אממ שאלון?

Summer moved on

New member
אממ שאלון?

בא לי..P: שאלון חביב... 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. 2. 3. 4.

©big smile©

New member
כבר עשיתי את זה, אבל מילא..

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לסיים את הלימודים כמו שצריך, עם תעודת בגרות טובה. להיות גאה. 2. לרקוד בארה"ב 3. צניחה חופשית 4. לגור בת"א 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. לסיים עם מחול כמו שצריך 2. לעבור את הבגרויות חורף בשלום 3. להשתתף במסיבת סיום 4. להשתנות 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. ארה"ב 2. מלא קניות בת"א 3. צניחה חופשית 4. אוטו 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. חוסכת 2. קונה סיגריות 3. קונה איזה בגד 4. סתם שטויות 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. סוף העולם - אביב גפן 2. הפסיכולוגית - יוני בלוך 3. תראי זה אני - סינרגיה 4. last drop falls-sonata arctica 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. תירס 2. סלט ירקות ענקי 3. אבוקדו 4. רוטב פסטו 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "תודה" 2.
3. "לא, אבל תודה" 4. אחבק אותו 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שאני מעשנת 2. שתפסיק לדאוג, כי אני בסדר 3. סליחה על השנים האחרונות, שהתרחקנו 4. שחבל לי על השנים האחרונות, שהתחרקנו. והייתי רוצה לשנות, אבל קשה לי. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. החום הזה נוראי לגמרי 2. למה ביזבזתי כ"כ הרבה זמן בחזרות על ריקוד שכנראה לא אשתתף בו 3. מה לעשות היום, ובעיקר בקשר ליותם 4. אני עייפה נורא 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. ילדי אור הירח - אביב גפן 2. 3. 4. לא קוראת ספרים, נו. ואת של אביב קראתי שוב 4 דברים שאכלת היום: 1. סנדוויץ' עם חומוס 2. פריכיות עם גבינה וגזר 3. קצת בייגלה 4. קפה ו3 עוגיות 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לישון יותר 2. לדעת מה אני עושה היום 3. לא לאכול 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. ג'ינס מTNT 2. חולצה קצרה שחורה עם ההדפס של PIG 3. מכנסיים שחורות, שמתיימרות להיות סקיני, מגריפ 4. כל התחתונים עם הציורים :]

נמ..

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. צניחה חופשית 2. בנג'י 3. לטייל 4. ולא יודעת מה עוד 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. ללמוד 2.להשתחרר חוץ מזה לא היו. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. חוסכת. 2. תורמת בטח חלק. ולא יודעת.. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. איש יקר 2. הזמן עכשיו 3. עניין של זמן 4. מה שאת אוהבת 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סיני 2. שוקולד 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה ונדמה לי שה-4 מסתכמים במילה אחת. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. ללמוד 2. ללמוד 3. לישון 4. ללמוד 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. היומן 2. מישהו לרוץ איתו 3. אם יש גן עדן 4. מלך החומוס ומלכת האמבטיה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: היה רק משהו אחד. לצאת לאנשהו. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: ג'ינס ו-3 גופיות:)

JuSt A GiRl 94

New member
....

