מתחמקת
4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לצלם סרט באורך מלא שיצא לקולנוע ויהיה הצלחה מסחררת 2. לאמץ 2 כלבים וחתול/ה, ולגור איתם בדירת סטודיו מהממת ומעוצבת להפליא בניו יורק או בלונדון. אולי אפילו פה בארץ 3. טיול סביב העולם 4. להקים משפחה [זה כבר כולל את כל ענייני החתונה, ילדים, נכדים, בית..] 4 ציפיות שהיו לכם מהשנה הזאת והתממשו: 1. למצוא אהבה 2. להשלים עם עצמי 3. לעבור את כיתה י"ב בשלום 4.להתקבל ליחידת ההסרטה של חיל האוויר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. טיול מסביב לעולם [בעיקר ניו יורק, לונדון, אוסטרליה, סין, הקאריביים] 2. נוסעת ללמוד קולנוע וצילום בNYU, בליווי הדירה, הכלבים והחתול/ה מהסעיף שלפני הקודם.. 3. חוסכת חצי מזה, שיצבור ריבית באיזה פק"מ. תמיד טוב שיהיה, מי יודע מה יהיה עוד 20 שנה 4. תורמת לSOS סכום שיכסה את העלויות שלהם ויאפשר תנאים הרבה יותר טובים מהקיימים 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. ארוחה באגאדיר 2. ארוחה במדזו 3. נוסעת ללונהפארק [80 כניסה, 10 נסיעות הלוךחזור ועוד 10 לארטיק] 4. קונה ספר, שוקו ולחמניה ונרגעת באיזו פינה בפארק 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סוכריות על מקל 2. עוף סיני עם אורז 3. פחזניות של מדזו 4. וופל בלגי של קפה מצדה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. "אני אוהבת אותך" 2. "את הכי כלה בעולם" 3. "את הפולניה הכי מחושבת שהעולם ראה אי פעם, וזה גורר את היכולת שלך לשגע פילים" 4. "תפסיקי לצאת צודקת" 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני שונאת מתמטיקה 2. אני צריכה שמלה ירוקה לערב גמר ואני לא מוצאת 3. אני שמנה ומחוצ'קנת וזה די דוחה 4. אין לי עם מי ללכת לים, וזה די עצוב [כאן התחילו המחשבות על כמה שאני לבד ואין לי חברים] 4 דברים שאכלת היום: 1. מיני מקופלת 2. מיני פסק זמן 3. מיני כיפכף 4. שניצל מאמאעוף וצ'יפס 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לים 2. ללכת לחפש שמלה ירוקה 3. למות 4. לדעת מתמטיקה 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. טייץ שחור 2. גופיה לבנה ארוכה בלמטה, של בנים 3. גרביים אפורים עם טביעות כפות של חתול בורוד, סגול ותכלת 4. השורטס עם הנצנצים מזארה