אמצע שבוע שמח! ;)

yael627

New member
יש להם גם ספר שיעורים כזה לא?

כשהייתי בלחמן היה אחד ופשוט היה שם את כל מה שהמדריך אמר אז בעיקרון יכולתי לקחת את הספר הזה ולא ללכת לקרוס בכלל

bachner1

New member
כן יש, אבל הוא עולה כסף ../images/Emo3.gif

למרות שתכלס הסתכלתי עכשיו והוא עולה כולה 60 שקל, כך שיכולתי לקנות אותו במקום הספרים של יואל גבע שקניתי ב150 והם יד שנייה ומקושקשים... עשית כבר פסיכומטרי? 0.0

yael627

New member
אהא..

לפני שנה בערך
שקלתי ללכת לעתודה אבל בסוף לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד
חכם מצידי P:

bachner1

New member
../images/Emo6.gif

חסכך לעצמך לפחות לעשות את זה בעתיד? (מבחינת ציון)

bachner1

New member
אה ו...

היית ממש צעירה יחסית לפסיכומטרי
תמיד בעתודה עושים כ"כ מוקדם?

yael627

New member
תלוי מה אני אלמד בעתיד..

הוצאתי 655 ככה שזה מתאים להרבה מקצועות אבל אני פוחדת שלדברים שאני ארצה יהיה צריך להוציא יותר מ700 ואז אני פשוט אתאבד |מתה|
ועשיתי את זה בגיל 17.. זה לא כזה צעיר בקשר לעתודה כי הם צריכים תשובה כשאתה מתקרב לגיל 18 ולקראת הגיוס.. אז זה בערך הגיל..

bachner1

New member
יש לך מושג מה ייתכן שתרצי ללמוד?

655 זה טוב מאוד, עם בגרות טובה זה אמור להספיק כמעט להכל... וחשבתי שאת עכשיו בת 17, כלומר שעשית פסיכומטרי לפני שנה כשהיית בת 16...

yael627

New member
עוד חודש אני בת 18 ../images/Emo9.gif

אז פחות או יותר עשיתי את זה בתחילת 17.. אבל כל הקורס שהייתי בו היה מורכב מאנשים בני 17 וחצי מינימום.. בגלל שאני ילידת ספטמבר אני קטנה ביחס למחזור שלי
בא לי קרימינולוגיה או מדעי ההתנהגות רק חבל שאין מה לעשות עם זה ממש.. חשבתי אולי על פסיכולוגיה.. אבל אני דוחה את ההחלטה הסופית לאחרי צבא :X

bachner1

New member
מגניב, בהצלחה ../images/Emo3.gif

את לומדת בקורס? תגידי לי איזה שאלות יש יום לפני
(סתם, הם לא כאלה טמבלים)

shirlapes

New member
יואל גבע

רק כמה חבל שחודש שלם הלך לי לעזאזאל בגלל המכינה
טוב, לא ידעתי שזה מה שיקרה.

bachner1

New member
שו מכינה? ../images/Emo12.gif

וואו, איזה באסה
לא יכולת לבטל/לדחות את ההרשמה למועד אחר או משהו?

shirlapes

New member
למדרשת המוסיקה של לוינסקי ../images/Emo3.gif

לא, הכל קרה כשכבר הייתי באמצע הקורס. ואני רוצה להפטר מהבחינה הזו כבר. ממילא בלוינסקי רוצים שאעשה את הבחינה הזו מסיבות בירוקרטיות בלבד, התוצאה שהם רוצים היא מאד נמוכה... אבל עדין, אשתדל להוציא כמה שיותר, עד כמה שיהיה אפשר עם החודש החסר. התקווה שלי היא להוציא מעל ל-640 כי אז יש מצב שאקבל מלגת מצטיינים -> משרד החינוך יממן לי את כל הלימודים.

MR Lordi

New member
אין ספק שהוא טוב יותר ממבול!

התמכרתי לSapari ברמות קשות

../images/Emo146.gif

הפרח של הקקטוס שלי פרח היום בפעם הראשונה!
חששתי שזה יקרה בשבוע הבא כשלא אהיה פה כדי לראות. הוא לא היה פתוח לחלוטין, אבל אני חושבת שאולי הוא נפתח לגמרי קצת קודם והספיק כבר להיסגר קצת. כי בערך שעה אחרי שראיתי אותו פתוח בפעם הראשונה, הוא פתאום היה סגור כמעט לגמרי ולמשל עכשיו (זה כבר כמה שעות ככה) הוא סגור לחלוטין. מעניין מה גורם לו להיסגר, זה לא שיש כזה הבדל באור בין 1-2 בצהריים לבין 4 אחה"צ
לפחות ככה נראה לי. אבל אני אוהבת את ההתנהגות של הפרח הזה, איך שהוא נפתח ונסגר כל יום
הוא חמודי
קנינו כמה דברים קטנים שהייתי צריכה.
הקמנו (אבא ואני) מערכת ניסוי של הנבטת זרעי חרוב! D::::::::::: סתם, זו לא מערכת ניסוי. :X זו ערוגה. :X אבא חתך לאורך בקבוק של מרכך כביסה (מן מלבני כזה) ומילאנו אותו באדמה. שייפתי כמה זרעים, וחלק הנחתי על האדמה וחלק שתלתי (לראות מה עדיף), ואת ה4 שנבטו בצמר הגפן גם העברתי לשם - שניים על האדמה ושניים בפנים. איזה כיף.
שולה תהיה גאה.
יש לי סימססססססססססס! ^_______________________^

למעלה