אממ

תגידי לי כנסיי..

מי הם בכלל בשביל חברה שלהם או משו בת כמה את בכלל? שהם מתקשרים אליך ומדברים איתך כול יום וזה??..

בר יוסף

New member
חמודהה

תקשיבי לי טוב מותק! אין פה שום השתחצנותת ולא שום בטיחח הם לא חברים שלייייייי ואני בטח בטחח לא בגילל שלהם ודבר שני הם מדברים איתיי בתורר מעריצהה אם עוד לא קלטתת את זה הם ביקשו לא לתת תמספר שלהם אז מה את רוצה שאני ייתן לךך אני לא מבינהה חוץץ מזה מה אני יושבת להתווכח איתך פהה למה מי את בכללל שאני דופקתת להה דין וחשבוןן יאלה סעי סעיי מפהה הנה עודד פורוםםםם מגעיל עכשיו את מבינותת למה הם לא נכנסים לפהה וראיתי תתגובות האחרונונות שלהם פהה האחרונות והיחידות טוב שהם לא היו לפני חודשיים שלושש למנהלות תתחילו לעשות פה סדר ומהרר אחרתתת לא יישארו פה בנות אני בפורום הזה כולה חצי שעהה כבר פותחים פה תפהה

מזהה!!!

אל תקראי יל שום חמודהה עלקקק !!!! תגידי לי על מי את עובדתת!! עלק התקשרו אליך ואמרו לך לא להביא את המספר למה מי את שהם יתקשרו אליך כולה עוד איזו מעריצה אל תעצבני עלי ואני לא התחלתי לפתוח את הפה יאלהל להמ את באה לפורום הזה לעשות עלינו פוזות שיש לך את המספרים ואומרת לנו שאת לא יכוהל להביא אז להמ בכלל את נכנסנת לפורום יאלהל יאללה סעי סעי את מפה מי רוהצ אותך יאללההה....

בונאאאההה ברר יוסףף אוו איךך

שלאא קוראיםם לךך! ימכוערתת סעיי סעיי לנו מפורוםם יפקאצהההההה עודד מילהה על הפורום הזהה אני יבוא לבית שלךךך ויביקק לך תראשש למסךך!! הבנתת יבתת כחבההה?!1?1?1...?!.!?!?!?! יאאלהה עופיייייייי לנווווו מהפורוםם אהה ועודד משוו עים יש לךך בעיה עים רעותת שלנוו --זדייניי מיפההההההההההההההה יפוסטמההההההההה פורום גיים בוייז 1417>>כל המתעסקק>>מ=ת=ר=ס=ק הבנתת מותקק!?

אוו סוף סוףף כנסיי..

גם את אל סובלת את בר יוסףףף אני לא סובלת אוהת עושה עלינו פוזות עלקק!!! שתעוףף מהפורום גם כן זאתיי!!

בר יוסף

New member
....

נכון צודקתת למה לקרוא לך חמודה! את מגעילההההההההההההההההההההההה חחח את חושבת שאני צריכהה שתאמיני ליי ממשששש לא הדבר האחרון שאני צריכה פההה לפחותת אלי הם מתקשריםם אליך.?? דרישתת שלוםם לא מוסרים לךך אני נכנסת לפההה בשביל בנות שחיפשוו אותיי לא בשבילךך מותקקקק אז יאלההההההההה לא נאהה לךך מכירה תיציאה אני יישאר פה כמה שבא לי ואיך שבא לי הבנתת ובשבילל לאא לריבב פה לא איתך ולא אם אפחדד אחרר כי זה ממש לא המטרה שליי.. ואם את רוצה להמשיך לריב אז חבלל אני באתי לפה להכיר עוד בנות להיות חברה לא לבוא ולהתחיל פה ברגל שמאלל רוצהה בואיי נהיה חברות כמו שעשיתי עם כולם עד היום לא רוצה אז אני לא יכריח אותך אבל אלל תריבי איתי תעשי לי טובהה והדבר החארוןן שבאתי לעשות פה זה להשתחצןן ולעבוד עליכם

כןןן שמיםם לבבב...

קיצרר יוווווו איזה כיף לך יש לך טטלפוןןןן זההווו מה את רוצהה שקל שתיים או בגדיםם לחגג?!אני יודעת שלאא באתת לריבבבבבבב אזזז דברי יותרר בשקטט בבקשהה ולא ללכך לא על הפורום ולאא על המנהלתת היקרהה שלנווו?!ברוררר היא לא חחייבת להיות כל היום בפורום יש לה ח=י=י=ם!!

בר יוסף

New member
..

לא רוצה לא שקל ולא שתיים ולא בגדים לחג תאמיניי לי זה הדבר החארון שאני צריכה פה ממכם ואם את יודעת שלא באתי לריב אז בשביל המ את רבה איתי? מי לכלכךך על הפורום ולא על המנהלתת שלכם פשוטט אמרתיי אם ככה אתם אומרות לכל אחת שחדשה פהה אז למה שאני יישאר פה בשביל שתמשיכו לריב איתיי

בר יוסף

New member
טוב

טוב שמעו רוצות לריב תריבוו אני לא נשאארתת פהה עוד שניה אחת חבלל אם זה מה שאתם רוצות לבואא ולריבב

zlilosh13

New member
בר יוסף כנסי ..

מאמי שאת רואה את ההודעה הזאת תחזרי אליי דחוף אני צריכה לדבר איתך !

zlilosh13

New member
ואת מדברת איתו ?. כנסי שניה

אם את מדברת איתו מאמי אני חייבת שתגידי לו משהו בשימי אבל אם את באמת מדברת איתו

חחחחחחח..

ארטלוש היא לא חייבת להביא לאפחת תמספר שלהם.. אז את לא צריכה לריב איתה.. ברוש ברוכה הבאהה!

אדרררר

New member
בנננוווות..../images/Emo10.gif

בבקשההההה א-ל תריבו אתן ממש לא צריכווות לריייב.. לא הקימו את הפורום הזה בשביל שבנות יריבו..

למעלה