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להתחתן... 2. ללדת לפחות שני ילדים.. 3. להצליח בעבודה שתהיה לי... 4. להתנדב במקום רציני איפשהו! 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. ממש להשתפר בחלק מהמקצועות.. 2. ללמוד עם חילמה! 3. שאמרו לי שאני אעבור קול... 4.אממ...לא יודעת עוד.. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. לתרום מלא 2. לעבור לבית קטן יותר 3. - 4. - 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. בודקים למי הוא שייך 2. לא מוצאים...משאירים בארנק 3. או שנותנים למטרה טובה 4. או שתורמים 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. the last song I'm wasting on you 2. good enough 3. bring me to life 4. everybodys fool 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פירה 2. אורז כזה עם חומוס ובשר 3. שניצל 4. שניצל תירס של זוגלובק.. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק בטירוף 2. אומר שזה לא נכון 3. אפתח שיחת נפש- רק אם הבנאדם קרוב מאוד אלי 4. אגיד תודה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה שיוצא לך לשים לב שאני קיימת 2. ואחר-כך את מתפלאת שאני לא מסוגלת לשבת איתך באותו שולחן 3. אה, את לא מסתדרת עם אנשים כאלה? אז אני לא מסתדרת איתך! 4. אוח, פשוט תוותרי 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. דיי! 2. תודה הילה...באמת תודה 3. אני פשוט לא קיימת,הא? 4. גם אתה שונא אותי כנראה... 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אוף די לדכא, לא קראתי כלום 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. יוגורט 2. שניצל 3. שניצל תירס 4. זהווו 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. למות 2. לומר להילה שאני רוצה להבריז ליועצת 3. לומר להילה שבא לי למות 4. לומר לעידן שבא לי למות 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. אוח נו באמת, במידות שלי איך יהיה משהו שאני אוהב בכלל 2. 3. 4.

yaeli87

New member
בא לי בטוב...

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. צניחה חופשית 2. טיול לדרום אמריקה 3. להצליח בתחום הבמה האגדי 4. להשלים בגרויות 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. אהבה 2. להצליח בצבא 3. להיות מוערכת 4. זהו 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. רשיון 2. טיול לדרום אמריקה 3. תורמת מלא 4. מביאה למשפחה 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. סיגריות 2. נסטי אפרסק 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. coldplay-the scinetist 2.רונית שחר-אהוב יקר 3. jimmy eat world-hear you me 4. הראל סקעת-ואת [אוף נו...] 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. כרוב ממולא 2. תפו"א בשמנת 3. פירה 4. שוקולד 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אחייך 2. אסמיק 3. אהיה קצת מובכת 4. אתן נשיקה על הלחי 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך. 2. תודה. 3. סליחה. 4. - 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. למה הוא לא מתקשר? 2. איזה טיפש גיא! 3.אני צריכה להגיע לת"א 4. לא בא לי שיגיע יום ראשון 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. פסטה אלפרדו 2. בלינצ'ס 3. נקטרינה 4. לחם קל עם שוקולד שחר בטוסט! 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להתנשק עם מאמי 2. לדבר עם מאמי בטלפון 3. לשכב עם מאמי 4. לקנות בגדים 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.מכנס קצר מפול אנד בר 2.גופיה מפול אנד בר 3.ג'ינס לא זוכרת של מי 4.וחולצה של זארה

lim02

New member
עונה.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. משפחה 2. טיול גדול 3. מימוש עצמי. שאיפות. 4. הצלחה. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. ספונטניות. 2. ציונים גבוהים. 3. לאיודעת. פשוט שיהיה טוב עם חברים- והיה. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. בית. לא לי, לאחים\דודים. 2. טיול מסביב לעולם. 3. תרומה לחולי סרטן. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. לוקחת?.. לא הייתי עושה יותר מדי. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. your song 2. אמא- ריקי גל 3. i dont want to miss a thing. 4. אלו הראשונים שעולים.. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד מריר (70% :) 2. סושי צמחוני 3. אוכל של בית 4. מסטיק מנטה 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק. 2. 'תודה' 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אז מה עושים היום? 2. למה כולם חורשים למתמטיקה? 3. בא לי פיינטבול 4. החופש הזה הולך להיות כ"כ מפציץ. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. התפסן בשדה השיפון- קוראת כל קצת זמן כמו עמה :\ 2. סיפור פשוט 3. זהו, לא קוראת ספרים בזמן האחרון 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. שניצל 2. נודלס 3. טובלרון 4. מסטיק 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לצאת לסטאנדאפ 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. גופיות 2. חגורה עם אבזם ממש גדול 3.ג'ינס אחד ממש כהה וג'ינס אחד ממש בהיר 4. כפכפים, נעלי עקב, וסנדלים. יש לי עוד :\

