אממ שאלון?

Mrs big

New member
מה עוד ביקשת

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. אהבה שאני ארגיש איתה טוב ורק אחשוב עליו ואהיה מאושרת. 2. ארה"ב, חלום חיי. 3. ללמוד משהו שאני אוהבת ואחר כך להצליח לעבוד בו ולהרויח כסף. 4. לא להרגיש לבד. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: "להם" הכוונה לי?... 1. פולין, פחות או יותר. 2. ההתקרבות אליו. 3. החדר החדש. 4. המשך ההתנדבות. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בונה לי בית עפ"י עיצובי. 2. קונה אוטו ושוכרת נהג. 3. קונה המון בגדים ודברים כאלה שכיף לקנות. 4. מחלקת לכל מיני אנשים שצריכים וחוסכת מה שנשאר. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קניות בסופר פארם. 2. יוצאת למסעדה. 3. קונה בגד. 4. שמה בקופה שלי. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. חמי רודנר- הרבה יותר יפה לי מקרוב 2. Wheatus - Teenage Dirtbag 3. נעליים - סגול 4. ירמי קפלן - הזמן האבוד 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה ברוטב אלפרדו (בלי פטריות ועם הרבה פרמזן). 2. פאנקייקס. 3. סופלה שוקולד. 4. סורבה תות. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "אתה היחיד שחושב ככה" 2. "תודה" 3. אפרח (כן, זה אשכרה קורה לי) 4. אתן לו נשיקה אם זה מישהו חמוד 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. "אני מפחדת להיות אמא בגללך. אני ממש מפחדת להיות כמוך." 2. "הפסיקי להתנהג כמו ילדה בת 4. אין דבר יותר מציק מזה" 3. "למה את מטומטמת כמו אחותי למה" 4. "תודה על הכל" וזה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "הוא כזה קוקי. :< " 2. "הציפורן המסכנה שלי..." 3. "מעניין אם זה יפריע לאנשים בעתיד..." 4. "הרבה זמן לא דברתי עם..." 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. כמה טוב להיות פרח קיר 2. הגר 3. יש ילדים זיגזג 4. ארוחה עירומה 4 דברים שאכלת היום: 1. שוקולד מריר 2. עוגיות שוקולד צ'יפס 3. פסטה עם שמן זית, יין ופרמזן 4. אצבעות גבינה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד מתמטיקה הרבה יותר 2. ללכת לראיון עבודה 3. לחפש עבודה בחנויות 4. להתקשר למשה שוב 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. השמלה החדשה מראמפז' 2. הגרביונים עם התותים 3. המעיל המשובץ 4. החולצה הלבנה עם השרוולים הנפוחים

EVE Lights

New member
תנג'סי

את מסוג האנשים שפשוט חייבים את ה-30% הנחה הזה לוריד.

Mrs big

New member
לבוא כל יום לסניף ולהתחנן?

מה כבר אפשר לעשות? נתנו לי למלא טופס עם המון פרטים וקו"ח (שאז היו ריקים לחלוטין בערך) ואחר כך לא חזרו אליי.

EVE Lights

New member
טוב התייאשתי. נעשה ונלך לישון

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. למצוא את ה-אחד ולהתחתן איתו 2. ללמוד משהו שאשכרה מעניין אותי 3. לעשות פאקינג רישיון 4. להגשים את כל הפנטזיות הקטנות והסוטות שרצות לי במוח מדי פעם 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. קשר רציני, אמיתי ואוהב - check
2. עבודה - check
3. לסיים צבא בהצלחה - check
4. להיכנס לשגרה אחרי הצבא - check
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מסע שופינג פסיכודלי 2. ניתוח להסרת משקפיים 3. קונה את החתול הפרסי הכי יקר שיש 4. חלק להורים והשאר לבנק 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה אוכל 2. קונה שטויות בסופרפארם 3. קונה חולצה 4. שומרת בארנק (הכל זה או או או ) 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. David Bowie - Let's Dance 2. Incubus - Love Hurts 3. Paradise Lost - Erased 4. R.E.M - Losing My Religion 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה 2. סושי 3. פסטה ברוטב שמנת פטריות 4. עוגות גבינה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. אגיד תודה 3. אגע בשיער או משו 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. מעריכה אותה 2. אוהבת אותה 3. שונאת שהיא קפדנית כ"כ 4. ושתרגיע כבר עם השטויות שלה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "הקקטוס שלי
" 2. "אני לא מאמינה שסיגי מתה" 3. "איזה חפירות שיא" 4. "פיו אין לי כוח לעשות שיעורים" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. A million little pieces 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. קרנצ'ים 2. קליק כריות 3. סנדוויץ עם נפוליאון, גבינ"צ ועגבניה היה אלוהי
4. יוגורט מעודן מעפן כזה של דנונה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לעשות שיעורי בית בהשלמת משפטים - לא התחשק לי, נדחה למחר 2. להתקשר לענבר 3. זהו נראה לי 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. מגפיים שחורים של אלדו 2. הג'ינס הסקסי שלי הכהה מ B and Joy 3. כל חצאיות המיני על שלל גווניהן וצורותיהן 4. חגורות הניטים שלי

Shusho

New member
אני מצטערת לעצבן אותך

אבל חתול זו חיה עם רגשות ונשמה ולא קונים אותה לפי מראה או מחיר, או אילן יוחסין או כי היא חתול פרסי.

