אממ...משהו שחשבתי עליו..

pc girl

New member
הלוואי והייתי משתחררת...

חחח עוד שנה וחודשיים למאנייק... ינואר 09 ככ עייפים!!!

dandi99

New member
משום מה קראתי את זה בתור ינואר 08...

לא נורא :) אם אני משתחררת תאמיני לי גם לך זה יגיע בקרוב:)

GrowingMadness

New member
אוקיי :)

שי, בת 18, מהצפון הרחוק.. מתגייסת עוד חודשיים וחצי לתפקיד רכזת מתגייסים בלשכ"ג חיפה.
חבר שלי [
] התגייס בנוב' 08, היה בצבא עד ינואר, ואז קיבל דח"ש של חודשיים בשביל להתגייס לכפיר. אז המחזור שלו זה מרץ 09 אבל הוא בצבא מנוב' 08 אז השחרור יהיה בהתאם. (נוב' 11) שירים שמזכירים לי אותו? כל השירים של oasis, של שבק ס', של מוקי.. לאדעת, יש הרבה

dandi99

New member
אבל הוא היה בדח"ש לא?

אם הוא היה בדח"ש אז גם השחרור שלו נדחה בחודשיים

GrowingMadness

New member
אופס ^^

לא זה לא היה דח"ש זה היה.. חופש בלתי מוסבר.
סתם גם הוא לא יודע, אבל הוא אומר שזה לא היה דח"ש ושאמרו לו בבקו"ם וגם בלשכת גיוס שלנו (חיפה) שהתאריך שחרור שלו נשאר נוב' ^^ תאכלס זה בעיה של צה"ל, גם בנובמבר היה גיוס לכפיר והם החליטו לשלוח אותו לטירונות 02 [ממש, אבל ממש בלי סיבה] ושיחכה למרץ. זה היה דפוק מהתחלה

cuzican

New member
רעיון חמוד :)

אני תמר.....בת 20 וחצי. עם החייל כבר שנה ו7. הוא ג'ובניק בשמשון. בצבא הוא כבר שנתיים ו5. המון שירים מזכירים לי אותו: עידן רייכל-שובי אל ביתי chris brown-with you thw veronicas-untouched britney spears-born to make you happy

maayanimi

New member
חחח סבבה

אני מעיין בת 19 משרתת במודיעין כבר כמעט 8 חודשים , אני וחבר שלי ביחד כבר שנה ו-7 כמעט.. והוא היה עד לפני 3 שבועות בחובלים, שירת שם 7 חודשים קשים ומתישים.. ואתמול הוא התגייס רשמית ל"רוכב שמיים".. ושיר שמזכיר לי אותו? וואלה זה מגיע בתקופות חחח אין לי שיר שממש מזכיר לי אותו ספציפית (כל שיר יכול לגרום לי לחשוב עליו
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

אני שחר, עוד 4 חודשים בת 18. חבר שלי כבר שנה ויומיים חובש בהנדסה קרבית :) עוד חודש מסיים חצי קו כזה ואז הולך לאיזה אימון חודשיים וחצי בצפון. לא ממש הבנתי איך יכול להיות אימון פתאום באמצע קו שזה ההמשך של הקו חח השיר שלנו - Metro Stetion - Kelsey

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אני רותם, בת 20, חובשת במרפאה בבהד 10... ואני עם החבר כולה חודשיים.. אבל חודשיים נהדרים ללא ספק.. הוא מסיים עוד חודש בערך קורס חובלים..

sv111

New member
היי כולן:]]]

אממ אני שחר עוד שניה (7/12) בת 18 מהמרכז עם החבר כבר שנתיים ו4 תכף וחמש מתוכן הוא כמעט שנה בצבא הוא עכשיו צריך להתחיל קורס קצינים הוא עושה הכשרה לקשרג משו קרבי לכל דבר אם מישהי לא יודעת משו ארוך בחיל קשר... בכל אופן אני מתגייסת עוד 10 ימים(יום לפני היומהולדת שלי:////////////////)ללוחמת נ.מ זהו מקווה שהכל יהיה בסדר..... אממ שירים שמזכירים לי אותו יש מלאאןןןן אבל בעיקר הוא וחצי מהמחלקה שלו ביום שעשיתי טסט התקשר עלי ושרו לי את יסמין של הפיל הכחול:]]] היה כיף בהחלט:]]] זהו שיהיה סופש מקסים לכולןןןןןן..

בתללל

New member
אני:)

אני בתל למי שלא מכירה בת 19+, חיילת שנה וחודש, אני והחייל ביחד שנתיים:) הוא בצבא שנה ו3...... והשיר שמזכיר לי אותו הוא- אלייך של משה פרץ.

Please Dont Cry

New member
אני אכתוב גם P:

למרות שאני לא ממש כותבת פה, אבל אני קוראת בכל זמן שיוצא לי D: אני גל בת 19 נעים מאוד
חבר שלי משרת בחטיבת כפיר מחזור מרץ 09 ואני במשטרה צבאית [אתן מוזמנות לצחוק עליי, זה בסדר!
] והתגייסנו ביחד פחות או יותר... אנחנו ביחד כבר שנה ו9 חודשים הכי כיפים בעולם!
והשיר שלנו, שתמיד מעלה לי חיוך כשאני שומעת אותו - Eagle Eye Cherry - Save Tonight וגם זה: Noah And The Whale - 5 Years Time הוא מזכיר לי את התקופה שלא ראיתי אותו איזה חודשיים!:(

GrowingMadness

New member
באיזה גדוד חבר שלך? ../images/Emo13.gif

גם חבר שלי בכפיר מחזור מרץ 09! והיי, לפחות יש לך אחלה צבע של הכומתה
איך הגעת לתפקיד שוטרת צבאית?

Please Dont Cry

New member
נראה לי שכבר כתבתי שהוא בדוכיפת P:

אממ פשוט הודיעו לי כמה זמן מראש ולא הבעתי יותר מדי התנגדות P: יכולתי דיי בקלות לסדר לעצמי תפקיד בחיל האויר כי אבא שלי אלוף משנה שם אבל נו מזה משנה בעצם:) הקטע הוא שהשגתי לעצמי (בהרבה כאב ראש, אבל ככה זה צבא) אחלה של תנאים, אז אני ממש מרוצה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיך יכולת לוותר על חיל האוויר??

אמא שלי רס"ן בחיל האוויר :) ובטח עם נתונים גרועים כמו שלי כדאי שאמא שלי תעזור אחרת יתקעו אותי בתור פקידה באיזר חור..

Please Dont Cry

New member
כי רציתי להיות פלצנית,

ולהגיד "הגעתי לאן שאני בזכות עצמי!!!" וכאלה P: ואז הגעתי למשטרה צבאית. חחחח האמת שזה דיי סבבה, חוץ מהקטע שקוראים לי זונה הרבה יותר מדי, ועושים לי כל מיני תנועות מגונות ברחוב :( חיל האוויר אבל זה באמת סבבה, גם אם זה רק בגלל המדים (L)!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחחחח

לא נורא. חברה טובה שלי במשטרה צבאית והיא מהזה התלהבה לפני הגיוס.. עכשיו היא קצת נעלמה לי :ם אני מהזה שמחה שלא יהיו לי מדים ירוקים.. חח טפוטפו אם לא ישלחו אותי בסוף לאיזה חיל אחר כי עוד לא היו לי מיונים אבל כן אמא שלי רשמה אותי לדור המשך.

למעלה