אממ שאלון?

DIE kvar

New member
שאלון ביפור באד טיים

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להתחתן 2. למצוא אהבה אמיתית והדדית 3. לגרום להורים שלי נחת 4. למצוא את המקום שלי 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להתגייס 2. להזדיין 3.לשמור על קשר עם חברים טובים 4.לאהוב את עצמי 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה אוטו טוב 2. קונה דירה טובה 3. משתחררת מהצבא ומפסיקה לבזבז את הזמן על דברים שעושים לי רע 4. תורמת כסף לדברים שחשובים לי כמו מדינת ישראל למשל 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה סיגריות 2. יוצאת לאנשהו ושותה בירה 3. מתדלקת קצת (שיהיה מספיק דלק לצאת) 4. קונה קולה 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. אוח נו 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סושי 2. פסטה 3. קולה זה מאכל? 4. עוגיות 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 2. ארגיש מוחמאת 3. אאמין לו 4. אתעניין במראו החיצוני 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שאני אוהבת אותה ומעריכה אותה נורא 2. שאני מעשנת 3. שאני צריכה אותה 4. שהיא צריכה אותי 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. למה הוא לא התקשר 2. למה הוא לא ענה 3. אין מצב שאני לא יוצאת היום 4. מה הוא עושה פה 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.או ווה...אם יש גן עדן 2.השאר היו מזמן מדי 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. סטייק 2. נקניקיה 3. תפו"א 4. אפרופו 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להיות איתו 2. לצאת לאמרולה 3. לראות את קספר 4. ללכת לים 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. הסקיני מבנטון 2. החצאית ג'ינס 3. האדידס שלי 4. הגינס של טומי

"אם לא נלמד למצוא את סוף המעגל..."

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1.להתחתן 2. להוליד ילדים 3. לשנות משהו במערכת החינוך הישראלית [תהגו אותי בסדר?] 4. לכתוב ספר 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להרגיש טוב יותר עם עצמי 2. למצוא אנשים שטוב לי איתם 3. למצוא שנת שירות ותפקיד בצבא שאני ארצה לעשות 4. בגרות מלאה [מסתמן שממש כןפ] 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. טיול לונה פארקים ואטרקציות בארה"ב [כזאת ילדה בת 4 :p} 2. שמה המון בחשבון בנק ושומרת ללימודים וכאלה 3. תורמת חלק נכבד 4. איזה רבע מזה להורים. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. ארוחת שחיתות במסעדה טובה [: 2. מזמינה את כל החבר'ה לשתייה על חשבוני 3. נוסעת לבקר מישהו אהוב מרחוק 4. יורדת וטוחנת 3 וופלים בלגים בלה גופרה 4 שירים שעושים לכם את זה: יש מליון.. אבל היום 1. צל כבד\ כשניקו תתחיל לדבר 2. אצלך בעולם\ אביתר ומאיר בנאי 3. אחריות \ יוני בלוך 4. צליל מכוון\ יצחק קלפטר 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סיני 2. מאכלי ים 3. צלעות כבש 4. לבבות 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 2. אחייך חיוך נבוך 3. אזכור את זה לנצח 4. ארגיש יותר טוב 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שאני מעריכה אותה ממש 2. שהיא חייבת להפסיק לפחד להגשים את החלומות שלה 3. שזה ממש לא מאוחר מידי 4. שכל מה שטוב בי זה היא ואבא. לגמרי. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "אז עכשיו עברנו לאדישות?" 2. "אני עייפה" 3. "שיגיע כבר שלישי בערב" 4. "מצחיק לי ממש" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אל תגלה 2. התמימים 3. מלכוד 22 4. מישהו לרוץ איתו [בפעם המאה] 4 דברים שאכלת היום: 1. שוקולד 2. דובדבנים [[: 3. קוסקוס 4. כדורי בשר 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להפגש עם ניתאי להמשיך מת' 2. ללכת לרופא 3. לעשות יותר מתרגיל אחד בריכוז 4. לא יודעת 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. מכנסי דייגים שלושתרבעי כתומים [שאני לובשת עכשיו [:] 2. גופיות הסבא שלי [בעיקר האפורה והכתובה] 3. הג'ינס המגניב 4. המכנס הכתום המגניב [וואו.. שלושה מהם כתומים... חחחחחח]

hadarinke

New member
קפוץ נענע! קפוץ קפוץ נענע...