Summer moved on

New member
../images/Emo42.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להתאהב ולחוות אהבה הדדית ונפלאה. להקים משפחה. 2. ללמוד באוניברסיטה משהו שיעניין אותי ולהצליח בו. 3. לטייל בעולם. 4. להיות שלמה עם עצמי. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1.להכיר אנשים חדשים. 2.לשפר את הביטחון העצמי. 3.להירגע מהלחץ של הבחינות. 4.להינות מהשנה הזאת. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה אוטו לאמא. 2. קונה מלתחה חדשה בערך. 3. קונה דירה בת"א. 4. טיול בעולם. אבל בגיל הזה. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. יוצאת עם חברים לסרט וארומה. 2. קונה חולצה. 3.קונה תחתונים. 4. סתם מכניסה לארנק ושומרת. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Coldplay - In My Place 2.Sarah McLachlan - Ice Cream 3. Radiohead - Creep 4. KT Tunstall - Suddenly I See 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. קורנפלקס לסוגיו. 2. אייסקפה. 3. גלידה. 4. סלט עוף:]] 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק. 2. אגיד "תודה". 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. תודה. 2. את אמא טובה יותר ממה שנדמה לך לפעמים. 3. את חזקה. נורא. 4. אני אוהבת אותך. [למרות שהיא יודעת]. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני חייבת להוריד ת'בטן הזאאאת. 2. הוא כל כך חמוד. 3.אני עייפה. 4. בא לי ים!! 4 ספרים שקראת לאחרונה: לא קראתי לאחרונה. כל כך בא לי ספר טוב. הייתי בספריה כמה פעמים ופשוט לא מצאתי. אני צריכה המלצות. ואני צריכה גם זמן. בקרוב. 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. סנדוויץ'. 2. עוף עם פטריות. 3. משמש. 4. דיאט קולה. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד יותר מת'. אבל זה בסדר. 2. לסר את הקלסר. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.ג'ינס צמוד בהיר מפול&בר. 2.אולסטאר. 3.טי שרטס. 4.סווטשירט כוכבים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shusho

New member
אין לי מה לעשות היום

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד חמש שפות 2. להגיע למשקל תקין לגובה שלי 3. למצוא את הנושא שמעניין אותי באמת ולהיות טובה בו 4. להתפרסם בזכות עצמי 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: עברה רק חצי שנה ואני עובדת על כל מיני דברים. לא רוצה לענות על זה עכשיו. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. לומדת את כל מה שאני רוצה ללמוד (כי אין הגבלת תקציב) 2. טסה לכל הארצות שמעניינות אותי 3. קונה לכל אחד מההורים שלי בית עם אם בית שתטפל בהם כמו שצריך 4. מעצבת לעצמי בית. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. שומרת בבנק. 2. קונה סיגריות. 3. קונה כרטיסית אוטובוס לתל אביב 4. קונה חבילתמסטיקים ושומרת את העודף לזמן שאצטרך אותו. 4 שירים שעושים לכם את זה: בלי לא יודעת. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פסטה 2. פטריות 3. וכל פחמימה אפשרית בערך, כמה שיותר מלאה בשמן
. 4. 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אחייך 2. אגיד תודה 3. אגיד שזה לא נכון 4. אחמיא בחזרה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך 2. תפסיקי להשאיר שערות במסננת במקלחת 3. אולי תנקי את הבית בעצמך פעם אחת? 4. אני מעריכה אותך על כל כך הרבה דברים. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. היום אני אלך לעשות מתכונת ואני לא אלחץ באמצע. (זה עבד! :)) 2. וואו... המון גברים בתחתונים (הסרט 300) 3. נמ... מה השעה?! למה חושך?! (הלכתי לישון בשלוש בצהריים ובשבע אמא העירה אותי כדי להתארגן לארוחת ערב אצל חברה שלה) 4. אני כל כך מתגעגעת אליווווווווווווווווו 4 ספרים שקראת לאחרונה: מיקוד בהיסטוריה 4 דברים שאכלת היום: 1. לחמניה 2. פתיתים 3. סלט מה זה טעים :) 4. מוסקה, שהוצאתי ממנה את כל החצילים :S יאק 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לטפל בעור בכפות רגליים! 2. להכין מתנה לחברות שיש להם יומולדת 3. לצאת לצלם קצת בחוץ 4. לקרוא כמה דברים 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חזיות 2. כללללללללל התחתונים שלי 3. חולצות פיג'מות ממש נוחות 4. גרביים עד מתחת לברך מפוספסים.

