אממ...משהו שחשבתי עליו..

GrowingMadness

New member
חחח זה תלוי אבל

ברוב התפקידים של חיל האויר המדי ב' הם ירוקים
ואת המדי ב' את תלבשי 90% מהזמן לדעתי
[חוץ מהתפקידים שאין בהם בכלל מדי ב' בסדיר...למשל לי בסדיר יהיו רק מדי א' אבל אני אהיה בחיל הכללי, אבל אני מניחה שיש גם תפקידים כאלה בחיל האויר שצריך להיות רק עם א' כל הזמן כמוני..]

Please Dont Cry

New member
מן הסתם יש P:

גם אני על א' כל הזמן, וזה לא תלוי בחיל זה תלוי בתפקיד והתנאים P: לחברים שלנו אין מה לחפש על א' חוץ ממתי שהם יוצאים הביתה, אבל יש מיליון דברים שעושים רק על א'... וזה חראאא :( הלוואי והייתי רק על ב' כל היום.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש לי בעיות בריאותיות..

פרופיל 45 עם הרבה מאוד סעיפים של בעיות גב ורגליים.. אז.. יש מצב שחוץ מטירונות (אולי אני עושה בכלל טירונות של מתנדבים שזה לחזור כל יום הביתה.. או שתהיה לי טירונות שבועיים עם פטורים) וקורס 99% שיש לי אישור לישון בבית כל יום בגלל המיטה. קיצור - 99% שאני עושה יומיות חח בגלל בעיה בריאותית. אז אני אהיה על א' כללללללל היום.

GrowingMadness

New member
כמוני ../images/Emo3.gif

רק שלי יש פרופיל 97, אני סתם עושה תפקיד שהוא במקרה יומיות
ותאמיני לי שאת עוד תבכי שאת תהיי עם א' כל היום, שמעתי שזה הדבר הכי לא נוח בייקום
(אז כן, גם אני דיי נדפקתי. מדים לא נוחים ומכוערים, כומתה מכוערת, סיכה מכוערת..
)

Please Dont Cry

New member
זה נוח

פשוט מציק להסתובב עם זה כל הזמן... ומזיעים בזה הרבה יותר בקיץ :( כמו שלעשות יומיות זה נוח, פשוט זה קרציה באיזשהו שלב P: אבל אני עדיין אוהבת D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני בטוחה שאפשר להסתדר עם זה..

הרי יש אנשים שכבר 23 וחצי שנים הולכים עם א' כל יום חח כמו אמא שלי XD

dandi99

New member
תתפלאי אבל זה יכול להיות נוח =]

כמובן שממש ממש ממש חם את מקללת את הדקרון הזה עד מוות ובימים שקר את פשוט מסתובבת עם מעיל. ברגע שתצרי את המדים כפי שאת רוצה יהיה לך נוח בהם :) (בתור אחת שכל היום על א' עם אפשרות להיות על ב').

GrowingMadness

New member
כן?

חבר שלי ועוד מלא חברים שלי שבצבא מדברים על זה כאילו זה ללבוש שקית אשפה או משהו

GrowingMadness

New member
נכון כתבת את זה ושכחתי ../images/Emo3.gif

והעיקר שאת מרוצה מהתפקיד שלך! אל תשימי על מה שכולם אומרים על מ"צ וכאלה.

pc girl

New member
חחחח לא נראה לי שיש דבר

שאני מפחדת ממנו יותר ממ.צ... אגב, אמרו לי פעם שמ.צ לא נוגעים בחיל הים, זה הנפצה או שזה באמת? :O

Please Dont Cry

New member
הנפצה P:

אז מה אם יש לכם חגורה יפה? ;[ ולמה את מפחדת? אנחנו חמודים! ותכלס אם את נראית סבבה (מבחינת דיגום אני מתכוונת חחחח) לא יעשו לך כלום. ואני מאלה שנותנים דוחות ככה שאני יודעת
וטוליפ17 - מעברים זה ממש לא משהו, ממה שאני יודעת בכל אופן :/ אני מקווה שחבר שלך נהנה אבל ^^

pc girl

New member
חחחחחחחחח שמע ישראל :)

חחחח גם אם אני אהיה הכי מדוגמת בעולם, אני אראה מ.צ, אני אקבל דום לב... חחחח אצלנו בבסיס אם מישהו חוטף דוח, יש עוצר יציאות על כל הבסיס, ואל תשאלי מה עושים לחייל... הוא פשוט מתחרט על היום שהוא נולד חחחח

tolip17

New member
לא משהו בכלל =/

הוא הגיע לשם כי הורידו לו פרופיל , מה שהוא לא ניסה לעשות ולעלות את הפרופיל בשום פנים ואופן לא הצליח. אז הגורל הביא אותו למעברים...אממ נהנה מבחינת האנשים, אבל ללא ספק שהוא די "סובל" שם, הראי לטחון מחסומים במשך 3 שנים לא משהו בכלל.

tolip17

New member
חח זה בסדר

חבר שלי גם במ.צ [מעברים] מה התפקיד שלך בעצם במשטרה צבאית?

OK...

לי קוראים שחר,אין לי חבר חייל,אבל אם אשאר עם הנוכחי יהיה לי עוד חודש. אממ...יכולה לומר את השיר שהזכיר לי את החייל הקודם שהיה חבר שלי. הוא אהב את השיר בלדה לשוטר אזולאי,אז תמיד ששמעתי את השיר נזכרתי בו. אבל בכל אופן השיר שלנו היה שיר של הראל סקעת ותאמת זה כל כך ישן שאני לא זוכרת את שם השיר!! אם אזכר אציין.

חדשה../images/Emo9.gif

קוראים לי מיכל. בת 19..כבר 9 חודשים עם השיריונר שלי ששנתיים בצבא :) עד עכשיו קראתי מידי פעם בפורום, למצוא קצת נחמה על זה שאני מרגישה שיש לי חבר רק לסופ"ש שני..
ויש בנות שבקושי רואות את החבר שלהן... מקווה להשתלב

למעלה