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. תאומות 2. להתעשר! 3. להתנמך 4. לצבוע את העיניים לכחול 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1.ממ טיול ים אל ים 2.להתבגר 3.להעריך מישהו 4.להרוויח הרבה כסף 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מושבת החלומות 2. יאכטה 3. תורמת לילדים אוטיסטים (חי שקלים חח סתם) 4. קונה לי איזה בית נופש קטן בשוויץ... 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אוכל 2. שתיה 3.חוסכת 4. מתערבת עם מישהו על 100 שקל:) 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. LAKE OF FIRE 2.ANGRY CHAIR 3.BEHIND BLUE EYES 4.לא יודעת... 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פנקייק 2. ציזבורגר תלת שכבתי! 3. גלידת מסטיק 4. וופל בלגי:) 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה גם אני חושבת אותו דבר 2. תודה 3. טוב משתגיד 4. בע....? 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תפסיקי להתפלן!(להיות פולניה) 2. תביאי לי כסף! 3. צאי לי מהחדר או שאני אוכל אותך. 4. אני אסדר את החדר מחר כך. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אחינועם הזונה כוס אמא שלה שתישרף ושיאנסו אותה ערבים. 2. יאמי סושי! 3.איכס דורון הזה לא שם דאונדורנט... 4. מה לעזזל אני עושה בבצפר?! יכלתי לישון עוד! 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.שעות מתות 2.אלגברה חלק ב' 3. ספר צרפתית בשיעור של צ'וצ'י 4. בעע.....? 4 דברים שאכלת היום: 1. קורסאון 2. סושי סשימי 3. את העיפרון 4. פילה עוף בשומשום 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להרוויח הרבה כסף. 2. להרוויח הרבה כסף בלי לעשות כלום 3. להמשיך לישון 4. גלידה! 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.מכנס משבצות שלושתרבע 2.חולצה של בירות ג'ינס 3.קפוצ'ון כזה שחור 4.ואנס משבצות

Immortality

New member
מתחמקת

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לצלם סרט באורך מלא שיצא לקולנוע ויהיה הצלחה מסחררת 2. לאמץ 2 כלבים וחתול/ה, ולגור איתם בדירת סטודיו מהממת ומעוצבת להפליא בניו יורק או בלונדון. אולי אפילו פה בארץ 3. טיול סביב העולם 4. להקים משפחה [זה כבר כולל את כל ענייני החתונה, ילדים, נכדים, בית..] 4 ציפיות שהיו לכם מהשנה הזאת והתממשו: 1. למצוא אהבה 2. להשלים עם עצמי 3. לעבור את כיתה י"ב בשלום 4.להתקבל ליחידת ההסרטה של חיל האוויר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. טיול מסביב לעולם [בעיקר ניו יורק, לונדון, אוסטרליה, סין, הקאריביים] 2. נוסעת ללמוד קולנוע וצילום בNYU, בליווי הדירה, הכלבים והחתול/ה מהסעיף שלפני הקודם.. 3. חוסכת חצי מזה, שיצבור ריבית באיזה פק"מ. תמיד טוב שיהיה, מי יודע מה יהיה עוד 20 שנה 4. תורמת לSOS סכום שיכסה את העלויות שלהם ויאפשר תנאים הרבה יותר טובים מהקיימים 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. ארוחה באגאדיר 2. ארוחה במדזו 3. נוסעת ללונהפארק [80 כניסה, 10 נסיעות הלוךחזור ועוד 10 לארטיק] 4. קונה ספר, שוקו ולחמניה ונרגעת באיזו פינה בפארק 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סוכריות על מקל 2. עוף סיני עם אורז 3. פחזניות של מדזו 4. וופל בלגי של קפה מצדה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. "אני אוהבת אותך" 2. "את הכי כלה בעולם" 3. "את הפולניה הכי מחושבת שהעולם ראה אי פעם, וזה גורר את היכולת שלך לשגע פילים" 4. "תפסיקי לצאת צודקת" 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני שונאת מתמטיקה 2. אני צריכה שמלה ירוקה לערב גמר ואני לא מוצאת 3. אני שמנה ומחוצ'קנת וזה די דוחה 4. אין לי עם מי ללכת לים, וזה די עצוב [כאן התחילו המחשבות על כמה שאני לבד ואין לי חברים] 4 דברים שאכלת היום: 1. מיני מקופלת 2. מיני פסק זמן 3. מיני כיפכף 4. שניצל מאמאעוף וצ'יפס 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לים 2. ללכת לחפש שמלה ירוקה 3. למות 4. לדעת מתמטיקה 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. טייץ שחור 2. גופיה לבנה ארוכה בלמטה, של בנים 3. גרביים אפורים עם טביעות כפות של חתול בורוד, סגול ותכלת 4. השורטס עם הנצנצים מזארה