ketty the sheep

New member
יאיי שאלון~~~

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד את כל השפות שאני רוצה ללמוד. 2. לגור בכל המקומות שאני רוצה לבקר בהם. 3. ללמוד לנגן על פסנתר. 4. אממ.. אהה... להיות אמא? (גם אם זה לארבעה ילדים קוריאנים מאומצים
). 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. עוקבת אחרי Ash בסיבוב הופעות. 2. עוברת לגור ביפן. D: 3. מכסה את החובות של המשפחה שלי. 4. תורמת את השאר לגרין פיס~ 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. הולכת לאכול. 2. קונה דיסק. 3. קונה משהו נחמד לדירה שלי. D: D: D: 4. קונה ספר. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Ash - Polaris 2. TOKIO - Sorafune 3. EVERYONE HAS AIDS 4. האימו סונג D: 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. תירס 2. פיתה עם לבנה וזעתר 3. פלאפל 4. מיסו-סופ *-* 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מממ... פאי. 2. כואב לי האף. 3. השכנים החדשים שלנו קצת מטרידים. 4. אז... שודדי הקאריביים, 170 דקות של מוות מוחי או שהעובדה שקיים מקום שבו יש את ג'וני דפ 4543576 פעמים הופכת את שאר הסרט ללא רלוונטי? 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. המשחק של אנדר 2. הטירה הנעה 3. קורות הציפור המכאנית (כך תרגמו?) 4. ספר לימוד יפנית XDD 4 דברים שאכלת היום: 1. דובדבנים~ 2. אפרסקים~~ 3. שניצל טבעול D: 4. סלט

יאללה בא לי

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להתחתן 2. ללדת 3. להוציא רשיון 4. דירה משלי 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. נשיקה ראשונה 2. הצלחה בלימודים יותר משנה שעברה 3. אהבה שניה 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה בית ענק לי ולמשפחה 2. תורמת 3. בגדים ושטויות 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מכניסה לקופת חיסכון
הרי אני לא באמת הייתי עושה משהו עם 100 שקל באותו זמן אם לא הייתי מוצאת אותם ברחוב, נכון? חוצמזה שנחמד לפתוח את הקופסה בעוד כמה שנים ולגלות כמה מאות שקלים על כלום עבודה... 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Demolition lovers - MCR 2. אביב גפן - אור הירח 3. אביב גפן - שומקום 4. אביב גפן - קרן אור 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סלט 2. צ'יפס 3. שניצל תירס מקסיקני 4. רוטב צ'ילי 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק 2. אגיד תודה 3. אחמיא לו בחזרה על משהו אחר 4. אחשוב שהוא נחמד 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שאני אוהבת אותה 2. שכל הכבוד לה שהיא תמיד מנקה ומגדלת אותנו ולא מתייאשת 3. שכל הכבוד לה שהיא סובלת את הריבים שלנו 4. שמגיע לה לפעמים להתפנק, מה שהיא לא עושה, ולקחת יום חופש מהכל 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני כל כך אוהבת אותו... 2. אני חייבת להפסיק לאכול כל כך הרבה 3. משעמם לי 4. אני כזאת ילדת ישרא-בלוג. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הארווי אנג'ל - שכחתי את שם הסופרת ואין לי כח לקום 2. זהו. אני לא קראתי השנה כמעט. עילגת. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. שניצל תירס מקסיקני 2. ספגטי 3. סלט כרוב וגזר 4. לחמניה קטנה כזאת ומתוקה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לצאת 2. לראות אותו 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. מכנסיים ירוקים 2. ג'ינס משוחרר כזה 3. מכנסיים חומים 4. חולצות גזורות למיניהן

ShiRa1101

New member
בא לי לענות:)