Shusho

New member
מה לעשות,

יש לי שני חתולים שאני מאוד מאוד אוהבת ולחשוב שמישהו מתייחס אליהם כאל מוצר יוקרתי מרתיח אותי.

mkarin

New member
../images/Emo26.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. שיאהבו אותי, נישואים, ילדים. 2. להספיק להיות במלא מקומות בעולם :] 3. לסיים את הבגרויות בציונים טובים ובכלל להצטיין. 4. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. פולין. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. תורמת. 2. טיול בעולם. 3. בית חלומי שכזה. 4. סיבוב שופינג בכיכר המדינה
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. חוסכת. 2. קונה גלידה. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: רק ממה שקופץ לי לראש עכשיו 1. Dido- Thank you 2. רבות הדרכים 3. מחכה לו של דנה ברגר 4. Norah Jones- Come away with me 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטות. 2. לחמים. 3. ירקות. 4. גלידה ושוקולד [כבר לא ]; ] 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אשים חיוך אמיתי שכזה ולא אוריד אותו :] 2. ממש אסמיק. 3. אומר תודה. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה. 2. שאני אוהבת אותה 3. אני לא מסכימה איתך על יותר מדי דברים. 4. שאני מצטערת. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. הבגרות הלכה רע. 2. רציתי שתלך יותר טוב 3. אני עייפה ומתגעגעת. 4. אין לי כוח ללמוד מתמטיקה. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. רמטכ"ל - רם אורן 2. בשביל זה יש אהבה - עדי אבלס 3. המנכ"ל - ג'וזף פיינדר 4. פרנויה - ג'וזף פיינדר 4 דברים שאכלת היום: 1. קורנפלקס. 2. פסטה. 3. פשטידה 4. סלט. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להצליח בבגרות 2. לראות מישהי, ליותר משמינית שנייה. 3. ללמוד למתמטיקה. 4. לישון. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חולצות שחורות מגניבות [יש לי אובססיה לכאלה] 2. חצאיות 3. מעיל חורף שחור ארוך ונפוח שמזכיר לי את פולין [למרות שתכל'ס, לבשתי אותו שם יום אחד]. 4.

איחור אופנתי ../images/Emo3.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. שנת שירות 2. צבא 3. להקים משפחה 4. לטייל בכל הארץ ובעולם 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1.הדרכה 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.מלא מלא מלא מלא מלא בגדים ואולסטארים
2. תורמת קצת לשבט 3. ממ.. את כל השאר נראה לי מפקידה בבנק,מה אני צריכה עכשיו כל כך הרבה כסף? 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אנערף.. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. שיר בעיפרון 2.יום חדש נפלא 3. מליון כוכבים 4. אם אלה החיים 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצהה 2. קורנפלקס[איך אפשר בלי?!] 3. בורקס 4. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק בטירוף 2. אגיד תודה? 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אין ממש דבר כזה.. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אין לי כוח למתמטיקה#@!# 2. מעניין אם אני אתקבל.. 3.כואבות לי השיניים ]: 4.אעע מחר צריך לחגוג
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.לא קוראת ספרים לצערי :[ אני רוצה לקרוא את "אם יש גן עדן" 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. ערגליות 2. טבעות עוף 3. פסטה 4. שוקו נחשב? 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. אמ.. אין ממש 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.מכנסיים צבאיות מגניבות כאלה :) 2.חולצה של dont worry be jewish 3.חולצה לבנה יפה כזאת :] 4.ומכנסיים שחורות עם מלא כיסים

SNoopY 26

New member
יאו איך בא לי גבינה בולגרית

ויש לי בבית משו מושלם!! עם מה לאכול אותה? דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להיתחתן עם ה-אחד בשבילי. להיות מאוהבת עד הראש ולהקים איתו משפחה חמה 2. להרוויח המוןהמוןהמוןהמון כסף ולהינות ממנו 3. לטייל בכל העולם, לראות עולם 4. לשמור על קשר עם כל החברות הטובות 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. החוויה של פולין 2. להיות עם מישו שרציתי להיות א יתו 3. לעשות יותר בלי לחשוב פעמיים 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. (נקווה שהיתכוונתם לדולרים כן?). אוקי אז הולכת לשופינג הכי גדול שנראה EVERRRRR. 2. קונה לבורגיני + מפנקת את החברות וההורים 3. טסה לכל המקומות שרק אפשר. וחשבתי על לפרוש מהלימודים אבל לא הייתי עושה את זה כי זו יציאה ממסגרת וגם אני צריכה השכלה יו נאו 4. עושה את החדר הכי פצצה והכי פנסי שאפשר. עם פלאזמה ענקית ואח, ג'קוזי וכלמיני 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה משו לאכול 2. הולכת לעשות גבות ושפם 3. מוסיפה עוד קצת כסף וקונה חולצה 4. שמה לחברה שלי קצת כסף על דלק ונוסעות לאנשהו 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. דלגו על זה 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. המבורגר וכל הדברים שמסביב 2. טוסטים למינהם 3. סלטים למינהם 4. סושיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אחייך 2. אגיד תודה 3. אולי אכחיש אנערף 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תאמת שיוצא לי להגיד לה הכל 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מהההה הבגרות בתנך עוד 5 ימים!?!?!?!?!!? נאאוווו וואי! 2. פאק ביזבזתי כלכך הרבה כסף השבוע איך אני אלך לטעם העיר 3. וואי אני צריכה גבות דחוף 4. אח פשוט נמאס לי מהכל 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הארי פוטר אחרון 2. זרוק ודפוק בגואה ומנאלה 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. חלב עם עוגיות [רק תחילת היום] 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. רק תחילת היום, אי אפשר לדעת מה ייצא לי לעשות. אבל נכתוב מה בתיכנון- 2. ללמוד לתנך 3. לדבר עם אמא 4. ללכת לטעם העיר 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. סטרפלס ממנגו שעושה גוף יפה 2. חולצה מהממת מזארה 3. מכנס הינס לבן 4. ג'ינס סקיני

למעלה