Tin Doll

New member
השאלון הזה היה כבר לא מזמן....

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לעשות רשיון 2. אהבה אמיתית, להתחתן ולהביא ילדים, לראות נכדים ואולי גם נינים 3. לטייל בכל העולם 4. להיות מאושרת 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. למצוא אהבה 2. לסיים י"ב 3. להיות יותר פתוחה עם ההורים, פחות מודאגת 4. להכיר את עצמי יותר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. תורמת 2. טיול בכל העולם 3. מלאאאאאאאאאאאא בגדים 4. קונה דירה. ומכונית. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה סיגריות/מסטיקים 2. שומרת ליציאה 3. קונה חולצה/גופיה 4. חוסכת? 4 שירים שעושים לכם את זה: [בתקופה הנוכחית] 1. שוטי הנבואה - אח של סאלים 2. רונית שחר - אם היית לוקח 3. אביתר בנאי - תאטרון רוסי 4. Porcupine Tree - Lips Of Ashes ויש עוד המון, נו... 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פטריות 2. שניצלונים 3. תפוחי אדמה 4. עגבניות (תמר עדיף) 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני עייפה ממש 2. אני חייבת להתקבל, ממש אהבתי את המחלקה 3. שיגיד שהוא לא רוצה לראות אותי וזהו, כולם מתרצים לי כל הזמן וזה מעצבן אותי 4. אני מתגעגעת אליו כ"כ 4 דברים שאכלת היום: 1. פשטידת פטריות שאמא שלי הכינה 2. קוסקוס שאני הכנתי, יצא ממש טעים 3. גרבר
4. חתיכת עוגת קפוצ'ינו ]; 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לראות אותו הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת?