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1.להתחתן+3 ילדים ולהיות מאושרת 2.לטוס לאוסטרליה ודרום אמריקה 3.לזכות בטוטו
4.להמציא מכונת זמן/לטוס לחלל 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1.הכרתי מישהו=) 2.גדל לי הביטחון העצמי והתפתחתי מהבחינה הזו 3.הרחבתי את מעגל החברים/ות 4.התחברתי יותר עם המשפחה המורחבת שלי 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.תורמת לנזקקים/חולים 2.קונה הרבה הרבה בגדים ומתנות 3.עושה טיול מסביב לעולם[כולל חלל וירח:)] 4.משקמת שכונות עוני 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1.שמה את השטר בקופה שלי באושר רב! 2.קונה איזה בגד שתיים 3.פורטת אותו לשקלים..חח סתם 4.קונה 100 בזוקות:) 4 שירים שעושים לכם את זה: 1.השיר פתיחה של מסודרים-"מה שאני רוצה" 2."רק מה שאת אוהבת"-גלי עטרי 3."עניין של זמן"-גידי גוב? 4.הסודות-דנה עדיני 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.מאכלים עירקיים למיניהם,קובה[רגילה/אדומה/במיה= יאמיי],סמבוסק,אורז אדום.. 2.פשטידות גבינה/ירקות! 3.ספגטי/פיצה ולזניה 4.סלט ירקות פשוט/סלט יווני 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אגיד תודה ואהיה שמחה;] 2.אומרת לו 'למה אתה אומר את זה..אתה רוצה ממני משהו?' חח סתם אני לא פרנואידית פשוט אין לי מה לכתוב..=) 3.שואלת מי יותר אני או בר רפאלי 4.------- 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1.אמא-אני מעריכה אותך ואוהבת המון 2.לפעמים את קשה מדי וזה מעצבן! 3.לא מכל דבר קטן מתעצבנים..
4.את האמא מספר אחת בעולם ויש רגעים שאני לא מראה את זה כ"כ אבל אני מתה עליך!! 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.מה לעזאזל נדפק עם החברה הכי טובה שלי?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!? 2.אולי הגיע הזמן ל...אהבה? 3.למה אני מפחדת מ..אהבה? 4.וואיי עוד שנה אני אהיה בכיתה י' יבאאאאאאביי:בגרויות,מתכונות,מבחנים זוועתיים--->לא כיף
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1."מישהו לרוץ איתו"-דוד גרוסמן 2."המסע לשם"-גלילה רון פדר 3.ספר מחזור של ו'..חחח 4.פאדיחות..כאן סיימתי את מלאכתי 4 דברים שאכלת היום: 1.חצי פיתה עם חומוס וקצת פלאפל 2.קיצ'רי=אוכל עירקי של אורז עם עדשים 3.גלידה מדהימה של 'בן אנד ג'ריס' אחח טעם גן עדן!@# 4.אבטיח יאממ 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1.לקנות משקפי ראיה! 2.לדבר עם חברה טובה שלי 3.לצאת לבילוי יותר כיפי ממה שהייתי עכשיו 4.לראות .."חברים"! 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1.ג'ינס סקיני כהה[אני איתו עכשיו=)] 2.גופיית סבא לבנה איכותית!! 3.נעלי בובה שחורות חמודות! 4.סווטשרט היינס ורוד בהיר לילה טוב;]

