אממ שאלון?

Oo The Gush Oo

New member
ראן אוואיייייייייי

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. צבא. 2. איטליה וארה"ב. 3. לגור עם חברות. 4. נישואים. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. גיוס. (_שש נו, עוד תשעה ימים.) 2. למצוא מישהו חדש. 3. להתבגר. 4. להצליח ללמוד. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. רכב משלי. (אם אפשר איזה טויוטה לאנד קרוזר שחורה, ג'יפים זה המחלה שלי.) 2. שופינג רצחני. 3. עזרה להורים. 4. חיסכון ממה שנשאר. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. סיגריות בטח. 2. משהו טעים לאכול. 3. אם לא אז חולצה חמודה, אולי שתיים. 4. קולה. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Mariah Carey & Whitney Houston - When You Belive. 2. Zero7 - Destiny. 3. נינט טייב ועברי לידר - הכאב הזה. 4. סינרגיה - חום יולי אוגוסט. (במובן הקשה עושים את זה.) 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פירה עם סלט. 2. מוקרם. 3. מרק. 4. נישנושים. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יסמיק. 2. יחייך חיוך ביישני. 3. יגיד תודה. 4. יחמיא חזרה על משהו. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא לפעמים הכי מרגיזה בארץ. 2. שתפסיק להיות היסטרית. 3. שתאמץ קצת טאקט. 4. שתפסיק להגיד ליד אקסים שלי כמה הם נראים טוב ולדבגר על החבר החדש כשהם שומעים. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מעניין מה קרה אתמול לנטי. 2. אני מתגעגעת ליפית. 3. מה אני אלבש בחמישי הבא חח. 4. מה עם טובי. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אם יש גן עדן. 2. - 3. - 4. - 4 דברים שאכלת היום: 1. זיוה. 2. סלט ירקות. 3. בייגלה. 4. ביצה קשה. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. - 2. - 3. - 4. - 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינסים. 2. כמה גופיות. 3. מיני ג'ינס. 4. חוטיני תחרה ורוד בייבי.

GaloshiT

New member
השיעמוווםם

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד עיצוב אופנה באיטליה 2. לעבוד כמעצבת אופנה 3. לגור עם החברות הכי טובות 4. להתחתן וללדת ילדים 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. למצוא מישהו חדש 2. להצליח בלימודים (טפו טפו) 3. לנסוע עם הבסט פרינד לאילת 4. לעבור מתכונת בהיסטוריה בלי נכשל 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. שופינג מטורףףף =] 2. קונה את הפיג'ו קופה קבריולט החלומית שליי 3. נותנת להורים 4. חוסכת ללימודים וטיסה לח"ול 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קוסמטיקאית 2. קונה דיאט קולה 3. שומרת 4. סתם פיצ'עפקס 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. como en los sueos-alex ubago 2.gritos de esperanza- alex ubago 3.richard marx-right here waiting 4. שרית חדד- העצב שבתוכי 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. חזה עוף בתנור 2. סלט טונה של נאפיס 3. גלידה בטעם חלבה 4. רביולי 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יחייך 2. יגלגל עינייים 3. יגיד תודה 4. יגיד לו שהוא גם או משהו כזה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. את מה זה דאגנית ורצים לך מלא סרטים בראש.. תרגיעי קצת.. 2. אני אוהבת אותך 3. תודה 4. אני מי שאני תתתחילי להפנים 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. יש לו יום הולדת ולא אמרתי מזל טוב.. 2. מחר מתחילים ב10 :] 3.יוואו אתה כזה פרימטיבי ונמאס לי כבר מהוויכוחים האלה 4. אני עייפה 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.מלאכים נופלים 2.כל מי שנחשב 3. - 4. - 4 דברים שאכלת היום: 1. קורנפלקס 2. קוטג' 3. - 4. - 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לחברה 2. לקום מאוחר 3. ללמוד למתמטיקה 4. לראות בופור 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.סקיני ג'ינס שחור מסטאן של גריפ 2.חולצה ארוכה חצי שקופה בצבע אפור-זית מלוצ'י 3.החוטינים שלי 4.מכנס ספורט קצר הכי יפה שיש