Cranberry Sauce

New member
איזה יום היה לי.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להגיע למצב, בחיי המאוחרים, שבו כבר יש לי פנסיה ואני יכולה פשוט כל יום ללכת וללמוד ולראות סרטים ולקרוא המון ולצייר ולשמוע מוזיקה. 2. אהבה וכל זה. 3. להרגיש ממש שלמה עם עצמי ועם החיים שהיו לי, אפילו לא בקטע של אחרית דבר, אלא גם באמצע החיים במבט לאחור. 4. להתשכר פעם ממש. אבל ממש. ולהקיא והכל, והאנג אובר, ולעשות שטויות ולא לזכור שום דבר ואז להיות יכולה להגיד "מה אתם רוצים, הייתי שיכורה, לא הפעלתי שיכול דעת, לא שלטתי במעשיי, אל תכעסו עליי". זה לא באמת כזה חשוב אבל לא עולה לי שום דבר אחר. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. שיהיה לי ממש ממש כיף. 2. שאתפתח במגמה. 3. דברים בקשר לעצמי שקצת קשה לי לנסח. 4. להצליח להגיע למחוננים לפחות פעם אחת. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. נותנת להורים, סבאסבתא, משפחה וזה. 2. תורמת חלק נכבד. 3. עושה טיול מסביב לעולם. 4. מצלת את הכסף שנותר להמון ספרים, דיסקים, מתנות לכל מני אנשים שאני אוהבת, וזה. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. דיסק. 2. או ספר. 3. או בגדים. 4. או שומרת. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. san tropez של פינק פלויד. 2. ליילה של אריק קלפטון. 3. ברידג' אובר טראבלד ווטר של סיימון וגארפונקל. 4. סאונדס אוף סיילנס של סיימון וגארפונקל. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. דים סאםםםםם
2. דברים אסיאתיים. 3. עוגת גבינה. 4. פשטידת כרישה וגבינות שאמא עושה. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה. 2. אם הם יפים אגיד להם בחזרה. 3. אחשוב שזה ממש נחמד מצידם. 4. בטח מאוחר יותר באותו יום אזכר בזה וזה יעשה לי מצב רוח טוב. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שאני ינורא אוהבת אותה. 2. שהיא לא מקשיבה מספיק. 3. שהיא מוכשרת ומדהימה ונורא אינטיליגנטית. 4. שאני נורא גאה בה. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. כיף לי. 2. היא ממש מוזרה. 3. שתשתוק כבר. 4. הלוואי שהוא ילך. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אני באמצע חוות החיות. 2. באמצע סיפור על אהבה וחושך. 3. באמצע פרידה מברלין. 4. ובאמצע ספר טיפשי על קולנוע שהשאלתי לאיזה מישהו. 4 דברים שאכלת היום: 1. כרובית. 2. סנדוויץ' של אמא עם גבינה מלוחה, נבטים ועגבניה. 3. קסטה. 4. פסטה. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לצאת אחרי בית ספר. 2. שמישהו יבוא מאיפה שהוא גר לפה, כדי שנוכל ללכת לעשות משהו. בובובו, הוא גר רחוק. 3. שאבא יסתכל איתי על מצלמות כדי שנקנה אחת כבר. 4. לישון קצת. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. הו! יש שלל מאתמול! אה, נעליי הטבע נאות החדשות והסקסיות שלי
2. הכפכפים המפוספסים שלי (זברה, שיואו). 3. סוודר אפור-סגול דהוי כזה שאני אוהבת. 4. הג'ינס שלי. דווקא היה מה זה כיף. אם קראת תגידי היייייי הווווווו.

GoOni

New member
הפסקה ממתמטיקה.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להיות מאוהבת לתקופה ממש ארוכה. 2. לטייל בעולם (סליחה על כמה שזה נדוש) 3. להקים משפחה בתנאים שלי. לא קונבנציונאלית במיוחד, כנראה. 4. ללמוד ולעבוד במקצוע שאני אוהבת. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להמשיך להיות עם בן. 2. להכיר אנשים חדשים בבית ספר. 3. להיות שלמה עם המקצוע הרחבה. (אין שלמה ממני) 4. לעשות סרט. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. שופינג מטורף. 2. אוטו. 3. טיסה לחו"ל. 4. לתת חלק לאמא\אבא\עמותות למיניהן. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אייס בלנד וסלט בקופי בין. 2. פריט לבוש כלשהו. 3. יציאה עם בן לאנשהו 4. יציאה עם חברות לאנשהו 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. yellow- coldplay 2. here comes the sun- the beatles 3. don't know why- norah jones 4. radiohead- karma police 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שניצל תירס (לא במיקרו) 2. סופלה שוקולד 3. סלט יווני 4. צ'יפס דוחה כזה של רשת ג'אנק פוד אקראית. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: (זה קרה היום) 1. אסמיק 2. אגיד תודה 3. אסתובב 4. ואלך? 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. החבר שלך עומוווווווווו ויש לו כרס ואבא יותר שווה. 2. את יותר מידי חושבת על עצמך לפעמים. 3. את כועסת יותר מידי. 4. את דומה לי מידי. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. עוד יומיים יתכן שאסיים מתמטיקה לנצח. לא רוצה לחשוב על מועד ב' וכאלה:X 2. הציון הגשה לא בדיוק כמו שרציתי, אבל בהתחשב בנסיבות (שנה שלמה של נכשלים, בערך) זה יחסית טוב. 3. לי ולבן יש תשעה חודשים. זה ממש הרבה זמן ואני אוהבת 4. היה מאוד חסר משמעות בבית ספר. או שבעצם היה שווה להגיע בשביל מחשבת? 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אותה האהבה, כמעט 2. ארוכה הדרך למטה 3. על גדות נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי 4. יונה ונער 4 דברים שאכלת היום: 1. אורז עם ירקות 2. קרטיב ענבים 3. בייגלה (לא החטיף) בבית ספר (פיכס) 4. כמה קוביות של גבינה בולגרית. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד מתמטיקה (יותר, ז"א) 2. ללמוד היסטוריה 3. להשאר בבית 4. לנתק את המחשב מהחשמל. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. טוניקה מקסימה עם בד מלא בנקודות מזעריות צבעוניות עם שלושה כפתורים בצורת לב והדפס של פרח בצד, מטופשופ. 2. סקיני ג'ינס כחול טיפה משופשף עם כיסים יפים כאלה מno name. 3. חולצה ורודה עם שרוולים תפוחים ומלמלה (בערך) במחשוף והדפס של פרחים קטנטנים מחו"ל (forever 21) 4. שמלת וינטאג' בצבע קאמל-שמנת עם תחרה בכל מיני מקומות ושני כפתורי ברזל.

