אממ

בר יוסף

New member
אממ

חחח אני לא מבינה פה כלום.. אבל לי יש תמספריםם של כולם! ותאמינוו לי הם לא אוהביםם את ההצקות האלה!

תגובה..

למה לא מבינה פה כלום מאמי אני רק היום בבוקר נכנסתי וכבר הבנתי הכול .. מה מאימ יש לך את כול המספרים של כולם יאו תביאי לי נשמהה!! מכחה לתגובה..

בר יוסף

New member
חח

חחח ואואו אני ממש ממש לא יכולה! הם ביקשו ממנו במפורש לא לתת לאפחד! סורי מאמי את לא הראשונה ולא האחרונה שמבקשת ממני..

יאווווו פליזזז!!!!!!!

נשמה אז רק שלל אושרי אני מתחנתתת אני חוהל על הבנאדם הזהה את חייבתת להבי איל רק שלוו פליזזז את אל יודעת כמה אני אוהבת אותו פליזז נשמההה!!!!!

בר יוסף

New member
אממ

חחחח דוווקאא אושרי? לאא אני לא יכולה של אפחדד חוץ מזהה שדיברתי איתו ביומהולדת שלו אין לכם מה לצלצל אליוו לפאלפוןן הוא לא עובדד!

להמ דווקא אושרי .. כנסי..

מה אין לך אותו או משו עם אל שלו אז לפחות של אדםם נו כפרה עליך תביאיי לייי... אני הופכת עולמות בשביל להשיג את המספרים שלהםם..

בר יוסף

New member
אממ

חחחח דוווקאא אושרי? לאא אני לא יכולה של אפחדד חוץ מזהה שדיברתי איתו ביומהולדת שלו אין לכם מה לצלצל אליוו לפאלפוןן הוא לא עובדד!

ואי איזה רעהה ../images/Emo7.gif

טבו נו מזה משנה אני הולכת כנראה לפגישה אישית איתו מה אני צריככה טאלפוןן...חחח

בר יוסף

New member
אני לא רעה

חחח אושרי? פגישה אישית? אין לך תפאלפון שלו אז פגישה אישית... טובב אני ואדם מדברים כל יומיים והם מתעקשים שאני לא ייתן לחברות הכי טובות שלי לא נתתי תמספרים אבלל כשהייתי אם הגיים בויז אז ננתי להםם לדבר איתם.. אבל לא תמספריםםם

בואננה תרגיעי!!!וואלה יופיי!

מזה כול השתחצנות הזאת מזה הם חברים שלך?!? .. וחוץ מזה מה את חושבת שאני משקרתת?!?! חברה של משיגה לי פגישה אישית איתו כי יש לך משפחה במושב מאור.. דוד שלה או משוו מכיר את ההורים שלו..

ואיי איזה כיף לך מאמי

תהני במיפגש... אווףף אני חולמת בלילה לפגוש אותם וניראה לי שאין לי סיכוי... =[

בר יוסף

New member
....

יש לי את של כולם! דווקא את של אושרי כי זה מי שכולם מבקשות ממני! ואדםםם אין מצבבבבבבבבבבב כפרה עליווו הואא החיים שליי הוא צלצל אלי ואמר לי במפורש ל-א לתת ולא רק הוא כולם ביקשו ממניי לא לתת תמספרים שלהם

למעלה