Fragile rose

New member
טובנו

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לסיים לפחות תואר ראשון 2. ת"א 3. לעשות שינוי 4. להרגיש פשוט טוב עם הכל 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. לעבוד - Done 2. לסיים ללמוד - Done 3. להפסיק לעשן 4. למצוא קשר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. לא דירה בת"א, בית 2. מעבירה את ההורים שלי לגור איפשהו 3. אוטו 4. תכנית חסכון שצוברת ריבית מטורפת 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה סיגריות 2. שומרת אותם 3. קונה שטויות 4. כסף לאוטובוס הביתה 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Deftones - change 2. היהודים - לעוף 3. אביב גפן - השיר שלנו 4. Evanesnce - the only one 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה 2. סלט 3. פיצה 4. ברוקולי [כןכן, אני חולת נפש] 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "אע, תודה?" 2. "לא אני לא" 3. "אמא לא לימדה אותך שלא משקרים?" 4. מבט של o_O 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא לא שפויה 2. שהיא חייבת ללמוד להרפות 3. ושתבטח בי לשם שינוי 4. ושתדבר איתי כמו בןאדם 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. היונה הזו מעצבנת אותי 2. כוס אמא של המחזור הזה 3. איך אני אצא היום אם אני עובדת מחר 4. שאני רוצה אותו
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.הארי פוטר 2. המסכה של אוטריאוס 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. חמין 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לישון נורמלי 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חצאית מיני אפורה עם קפלים. גרר
2. הביריות שלי
3. ג'ינס פשוט כזה בהיר 4.

שהלהלהלהלה וחוזרת להיסטוריה

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להביא ילדים לעולם 2. להתגייס 3. שנת שירות לפני גיוס 4. צניחה חופשית 4 ציפיות שהיו לכם מהשנה הזאת והתממשו: 1. לרזות (אבל עוד לא סיימתי) 2. להתבגר 3. להכיר עוד אנשים בשכבה שלי 4.לא להכשל במתמטיקה במחצית. (80) 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. חוסכת 2. מכונית 3. רישיון 4. בית גדול 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. שומרת לאח"כ 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. simple plan- crazy 2. אביב גפן- ארבע עונות 3. good charlote- predictable 4. good charlote- seasons 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סלט ירקות טוב כזה :] 2. לזניה צמחונית 3. מרק בצל 4. פירה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אחייך 2. אגיד תודה 3. אסמיק 4. ואשתוק 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך 2. תודה על הכל 3. את מזה מעצבנת לפעמים 4. אבל בכל זאת. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אויש,חסר לי חומר בהיסטוריה 2. איזה מפגרים 3.למה הוא בוכה 4. אני רעבה 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.'מלאך או שטן' של שרה אנג'ל 2.'אם יש גן עדן' 3. 'אלמנה לשנה אחת' (אני באמצע) 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. אפרסק 2. פיתה עם חומוס 3. תפוח 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לסיים היסטוריה (תכף נו) 2. לסדר חדר (בטח) 3. לנוח (פחחח) 4. חוף (אה הא.. ממש) 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.מכנס שחור מתרחב קצת מנו-ניים 2.סתם חולצות מעאפנות

MaddyD

New member
פניטו

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לסיים תואר כמצטיינת דיקן (לפחות) 2. למצוא אהבת אמת 3. להציל למישהו את החיים 4. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. חסכתי די הרבה 2. הגשמתי הרבה ממה שרציתי, כסימון של וי על טודו ליסט שכזה. זה באמת נחמד 3. ניתקתי קשרים שעשו לי רע 4. חיזקתי ויצרתי קשרים שעושים לי טוב 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. סוגרת את כל המינוסים 2. שמה שלשתרבעי בנ"ע 3. ורבע בנדל"ן 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. זה באמת לא הרבה כסף לדאבוני 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. יו. באמת שיש יותר מידי 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. צ'יפס של מקדנולדס וברגר קינג 2. הפשטידת פסטה של ליאת 3 . זה לא מאכל. אבל ריסז 4. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. אגיד תודה 3. ואנצור לעד בראש 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. חבל שזה יוצא ככה 2. אני אוהבת אותך 3. אני כועסת עליך 4. אני לא בוטחתב ך 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. שוב הצטננתי? 2. החדר הזה אסון 3. וואו אין לי האנגאובר 4. ספינינ ועבודה ביום אחד, יהיה מסריח 4 דברים שאכלת היום: 1. וואי. סתם דגנים כאלה 2. שניצל 3. פתיתים 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לסדר את החדר.. 2. וזהו, רק מקתי 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חולצה סגולה ומאמי 2. סריגי שרוולון שקניתי ממעצבצ 3. חולצת נתתי למאיר שקל - סו תל אביבי 4. טייצ אפור