josie1986

New member
נחמדי...

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לרכוש השכלה גבוהה ולעסוק במה שלמדתי (תתפלאו כמה אנשים לומדים מקצועות שאח"כ אין בהם עבודה). 2. להתאהב, להתחתן, להקים משפחה. 3. להספיק לטייל באוסטרליה-ניו-זילנד (בקרוב!!!), בדרום אמריקה, במרכז אמריקה, בוייטנם-קמבודיה-לאוס-תאילנד-הודו, סין, יפן, דרום אפריקה, קניה, הקאריביים, פיג'י, איי שלמה, טזמניה ויש עוד כ"כ הרבה.... 4. לשמור על הקשרים עם החברות מהצבא. 4 ציפיות שהיו לכם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להצליח בתפקיד שלי בצבא. 2. להיות מוערכת בצבא ובכלל. 3. להירשם לפסיכומטרי. 4. לקנות כרטיס טיסה לחו"ל
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000 (ש"ח או דולר?): 1. טיול מסביב לעולם בכל המקומות שאמרתי. 2. נותנת להורים ולאח שלי חלק, כמה שצריך. 3. קונה בית במושב פה בסביבה/קיסריה. 4. קונה רכב לי ולחבר שלי. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה שטויות וציוד לטיול. לא שזה מספיק למשהו. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. לא יכול להוריד ממך את העיניים - מאיר אריאל. 2. האנשים החדשים - עברי לידר. 3. hey jude - beatles. 4. יש עוד הרבה. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. אוכל סיני לסוגיו. 2. המבורגר מ"black". 3. אוכל של סבתא (הכל פרט לחצילים). 4. שוקולד. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק בטירוף. 2. אגיד תודה. 3. אגיד "להההה" (אם זה החבר). 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מתי היום נגמר כבר? 2. נמאס לי מהקטנת ראש. 3. אני אוהבת אותו ברמות היסטריות. 4. בא לי כבר לטוס. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. THE FINAL DETAIL של הרלן קובן. 2. מילון פסיכומטרי. 3. ספר של אוסטרליה ברפרוף. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. צ'יריוס עם חלב. 2. אוכל סיני. 3. טילון קלאסיק. 4. משמש. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. היום רק התחיל. 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינס עד הברך מהמם מזארה. 2. חולצת פסים כחול כהה-כחול בהיר עם כפתור בצד מפול אנד בר. 3. גופיה עם פסים צבעוניים. 4. כפכפים מאלדו.