AnGeL DoLlY

New member
פיל לייק דאנסינג

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לטוס עם הבנות לאיזה מקום אטראקטיבי.. איה נאפה או איי קוס 2. צניחה חופשית + באנג'י 3. להיות בדיסניוורלד 4. להמציא איזה מכשיר שיביא מיליונים
4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להנות בפולין 2. להשתפר בלימודים 3. לבלות, לצאת, להתחבר ליותר אנשים מהשכבה 4. לא יודעת 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה לעצמי אחת מאלו
מיני קופר/טויוטה קאמרי 2007/פג'ו קופה 206/פולקסוואגן 2000 2. מייקאובר מיידייייי לחדר 3. בגדים והמון, אלא מה. :) כמו כל נקבה טיפוסית 4. טסה לאנשהו כמובן 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה כרטיסיית אוטובוס 2. נוסעת לת"א 3. אוכלת בג'ירף עם אחת הבנות, המנה האפגנית
4. זהו?.. חח נגמר הכסף 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. ALWAYS של בון ג'ובי 2. עד אלייך - סינרגיה 3. חצי מהשירים של פיל קולינס, מזכירים לי תקופות יפות 4. EVERYTHING I DO של בריאן אדאמס 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. גלידה 2. פשטידת ברוקולי ופטריות של סבתאאאא
3. בשר ועוף מכל סוגיו (כמעט) 4. שוקולד! 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אחייך 2. אגיד תודה 3. אחבק את הבנאדם (אולי, במידה ואני מכירה אותו ובמידת גודל המחמאה :p) 4. אם הוא נראה טוב, אחמיא בחזרה 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. שהיא נודניקית 2. אבל מדהימה אותי כל פעם מחדש, לטובה 3. שהיא כ"כ צודקת רוב הזמן 4. ושאני מתה מתה מתה עלייייה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. איך בא לי להיות איתו עכשיו (אחד מהשכבה, במסיבה. לא זוהר
) 2. למה אדם הדפוק לא נמצא פה 3. ללכת להגיד שלום לצלם שהתעקש שאני אבוא היום? 4. חברה של זוהר קצת ווירדו 4 ספרים שקראת לאחרונה: לא קראתי! 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. מעדן וניל דיאט וקפה, בבוקר 2. קינואה 3. כרעיים ורגל עוף 4. תפוח 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לדעת את הציון מגן שלי בהיסטוריה. אבל מה לעשות שהמורה הטאאאמבלית שלי לא עונה בטלפון 2. להיות עם מישהו במסיבה שממש עשה לי את זה פתאום 3. זהו בעיקר 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. חולצת לייקרה לבנה מזארה 2. סריג שרוול קצר וארוך בגוף בצבע צהוב בננה 3. הצעיף בומבמלה
אני פשוט מתה עליו 4. סקיני לבן מפול&בר

adiss90

New member
../images/Emo212.gif

דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. אוסטרליה 2. סין\תאילנד\יפן>>ממש לא אכפת לי איזו מהן. 3. מצרים 4. צניחה חופשית 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. אממ לעבור תיאוריה? חח 2. לא יודעת, להצליח בלימודים כזה. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. חזרו לסעיף הראשון. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה אייס ארומה 2. וגם משהו טעים באיזה ביתקפה. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. shaggy-it wasnt me 2. guru-keep your worries 3. Killing Me Softly-Fugees 4. coldplay-clocks 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. מגנום[הארטיק] 2. טוסט 3. סלט 4. מרק 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אגיד תודה -____- 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. די להוציא עליי הכל. 2. איי לאב יו. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. איזה יום היום? שבת! 2. היום לומדים ללשון! 3. אני מצוננת :( 4. אני שונאת יונים. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. כמה טוב להיות פרח קיר 2. מר ורטיגו 3. התפסן בשדה השיפון 4. הזקן והים 4 דברים שאכלת היום: שתיתי תה. 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. אין P: 2. 3. 4.

