>_>
הלכנו לקניון כדי לקנות יומן. כמובן שאף אחד משני הסוגים שהתלבטתי ביניהם לא היה, וזו החנות היחידה במבשרת שמוכרת דברים כאלה. אז אין לי יומן ואני לא יודעת מה לעשות עד שיהיה לי (בתקווה שאחרי תחילת שנת הלימודים עוד יש מספיק מבחר...)
איכשהו פתאום אמא שלי עשתה סוגשל קניה בסופר. והיה איזה בלגן מעצבן.
קנינו לא מזמן שתי שפופרות קטנות של קרם ידיים בריח וניל מללין, וקיבלתי עכשיו אחת גדולה יותר גם בריח וניל אז החלפנו את האחת הסגורה עדיין לריח אחר (ממש טוב
). לא היה להם בקטנטן אז הוספנו 10 ש"ח וקנינו בינוני. P:
היה ממש סיוט לנהוג חזרה הביתה. הסתבכתי עם היציאה מהחניה כי נכנסתי עם הפנים קדימה, ואף פעם לא למדתי לעשות רוורס וגם לא למדתי להיכנס ולצאת מחניות מהסוג הזה, אז אני צריכה להסתמך על ההורים שלי בדברים האלה כי חבל "ללמוד מהנסיון" כשהנסיון כולל דפיקה של המראה ושריטה בצד וכו' וכו'. אז אמא שלי אמרה לי מה לעשות ומתי, ועשיתי בדיוק את זה, אבל אז גילינו שיצאנו עוד פחות טוב מהנסיון הקודם ואמא שלי הייתה כזה, כאילו שהיא אמרה לי מה לעשות כדי שזה יהיה נכון ואני לא עשיתי את זה כמו שצריך. ממש לא הרגשתי שהיא מדריכה אותי כמו שצריך והתעצבנתי והיא כעסה על זה שאני מתעצבנת ואוף! X_X
ההורים שלי לא היו בעיר בימים האחרונים אז עוד לא הגעתי לסטודיו כדי שיסגרו לי את העגיל.
אתמול הדבקתי מן מתלה שכזה לבפנוכו של הארון שלי כדי לסדר עליו את השרשראות, אבל הדבק היה גרוע וזה נפל כל הזמן. אז אבא שלי החליט שהפתרון הוא פשוט יותר דבק XD (זה דבק דו-צדדי) אבל זה באמת החזיק אז שמתי את כל השרשראות, והיום זה נפל והשרשראות הפכו לגוש X_X אז עכשיו זה מחובר במסמרים וזה אחלה אבל צריך להתיר את סבך השרשראות
אמג אני רוצה להתחתן עם הגוגל כרום O____________________O היה לי בלגן ודברים נפתחו בלי שהם היו אמורים ובטעות סגרתי את החלון עם הטאב של הפורום (בלי שהעתקתי את הטקסט), אז פתחתי מחדש כדי לכתוב "בא לי למות" או משה ובסגנון ומסתבר שהגוגל שמר את כל ההודעה O________________________O גוגל