אממ

eldar27

New member
אמאמ איזה כיפלך מאמי!!

בר.. מסרי להם ד"ש ממני שאת מדברת איתם ..חעחעעחחע

בר יוסף

New member
אממ

תודה יפותת שליי ולדברים שרשמתן: 1. כן אני מדברת איתו מדי פעם.. 2. אני ימסור לו מה שתגידו לי 3. באמת לא באתי לפה לריב

טובב קיצרר ברר

סליחהה פשוט עציבן אותי שלא דיברת יפה הפורוםםם!! סליחהה וברוכהה הבאה...ואים את צריכה ממני משוו >>267346726

שירני13

New member
כנסוו

אני לא מאמינה לילדה הזאת היא סתם משקרת מה אתן לא מבינות אם באמת היא הייתה מדברת איתם היא לא היתה פותחת שירשור כזה כי הם אמרו לה לא לתת את המספרים שלהם והיא מספרת לכולם שיש לה את המספרים שלהם כדי שנחזיר לה תגובות ... אל תאמינו לה גם מאיפה יש לה את המיספרים איזה שקרנית היא רוצה רק צומי גיים בויז חולה עליכם

טוולי

New member
חחחחחחחח .. הצחקתת אותי...

עלק יש לך מספריםםם שלהםםםםםםםם הם מתקשרים אליךךך.... אל תחפריי בשכלללל עלקק מתקשרים אלייךךךך מתי בדיוק?! חיחיחי בקושי שיש להם זמן=/ הם עכשיו בסיבוב ההופעות של שיר נולד... חוצמזה שאני מכירה את אדם טוב טוב.. וכשפגשתי אותו בשיר נולד הוא אמר שהוא בקושי עם הפלאפון=/ אז סעי אחורההה מפההה.... ואל תבלבלי תשכללל... וגםםם נגידד והם מתקשרים אליךךך.. אז מה בכוונה כאילו רשמת את ההודעה?! כדי שיבקשו ממך=/ כדי שתתלהבי=/ חלאס רדי מהבועההההה שאת נמצאת בה..

בר יוסף

New member
איייייייייייייי

וואייייייייייייייייייייייייי אני לא מתכוונת לשבת להסביר לך כלום את לא אחת שאני יבוא וידפוק לה דין וחשבון לא רוצה על תאמיני הבעיה היא שלכללל אחת מפהה כואב לההה את לא תפרגני נכון? את תבואיי ותעשיי בכוונה שאני ירגיש חראא אז לצערךך בובה אני לא מתייחסת לתגובות המגעילות שלכן ולמי שלא מאמינה זה בעיה שלהה אני יודעת שאני מדברת איתם ואני לא צריכה טובותתת ואמונות של אפחד פהה וחאלסס כברר אחרי זה אתם מתפלאות שהפורום נראה כככה

למעלה