אמצע שבוע שמח! ;)

bachner1

New member
טוב,

אשכרה התחלתי לכתוב פה בדבר הזה בזמן האחרון
אחותי חזרה אתמול מחו"לללללל והלכתי לקבל את פניה בשדה התעופה (היינו שם ב-8 בבוקר וקצת, כך שאפילו לא הייתי צריך לקום הרבה לפני מה שהייתי קם בכל מקרה לצבא). היא הייתה בסדר גמור יחסית לטיסה של 24 שעות, והלכנו לתל אביב (לעזריאלי) לאכול ארוחת בוקר וכדי שאני אוכל אחרי זה פשוט ללכת ברגל לבסיס
(עזבו את זה שבינתיים טחנתי אחרים בצבא שנשארו בגללי...
). אכלנו בקפה הלל ואז הלכתי לצבא והייתה לי משמרת קלילה ורגועה :) בנימה אחרת, אח שלי התחיל טירונות אתמול, מסתבר שהיא בזיקים ושהיא עומדת להיות הרבה יותר קצרה ממה שהיה לי.
בהנחה שזה יאושר לי- אני עומד לקחת חופש ולא אהיה בצבא בכלל בשבועיים שלפני הפסיכומטרי, וזה רק עם לחתום 6 ימי חופש! ולא רק זה- כרגע אני כנראה עושה את השבת הקרובה, ואז לא עושה שום שבת או חג עד שמחת תורה (יותר מחודש)
ובגלל שלא יכולתי לעבור על זה בשתיקה... כשראיתי את התמונות של אחותי מאוסטרליה, לא יכולתי שלא לשים לב עד כמה 2 הבנות-דודה-מדרגה-שנייה החצי סיניות שלי יפות וחמודות *_*
לחשוב שיש קשר דם ביני לבין גושי המתיקות האלה! אגב, הזכרתי אותן לפני כמה זמן ב"אינקוויזיציה" כשחקרו אותי, בקטע על הרפורמים
אה, וזאת אחותי איתן

bachner1

New member
בינתיים לכלל צה"לי, כצפוי

אחר כך הוא (ואני) מקווה שהוא יגיע למודיעין. אני אפילו במגעים להביא אותו ליחידה שלי

theEscapist

New member
יאאא הן מתוקות../images/Emo99.gif לאכול אותן../images/Emo99.gif

איך אני אוהבת ילדים קטנים וחחמודים כאלה
ד"א, גם אחותך נראית ממש חמודה:)

bachner1

New member
אז,

היום גיליתי את אורפנד לנד :) שמעתי בעבר שירים שלהם, אבל לא כאלה שממש גרמו לי לרצות לשמוע עוד, והיום שמעתי את Norra el Norra (פיליפ שם בפייסבוק
) והתעניינתי, ובמהלך היום פשוט שמעתי ברקע ביוטיוב את 2 האלבומים האחרונים שלהם בשלמותם
ייקח כמובן זמן עד שאני אתרגל ואבין את השירים, אבל אני כבר יכול לומר שלמרות שהם ממש טובים ושאני ממש גאה שיש להקה ישראלית כזאת- אני כנראה אסנן הרבה יותר שירים שלהם מאשר להקות אחרות שאני שומע. אה, ותרגלתי היום די הרבה אלגברה לפסיכומטרי.

yael627

New member
באמת? ../images/Emo2.gif

אני תמיד מריצה אותו כי הוא לא קשור לחיים :X

yael627

New member
../images/Emo45.gif לגבי אורפנד לנד

לדעתי האלבום האחרון שלהם יותר טוב ממבול *-* ומתי אתה ניגש לפסיכומטרי?

bachner1

New member
אני ממש לא שמעתי מספיק בשביל לשפוט איזה

אלבום יותר טוב
כולה שמעתי כל שיר פעם אחת, כששמעתי פעמיים רק את נורא אל נורא, "ירושלים החדשה" והחצי השני של The Storm Still Rages Inside (
). אבל נראה לי שבינתיים גם אהבתי יותר שירים במבול, וגם אני מתחבר הרבה יותר לסיפור שלו (הסיפורים הראשונים של התנ"ך, בעיקר בריאת העולם אבל גם תיבת נוח, הם החלקים האהובים עליי בתנ"ך
) אני עושה פסיכומטרי ב-21 בספטמבר, זה מתקרב יותר מדי כבר

yael627

New member
אני גם אוהבת יותר את העלילה במבול,

אבל השירים באלבום האחרון פשוט יותר טובים לטעמי
[disciples ו-neverending
!] וואו בהצלחה! כבר התחלתם לעשות סימולציות וכאלה?

bachner1

New member
השניים שכתבת באמת זכורים לי לטובה :)

במיוחד הסוף של Neverending
תודה :) ואני לומד לבד אז אין "אתם"
עוד לא התחלתי לעשות סימולציות, למרות שהדבר הראשון שעשיתי כשהתחלתי ללמוד היה לעשות "סימולציית התחלה".

bachner1

New member
כאילו, לא לבד לבד בלי חומר...

פשוט בלי קורס. קניתי ספרים של יואל גבע יד שנייה, אבל את רוב הלימוד אני עושה מאתר "פסיכו".

כן ברור

עדיין, לפי מה שאמרו לי בקורס מלמדים חוץ מהחומר הרבה שיטות וטריקים למבחן ושזה ממש יעיל. אבל יש אנשים שמצליחים מעולה בלי קורס ויש כאלה שמצליחים אפילו יותר
אני מניחה שלך ספציפית לא תהיה בעיה רצינית

למעלה