MC SammY

New member
You are the queen of runaround

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לטוס לג'מייקה 2. להגשים את המטרות שלי 3. צניחה חופשית\באנג'י מטורף 4. להקים משפחה..? אנערף 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. עבודה 2. התחלתי ללמוד נהיגה (וקצת נתקעתי באמצע
) 3. התקבלתי לתפקיד בצבא 4. השגתי משהו שממש ממש רציתי
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בונה לעצמי בית בג'מייקה 2. נותנת חצי להורים שיעשו מה שבא להם 3. תורמת 4. קונה סוזוקי ג'ימני
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מוסיפה עוד 100 וקונה אולסטאר 2. שומרת לאיזה יום שישי 3. קונה מתנה למישהו שבא לי 4. אייסקפה\נסטי 4 שירים שעושים לכם את זה: (נכון לעכשיו) 1. Maroon5-Shiver 2. Maroon5-Through with you 3. Matisyahu-Youth 4. Damian Marley-Beautiful 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סלט 2. לזניה 3. תפו"א מוקרם 4. שוקולד 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה? 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה 2. את מדהימה 3. אני אוהבת אותך 4. את צריכה להרגע 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. איזה מצחיק ומוזר היה אתמול 2. למה קמתי מאוחר 3. יש לי הרבה דברים לעשות 4. אין לי כוח לעשות אותם 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. שגיונות ברוקלין 2. האלכימאי 3. ארבעה בתים וגעגוע 4. חכמת הבייגלה 4 דברים שאכלת היום: 1. חח בלינצ'ס וזהו 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: (היום עוד לא נגמר, אני אופטימית) 1. ללמוד למתמטיקה 2. להתחיל לערוך איזה משהו 3. לאכול 4. לקום לא ב3 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינס בהיר 2. גופיה לבנה 3. חולצה עם הדגל של ג'מייקה 4. מיני ג'ינס

SuGaRBabe1

New member
זה עוד ירגיש בכל מצב כמו שאלה שקטה

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד משהו שמעניין אותי 2. לעשות רשיון. הגיע הזמן! 3. להחליט איפה אני רוצה לגור, ובאמת לגור שם. [טוב שאני לא רוצה לגור בכל הארץ] 4. מממ לא יודעת 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להתמקצע על מה שאני עושה בצבא 2. להתאחמ"ש 3. לקבל קצינה תותחית ולא מעאפנה כמו הקצינה הקודמת 4. לא יודעת! 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. נותנת קצת לאמא וקצת לסבא וסבתא 2. קונה מלא דברים שאני רוצה לחדר 3. עושה רשיון + קונה אוטו 4. טסה לטיול מסביב לעולם 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. הולכת לפאב, קונה חצי לף בראון 2. ועוד איזה צ'ייסר ייגר 3. ועוד איזה צ'ייסר ג'יימסון... 4. ואז כבר נגמר לי הכסף. אם לא אז אולי מסטיקים 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. יזהר אשדות - צילו של יום קיץ 2. יזהר אשדות - התחלות 3. metallica - the unforgiven 2 4. no doubt - don't speak 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. תפו"א ובטטה בשמנת שסבתא מכינה 2. סלט ארומה 3. חומוס פטריות 4. במבה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה 2. אחמיא בחזרה אם גם הוא יפה 3. אחייך 4. אסמיק קצת 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא אדירה 2. ותודה על הכל 3. וזהו 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "איף איזה חום" 2. "בא לי לצאת לרוץ" 3. "בעצם אין לי כוח" 4. "איזה באסה שאין מים חמים" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. משוואה עם נעלם 2. אם יש גן עדן 3. זהו בינתיים 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. ג'חנון 2. ענבים 3. אבטיח 4. קורנפלקס 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להפגש עם חברה שלא ראיתי שבועיים 2. ללכת לאכול עם חברות 3. ללכת לקניון 4. לישון הרבה 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינס מפול אנד בר 2. גופייה מזארה 3. חצאית מיני ג'ינס 4. חצאית מיני שחורה

tamarosh

New member
טוב בא לי גם.

דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להקים משפחה 2. טיול מגניב בחו"ל 3. להצליח במשהו שאני באמת אוהבת 4. קקי 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להנות בצבא 2. להמשיך להיות מאוהבת 3. לשמור על קשר עם הבנות 4. טוב אי אפשר כ"כ להתפתח בחיים כשאתה בצבא. אז חכו שאשתחרר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מפקידה בבנק 2. קונה פורש 3. גם לאח שלי אחת 4. מחייכת לעצמי 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. שמה בארנק 2. ושוב, מחייכת לעצמי 3. וחושבת כמה מבאס למי שאיבד את זה 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. HERE WITHOUT YOU BABE 2. לא יודעת למה אבל HOW TO SAVE A LIFE והוא גם הצלצול שלי הוא מקסים נורא 3. הזמנה לחתונה תמיד עושה לי לחייך 4. ו"אחרי ההתרגשות" כי זה שלי ושל פיצ 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. כל מה שאמא מכינה -כמעט- 2. סושי 3. שוקולד 4. בשר [כללי מידי, הא?] 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. אחייך 3. ואומר בבטחון 4. "וואלה"
4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. יש לך אחלה אוכל 2. אני אומרת לה הכל נו. 90% מהדברים 3. אה אולי "את יודעת שפעם נסעתי כמעט עד עזה כדי לפגוש את פיצק?" 4. זהו. כל השאר היא יודעת 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. באמת השמנתי 2. כיף לרבוץ בבית בבטלה 3. אגאדיר או מוזס? 4. למה אמא ואבא לא מתקשרים לשאול איפה אני ב-11 בלילה? [נכון שזה לפעמים מטריד כשלא דואגים לך? ולהיפך?!] 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אם יש אלוהים 2. שיט אני לא זוכרת ת'שם אבל אני באמצע איזה רומן מרגש 3. ספר ציורים של דוֹש נחשב? 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. המבורגר וצ'יפס עם גבינת אמנטל באגאדיר
2. קורנפלקס 3. שניצל תירס 4. קפה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ים 2. או בריכה 3. לפגוש 2 חברות 4. ולשיר בפורטוגזית 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינס מפול אנד בר 2. נעלי בובה אפורות 3. חזייה שחורה תחרה חדשה [וסקסית להחריד. אני מחכה להראות אותה כבר לפיצק... ] 4. תיק פשוט מגאפ מה כבר נגמררררררררר??????????????? לאאאאאאא ביי.

FELIX inc

New member
Must be a devil between us

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לאהוב מישהו אחר, אהבה אמיתית וכנה וסוחפת, שוב. וכל מה שנכלל מזה.. (תנו לדימיון להתפרע.) 2. שישארו לי שרידים. אם זה ילד קטן וזב חוטם, אם זה ספר סיפורים קצרים שאני נורא רוצה לכתוב. אולי מכתב או איגרת לאומה שפתאום מישהו יקרא את זה ויהפוך את זה למניפיסט שישנה את העולם. אולי אם יקראו רחוב על שמי, אולי לשבור איזה שיא. כשמישהו ילך למבחנים של גלי צה"ל- הוא יגגל את השם שלי, ויקרא את הערך בויקיפדיה. משהו משמעותי, שלא רק האדמה ואיזה אבן יהיו לי לזכר. 3. לעשות שופינג מטורף, איפשהו, של כל הדברים שרציתי. פשוט לבחור, למדוד, ולקחת. ונראה לי שזה נכנס כאן באידיליית הקנייה- אלוהים, תעשה שיהיה לי בית משלי, 4 קירות פרטיים שאוכל להשתגע בהם בשקט. וחדר ארונות לאכסן את כל הבגדים שאקנה באמוק. 4. לצנוח צניחה חופשית. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. למצוא חבר, רציני, ולאהוב אותו. 2. להתקבל לגלי צה"ל. 3. ללכת בבית ספר, לבד, ולשים זין על כל העולם שמסתכל. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בגדים. בגדים. בגדים. 2. 4 קירות משלי. 3. "קונה" את חובי מאמא ואבא. 4. מצילה את העולם, נראה לי. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מכניסה לכיס. 2. קונה ארוחה במקדונלדס. 3. שמה בחזיר חיסכון שלי. 4. קונה חולצה בזארה. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. The postal Service- Such great heights. 2. אביתר בנאי- מתנות. 3. Pink Floyd- Time. 4. מה? קיטשיות? קורין אלאל- שיר לשירה. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סושי. 2. עגבניות. 3. שניצל תירס שרוף היטב. 4. במבה. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק. 2. אסמיק. 3. אסמיק. 4. אמלמל תודה באופן טיפשי. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. את ממש מעצבנת, למה את לא דואגת לבעיות הפיזיות שלי כמו שביקשתי? 2. את יכולה לקנות לי ג'ינס דיזל חדש? 3. תפסיקי לעבוד אמא, אני צריכה אותך איתי כל הזמן! 4. את מבשלת טעים. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "אני שונאת את עצמי" 2. "אני רעבה" 3. "בא לי לתל אביב" 4. "מצפה לי שירות קשה" 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אוף, מה זה לא קראתי. נגיד השטן והעלמה פרים- פאולו קואלו. 2. קורות הציפור המכנית- הארוקי מורקמי (ואם תראו בתל אביב בחור בן 23 שקורא את הספר עם רעמת תלתלים, מבנה גוף אתלטי ומבט מהורהר, תשאלו אותו אם הוא נפרד מחברה שלו כבר כי אני ממש בקטע שלו. עידן, או עידו, או ערן.(?)) 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. לחם קל מלחם ארז. 2. לחם בריאות מלחם ארז. 3. ירקות חתוכים. 4. קוקופופס. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לים. 2. להפגש עם חברות. 3. לסוע לאיקאה. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חזייה מנומרת. 2. גופיית סבא לבנה פשוטה. 3. חגורת ניטים לבנה. 4. חולצה סגולה של סנופי.