TiKi PooH

New member
חוזרת לישון.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לטייל כמו שצריך בעולם. ו"כמו שצריך" אומר לחוות את המדינה שאני מבקרת בה מבפנים, לא לעשות שבועיים סיבוב אטרקציות תיירים ולהגיד שהייתי. 2. צילום 3. ללמוד 4. משאירה אחת ג'סט אין קייס להתפתחויות שידרשו את זה 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: 1. להשאר על רף ציונים טוב ולא לתרץ אף נפילה ב"אני תלמידה חדשה בלהבלה" 2. לחיות 3. אהה לעבור לגבעתיים ולאבא וכל זה, פתאום קלטתי שאין לנו אפילו פז"ם של שנה. גם מאוד קיוותי שנצליח ביחד ונראה לכולם מאיפה משתין הזאוס, ואכן הוכחנו את עצמנו בתור צוות מעולה- לפחות רוב הזמן 4. לקחת קורסים באוניברסיטה; ובאממממת היה קשה לי להאמין שגם זה בטווח של השנה. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה דירה בתל אביב ועושה לי משהו מגניב אחושרמוטה 2. סוגרת למשפחה מינוסים ומסדרת אותם עם עוד כמה בתים פוטנציאלים ברחבי ישראל 3. תורמת לכמה ארגונים חיוניים 4. < התלבטתי אם לכתוב טיולים בעולם או להכניס בבנק, והחלטתי שלהוציא מהבנק אני תמיד יכולה, אז עדיף שקודם ינוח שם בשלווה> 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. אוכל ביתי ( הרשו לי להשגיד כאן גם ממולאים וקורנפלקס, כי בית זה בית) 2. סושי 3. מוקפצים ושטויות מהמטבח הסיני 4. גלידות 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אני אגיד תודה 2. אני אחייך ואסמן תודה בדרך פחות מילולית? 3. אסמיק קלות 4. זה באמת תלוי מי אמר את זה ובאיזה נסיבות 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. את בן אדם איכותי ונהדר ואני מעריכה אותך 2. קחי אותי לקוסמטיקאית 3. באופן כללי, לשבת לדבר עם אימא שלי באמת. לספר לה איך החיים, מה הולך, מה עובר.. ולהקשיב מה אצלה מעבר לחו"ל האחרון, הרופאים בעבודה והשיט יאכטות. עצוב לי שאין לנו את זה ומעולם לא היה, למעט אולי שיחה לפניי שנה ומשהו, והייתי צריכה בשביל זה מוטיבציה של נפוליאון או משהו.זה צולע, כי היא נהדרת ואנחנו מתפספסות. וואלה אבל היא פשוט לא הטיפוס המדבר. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מממ ישנתי 4 שעות, אפשר לחזור לישון 2. אני רוצה עוד קורנפלקס 3. וגם סיגריה 4. ופיפי 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. " רוק מתקדם- המדריך העברי" 2. " סושי" P: 3. "הריפוי של שופנהאואר" 4. וספר שירה מקסים של אלכסנדר פן; "רחוב העצב החד סיטרי" 4 דברים שאכלת אתמול: ( אם זה היה נשאר "היום" היה מסתכם בקרונפלקס. הרגע קמתי) 1. פיתהעםדרוזית-לבנה ביריד אוכל בכפ"ס 2. עוגיית גרנולה בקופי בין 3. ביצת עין 4. סורבה תות 4 דברים שרצית לעשות אתמול ולא כ"כ יצא: 1. רציתי שזיו יבוא לישון 2 . ולארגן יוםהולדת גדולה בכוכב יאיר על תשתיות סושי ואלכוהול ואהובים 3. לצייר 4. ללמוד קצת מתמטיקה

MaddyD

New member
אני מתה על רחוב העצב החד סטרי

אמא שלי נתנה לי את זה מתנה שסיימתי את היסודי.. זה הספר כיס שלי לעד

GoOni

New member
גם אני. קראתי אצל הבחור (הוא קורא שירה../images/Emo9.gif)

העייפות.