e l u l a

New member
כאילו שזה באמת מעניין החרא הזה../images/Emo153.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להיות מאוהבת ושזה יהיה הדדי. 2. להתגייס לתפקיד שאני אהנה ממנו. 3. טיול בעולם של אחרי צבא.. 4. להקים משפחה. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1.להצליח באנגלית. 2.תכננתי ללכת מלא לכל הווליום ת"א וכל השטויות האלה ויצא לי כמו שרציתי, וגם בוםבמלה שזה היה השיא כי שנה שעברה ולפניי שנתיים ההורים לא הרשו לי. 3.לשמור על קשר עם חברות ולהכיר אנשים חדשים. 4.[אוף אנלא יודעת אבל עשיתי רשימה של מלא דברים שיש לה תאריך יעד שעדיין לא הגיע, כשיגיע אני אוכל להגיד הכל.] 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. משחדת את זה שאחראי על הבגרויות שתהיה לי תעודה מעולה ולא יהיו לי דאגות עד סוף י"ב.
2. טיול ענקי ענקי בחו"ל. 3. מסע שופינג מטורף כולל מתנות למלא אנשים שאני אוהבת. 4. קונה בית ליד הים.
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. שמה בארנק. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. שוב-אפרת גוש ויוני בלוך 2. angel-robbie williams 3. time-pink floyd(רותם הכירה לי אותו לא מזמן ומזההה אהבתי:]) 4. מלאך/קרן אור/לילות לבנים-אביב גפן(קשה לי לבחור!) 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. קובבס 2. סלט 3. פיתה עם חומוס 4. עוגת גבינה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה 2. אחייך 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. זה כ"כ מגוחך כל הקטע עם הבגרויות באנגלית. 2. מישהו.. 3. יש לי חראאא מגן וזה עצוב כי אני עושה רק טופס אחד ורק 003:/ 4. השמנתי בטירוף [יו איזה יום אופטימי...] 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.שני ירחים[שיט אנלא זוכרת איך קוראים לסופרת] 2.אניהו-אתגר קרת 3. כמו גחליליות-נורית מץ 4. יש ילדים זיגזג-דוד גרוסמן[אבל הפסקתי באמצע] 4 דברים שאכלת היום: 1. עוגת גבינה 2. חביתה 3. שניצלים 4. סלט 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד המון המון המון למתמטיקה 2. חד"כ 3. לדבר עם המורה למתמטיקה 4. ועוד משהו... 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.אין דבר כזה הכי.. יש לי כל מיני דברים ואין לי כח להתחיל לחשוב מה הכי:p 2. 3. 4.

e l u l a

New member
יו איך שכחתי פולין!!!../images/Emo153.gif

חוויה מטורפת. היה כמו שציפיתי,ואפילו יותר.

coolit

New member
../images/Emo45.gif! חבל שאיבדתי אותו בעע

אני יצור כזה שמשאיל ספרים, סרטים וגם מעט בגדים, בלי סוף.. ואני מאבדת אותם :<

the mush

New member
נראה לי קשה!

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לחיות בקיבוץ שאותו אני אקים 2. להיות אמא 3. לעביר את הערכים שלי [של התנועה] לילדים שלי 4. לטייל בכל העולם, אם לא כולו. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. השתלבות בקן החדש 2. לאהוב את העיר החדשה 3. חבר 4. המפ, פולין. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. וואו זה המון כסף! ללא ספק- עוזרת לישראל, בפוקוס גדול על מערכת החינוך 2. עוזרת לרעבים שבנו. 3. ושוב עוזרת לישראל. 4. ובגלל שאני בת ולא יכולה בלי- בגדים, והרבה. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. חולצה או שתיים חדשות 2. כנ"ל 3. חוכסת 4. כנ"ל 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. אין לי כוח 2. " 3. " 4. " 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. הכל 2. " 3. " 4. " 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "טוב ברור...." בנימה צינית 2. אחייך 3. אגיד תודה בנימוס 4. "אחלה" בנימה- אני יודעת. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. זה כל כך הרבה, ועכשיו אנחנו בריב של החיים אז עדיף שלא אכתוב... 2. " 3. " 4. " 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. בא לי למות. 2. אני טיפשה. 3. בא לי לצייר 4. למה אני לא בים? 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד למתמטיקה 2. " 3. " 4. " 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4.

למעלה