אז החלפנו את האחת הסגורה עדיין לריח אחר (ממש טוב
). לא היה להם בקטנטן אז הוספנו 10 ש"ח וקנינו בינוני. P:
היה ממש סיוט לנהוג חזרה הביתה. הסתבכתי עם היציאה מהחניה כי נכנסתי עם הפנים קדימה, ואף פעם לא למדתי לעשות רוורס וגם לא למדתי להיכנס ולצאת מחניות מהסוג הזה, אז אני צריכה להסתמך על ההורים שלי בדברים האלה כי חבל "ללמוד מהנסיון" כשהנסיון כולל דפיקה של המראה ושריטה בצד וכו' וכו'. אז אמא שלי אמרה לי מה לעשות ומתי, ועשיתי בדיוק את זה, אבל אז גילינו שיצאנו עוד פחות טוב מהנסיון הקודם ואמא שלי הייתה כזה, כאילו שהיא אמרה לי מה לעשות כדי שזה יהיה נכון ואני לא עשיתי את זה כמו שצריך. ממש לא הרגשתי שהיא מדריכה אותי כמו שצריך והתעצבנתי והיא כעסה על זה שאני מתעצבנת ואוף! X_X
ההורים שלי לא היו בעיר בימים האחרונים אז עוד לא הגעתי לסטודיו כדי שיסגרו לי את העגיל.
אתמול הדבקתי מן מתלה שכזה לבפנוכו של הארון שלי כדי לסדר עליו את השרשראות, אבל הדבק היה גרוע וזה נפל כל הזמן. אז אבא שלי החליט שהפתרון הוא פשוט יותר דבק XD (זה דבק דו-צדדי) אבל זה באמת החזיק אז שמתי את כל השרשראות, והיום זה נפל והשרשראות הפכו לגוש X_X אז עכשיו זה מחובר במסמרים וזה אחלה אבל צריך להתיר את סבך השרשראות
אמג אני רוצה להתחתן עם הגוגל כרום O____________________O היה לי בלגן ודברים נפתחו בלי שהם היו אמורים ובטעות סגרתי את החלון עם הטאב של הפורום (בלי שהעתקתי את הטקסט), אז פתחתי מחדש כדי לכתוב "בא לי למות" או משה ובסגנון ומסתבר שהגוגל שמר את כל ההודעה O________________________O גוגל

larisa125

New member
*עוד פרסומת סמויה*

יש לי יומן של בובספוג בחנות, ורק ב 44.90 ! גוגל כרום באמת טוב, הוא הדפדפן היחיד שעוד איכשהו מסתדר אצלי עם תפוז

אם החנות שלך הייתה במבשרת זה היה עוזר../images/Emo6.gif

44.90 זה יקר :X כמובן שהחנות שבמבשרת יותר יקרה...
אבל בבזארוש (
) זה יותר זול. אבל כרגע לא ממש משנה לי אם זה 40 או 48, אני רק צריכה יומן. :{

bachner1

New member
כרום באמת הכי טוב ונוח,

בטח יותר מפיירפוקס עם כל הבעיות שלו עם עברית, אבל גם יותר מאקספלורר שהוא קצת איטי. מצד שני יש בו מדי פעם דברים שלא עובדים (למשל כדי לפתוח אפליקציות מסוימות בפייסבוק אני צריך לעבור דפדפן כי זה לא עולה כמו שצריך), וזה לפעמים גם מעצבן שהוא לא פותח פופ-אפים, כי לפעמים זה חלון שאני ניסיתי לפתוח ואני לא מבין למה זה לא פותח

לי אין בעיות עם הכרום

מצאתי אולי אתר אחד שמתבלגן קצת בכרום אבל זה לא חשוב, וזהו. מדגישומטיק לא עובד אבל מדגישומטיק 2 כן עובד אז בכלל הכל בסדר.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif רק שגוגל קצת מלחיצים

הם שומרים כל מה שאתה מחפש, אתה יודע. |אח גדול||פרנויה|

ישששששששש

הפרק הנוסף של Better Off Ted שודר שלשום באוסטרליה, ואחרי ששלשום בלילה לא מצאתי אותו (למרות שכבר עבר איזה חצי יום משעת השידור בזמן אמת), מצאתי אותו הערב ובדיוק סיימתי לראות אותו! D: איזו סדרה טובה *_* למה ביטלו אותה
אמג איזה חום אני מתה פה ;; ואני מרגישה אשמה מדי להדליק מזגן

shirlapes

New member
צרות של עשירים:

אז יש לי מבחן דיי גדול ביום ב' שמסכם את מה שלמדתי בתולדות המוסיקה במכינה. העניין הוא שיש 30+ יצירות, רובן קלאסיות (במובן של ז'אנר, לא רק תקופה. אבל גם מהתקופה הקלאסית
) ואמנם אני מקשיבה להן...אבל קשה לי. קשה לי לזכור אותן וקשה לי להתרכז בחלקן. חלק מהן עוד בכלל מופשטות, אז בכלל... מתברר שאני לא היחידה בסירה הזו, ומשום מה המורה אומרת שזה לא קשה ומלחיץ כמו שזה עלול להיראות, אבל לא ברור לי איך. הלוואי והיא תבחן אותנו על מלכת הלילה, זה הדבר שהכי קל יהיה לי לענות עליו
עדין לא הגיעו לי החולצות שהזמנתי. מקווה שיגיעו בשבוע הבא.

larisa125

New member
|מפהק|

לא רוצה לעבוד שישה ימים בשבוע , ועוד בשבוע האחרון של הלימודים!
הוריי, קיבלתי את המשכורת D: ויצא ב 500 ש"ח יותר ממה שציפיתי
כל כך ציפיתי לסוף השבוע, ומסתבר שאני צריכה לעבוד מחר
אחותי הייתה בהופעה של 30STM והיא ממש נהנתה D: היא הייתה בקדמת הבמה והצטלמה עם המתופף וחברי הלהקה האחרים D: יצאו תמונות ממש יפות

הם הופיעו פה? :0

שמעתי משהו על הופעה שלהם בארץ, פשוט לא ידעתי מתי
מגניב לאחותך D: את לא קובעת לעצמך את המשמרות? :X

larisa125

New member
כן, הם הופיעו אתמול

וכן, אני קובעת לעצמי את המשמרות, אבל מישהי ביטלה ואני היחידה שפנויה. מסתבר שאני תמיד היחידה שפנויה

Brombit

New member
אם את רואה ש"תמיד רק את פנויה" ../images/Emo115.gif

תתחילי גם את לא להיות פנויה
הרי זה קורה כי האחרים פשוט מחליטים שהם לא פנויים (גם כשאין באמת בעיה), כי גם הם חיכו לסוף השבוע. פשוט הם לא מוכנים לוותר עליו. בכל מקרה, את תמיד יכולה להגיד שהחלפת אנשים כבר X פעמים, ובפעם הבאה שיצוץ משהו, שלא יבקשו ממך. תדאגי שלא ינצלו אותך

למעלה