אממ...משהו שחשבתי עליו..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif האא ועוד משהו.

אנחנו ביחד כבר שנה ו7 חודשים :)

XxMidnightxX

New member
אממ...משהו שחשבתי עליו..

אז ככה הרבה בנות הצתרפו אלינו לאחרונה..^^....(ברוכות הבאות..) אז חשבתי לעשות מעיין שרשור של כלן..גם החדשות וגם הישנות.. אני אתחיל?...טוב..^_^" אז ככה... אני אביטל..עוד חודשיים בת 18 חבר כבר4 חודשים בחייל האוויר בקורס מ''כים וגם סתם מעיין אותי איזה שיר הכי מזכיר לכן את החייל שלכן?... לי זה.. red jumpsuit apparatus-your guardian angel אממ...סורי עם זה סתם כזה..פשוט חשבתי שזה היה נחמד...

pc girl

New member
יאללה :)

ברקת, בת 19, עם החייל כבר שנתיים ו8. הוא- שריונר חתיך כבר שנתיים (שנתיים בשריון, לא שנתיים חתיך
)
אני- תצפיתנית בחיל הים, כבר כמעט שנה. שיר שמזכיר לי אותו? חחחח בעיקרון יכולים לשים לי מוזיקה חסידית וזה איכשהו יזכיר לי אותו. הכל מזכיר אותו... חחחח סתם, שיר שממש מזכיר לי אותו, זה yellow-cold play או carpenters- close to you חולה עליו!!!!!!!!!!!

אני :)

כבר חצי שנה פה אבל כותבת לא הרבה.. אני פולי, יום ראשון בת 19.. עם החייל כבר 4 וחצי שנים (גם ביום ראשון :] ) ומתכום הוא 7 חודשים חייל ואני 8.. הוא מהיום לוט"רניק, ואני תוכניתנית :)

cuzican

New member
איפה את תכניתנית?

גם חברה שלי תכניתנית...בבסיס צריפין של חיל האוויר

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמה זה תכניתנית?

אמא שלי גם בחיל האוויר בצריפין :) חח אני כבר מחכה ליום שאני אכיר חייל/חיילת שמשרתים אצלה חחחח היא קצינת משאבי אנוש.

the maya bee

New member
נכנסתי לשרשור שלך..

וראיתי שהוא לוט"רניק.. גם אני שם, וסתם עניין אותי מי זה.=)

XxMidnightxX

New member
שכחתי..^^"

אני והחייל חצי שנה ביחד...אני והוא נולדנו ב22 (בחודשים אני בינואר והוא במאי) ונהינו ביחד ביומולדת שלו..

אירלין

New member
סבבה

אני תמר, בת 18+ לומדת במכללה בינתיים חבר כבר חצי שנה, התגייס לפני חודש וקצת לחובלים... אממ זהו נראה, לא?

didoo1

New member
אחלה..

(אני חדשה..=) עדי, בת 18 חבר שנה וחצי, חייל טרי בגבעתי שיר שמזכיר לי אותו..ואוו...הרבה..אבל נבחר ב angie

הממ..

אני לי, בת 18.. מתגייסת עוד חודש וחצי
עם החבר כבר 3 שנים
והוא חייל (כולה 5 ימים) בגולני

dandi99

New member
רעיון מעולה

אני דניאל , בת 20 עם החייל כבר 9 חודשים.הוא -שריונר כבר שנתיים ו4 חודשים ואני יוצאת לחפש"ש שבוע הבא :). שיר שמזכיר לי אותו?לקח לי המון זמן להיזכר כי כרגע משום מה תקוע לי אגוזים של קוקוס תקוע לי בראש (חברים מהצבא
) אבל התעשתתי ונזכרתי! you and me-lifehosue

pc girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif...

הרגת אותי עם האגוזים של קוקוס

dandi99

New member
זה מה שקורה שישנים 3 לילות ברציפות בבסיס..

זה או לקום עם אגוזים של קוקוס או לקום עם צרחות מטורפות מהפלאפון שגורמות לך ליפול על הרצפה XD

pc girl

New member
חחחחחח 3 לילות זה בקטנה...

18 ו15 זה חתיכת כאב ראש
... ביחוד שכשאת מנסה לישון אחרי משמרת לילה, ומישהי מעירה אותך עם שקיות מרשרשות... גרררררררררר... :)

dandi99

New member
18 רצוף??

וואי וואי אני משתגעת אחרי 5 ימים שם :O:O:O:O. איזה תפקיד את עושה?ולכמה ימים לאחר מכן את חוזרת הביתה? גם אני שונאת את השקיות המרשרשות!והטלוויזיה!!!שהן משאירות אותה דולקת עם רעש!

pc girl

New member
חחח כן...

אני תצפיתנית בחיל הים... משרתת ליד עזה... בהתחלה יש תקופת הסמכה, שסוגרים בה 18\3, 11\3... אחרי שמסיימים את ההסמכות, מתחילים לצאת 8-6, 15-6... ס י ו ט ! (שלא נדבר על זה שאפילו שקם אין לנו! ואסור לנו להזמין אוכל! זונות %$^#) ושקיות מרשרשות זה אחד הדברים הכי נוראיים שיש... חח אצלנו בבסיס תולים אנשים על שקיות מרשרשות

dandi99

New member
מכירה את עניין שאסור להזמין אוכל :)

כל פעם שמישהו חושב להזמין איזה פיצה (כי כמובן שהאוכל שבחדר אוכל יהיה מלא שמן) אנחנו דואגים להזכיר לו שהתוספת שהוא יקבל זה תלונה מהרס"ר וכניסה לכלא. בסיס סודי :) . יש לנו שק"מ ממש ממש ממש ממש פצפון אז אני קצת מבינה אותך.. והיציאות באמת נשמעות נוראיות אבל היי! את עוד מעט משתחררת לא?

למעלה