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם:
1. ללמוד, לעשות תואר ראשון, שני 2. לחוות אהבה אמיתית 3. לשכור דירה בת"א לאיזה תקופה 4. לטוס לניו זילנד ואוסטרליה
4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו:
1. להשלים בגרויות מסוימות 2. להשיג ואוצ'ר לפסיכו' 3. אשכרה ליהנות בצבא, זה יכול לקרות לקראת הסוף
4. להתאהב באמת, להחזיר את הרגשות שדי אבדו לי. (..זה קרה עם אידיוט גמור, אבל גם מזה לומדים..)
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000:
1. טיול מסביב לעולם 2. נותנת חלק לעמותת עלם ולאגודה למלחמה בסרטן 3. מחליפה את הפלאפון הדפוק שלי ]: 4. קונה דירה משלי
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב:
1. לא יישאר מהם הרבה אחרי יומיים שלוש, זה בטוח. 2. 3. 4.
4 שירים שעושים לכם את זה:
1. Byonce - Irriplaceable 2. סינרגיה - תראי זה אני
3. צל כבד - כשניקו תתחיל לדבר 4. שיר לשירה - אסף אמדורסקי
4 מאכלים שאתם אוהבים:
1. תותיםםם 2. סטייק אנטריקוט 3. פיצה 4. פסטה
4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים:
1. אכחיש בתוקף, חח 2. אסמיק P: .3 אגיד תודה 4.
4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ:
1. לא עולה לי משהו ספציפי 2. 3. 4.
4 מחשבות שעברו לך בראש היום:
1. אני רעבה 2. אני שונאת לקום רעבה 3. מעניין מה נסגר עם רעות 4. לא רוצה שהחופש הזה ייגמר
4 ספרים שקראת לאחרונה:
1. אם יש גן עדן
2. צילה של הרוח 3. הארי פוטר האחרון 4.
4 דברים שאכלת היום:
1. חתיכה של עוגת גבינה 2. במבה 3. קערת דגנים עם חלב 4.
4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא:
1. רק התחיל היום... 2. 3. 4.
4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב:
1. חצאית מיני מFOX 2. ג'ינס מרופט וחרוש שיש לי לפחות 3, 4 שנים - אבל אני לא יכולה לזרוק מרוב שהוא יפה 3. גופיה לבנה מדהימה עם פייטים, מבד מבריק 4. תגידו אם קראתן :]

../images/Emo13.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד איך עושים את כל הקיונחים המגניבים האלו.. 2. ללמוד פסיכולוגיה 3. ללמוד תרבויות וגאוגרפיה 4. להתגייס כבר.. 4 ציפיות שהיו להם מהשנה הזאת והתממשו: בגדול רציתי לנסות הכל לפני הצבא, ודי הצלחתי 1. עברתי טסט 2. עברתי תבגרות בתנ"ך!! [87!!!] 3. יצאתי כמה שיכלתי [ממוצע כל שבוע מסיבה..] 4.לא בזבזתי כסף על שטויות 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. לא מצטדקת, אבל מרימה על הרגליים את כל האגודות לצער בעלי החיים ותורמת למחקר נגד סרטן.. 2. אני וכל החברים באוסטרליה לפני גיוס, וגם המשפחה [הם למקום אחר..] 3. קונה אוטו מלתחה חדשה וכל מיני 4. בונה חברת כל-בו כזאת ענקית שיש בה הכל [מוצרי חשמל, בגדים, אוכל, מצורי טיפוח] ואני אהיה המנהלת של מחלקת הקינוחים.. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 5 קופסאות של מלבורו לייט ומצית 2. מחזירה חובות 3. 3 תיקים ממש מגניבים שרציתי וסרט שחור לשיער 4. איזה חולצה מגניבה שראיתי 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. שירים של אקווה 2.die another day של מדונה 3. רמיקס גג של הג'רפות 4. ושל מועדונים 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סלט פירות 2. קניידעלך 3. פסטה [בולונז ואלפרדו] 4. עלהאש 4 דברים שתעשו אם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אני אסמיק 2. אחייך 3. אגיד תודה 4. ויתנפח לי טיפה האגו 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. האקס בעיקר ובאסה כזה שבאה עם זה 2. העובדה שכל הגוף שלי כואב וכמה הייתי משלמת על מסאז' 3. מה נשאר לי ללמוד 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. להיות אזרחים בישראל 2. מיקוד ספרות 3. חוה ואדם של רם אורן 4. זהו 4 דברים שאכלת היום: 1. קורנפלקס 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. רק התחיל 2. 3. 4. 4 פריטים מהארון שלך שאתה הכי אוהב: 1. 2 גופיות שחורה, אחת מנז'ט השניה לא 2. ג'ינס מTLV לפני 3 שנים.. 3. חגורה חומה מעור שחברה שלי לקחה לי 4. והבוקסרים

למעלה