coolit

New member
כי זה דבר אמיץ ומגניב..

החלומות שלי כל החיים בערך היו צניחה חופשית\באנג'י [זה בערך אותו דבר מבחינת המגניבוּת], וגלח עכשיו נשאר אחד
אם הייתי יכולה להתאבד ולהשאר אחר כך בחיים הייתי עושה את זה.. זה פשוט מגניב חח!! זה משהו שאתה חייב לעשות כדי להוכיח לעצמך שאתה אמיץ מספיק ושאתה מסוגל.. [צניחה חופשית אני מתכוונת חח]

MC SammY

New member
מבחינתי אין קשר לאומץ

זה פשוט מסמל אצלי סוג של חופש שאני חייבת לעצמי

use your guns

New member
יאלללללללה.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לטייל בכל העולם 2. משפחה גדולה וחמה 3. תואר שני 4. להינות 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. החוויה של פולין 2. להצליח בלימודים (פחות או יותר הצלחתי..חחח) 3. להתחבר ליותר אנשים 4. להנווווווות 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. מטיילת בכל העולם 2. קונה דירה בת"א ובית נופש במיאמי 3. שומרת קצת ללימודים בחו"ל או באונברסיטת באר שבע (נראה מה יתחשק לי) 4. קונה לאבא מטוס (יש לו רישון טיס) 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מזמינה עוד חברה לארוחה בג'פניקה 2. הולכת לעשות ידיים 3. הולכת לראות את ספיידרמן שלוש ושודדי הקריביים שלוש 4. מפנקת את ברי (אחותי) בסרט 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. מממ אווטסייד דה וול של פינק פלויד 2. וור איז זה לאב של בלאק הייד פיז (נו מה) 3. על הגשר הישן של רמי וריטה 4. התקווה 6 יונה לבנה אין בנאדם מגוון בכל הקשור למוזיקה 4 מאכלים שאתם אוהבים: רק 4?. 1. המבורגר 2. פירות וירקות 3. שקשוקה 4. סושי 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אומר תודה 2. אחייך 3. אתן מחמאה גם 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא קרצייה לפעמים (לא אומרת, אבל רומזת) 2. אבל אני עדיין אוהבת אותה 3. שהיא כייפית 4. לא רק אמא, גם חברה. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. בגרות במתמטיקה אין לי כוח 2. ישר אחרי הלימודים אני נוסעת לאילת עם עוד חברה 3. צריכה למצוא עבודה (רעיונות?) 4. צריכה מסז' טוב (יש לי כבר כרטיס, צריכה רק זמן!) 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.למי צלצלו הפעמונים 2. המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה 3. הזעם 4. לעזאזל 4 דברים שאכלת היום: 1. שקשוקה 2. מילקשייק 3. אבטיח 4. גזר 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לפתור יותר מ4 תרגילים במתמטיקה 2. לסדר טיפה את הבית, שלושה ימים אני לבד והוא מבולגןןן) 3. לדבר עכם שניצ 4. להכין כמה דברים שהמורה לכימיה ביקשה 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חולצה טורקיז עם הדפס של ג'ירפה מטורסו (החנות הכי מגניבה בדיזינגוף,הרחוב) 2. גינס מרנואר 3. חגורת ניטים 4.הפיג'מה הכי נעימה שלי!

Miss Tika

New member
בנות!!

אי אפשר לעשות כ-ל כך הרבה דברים במאה שקל!! מה קרה לכן

למעלה