אממ...אפשר להצטרף?

1Shir

New member
אני חושבת שאולי 27 = 37

היום הרבה מידות זה 24 שלמעשה = 34 וכו'... לא נראה לי שיש דבר כזה 27 .... גם אין מידות כאלה בחנויות. אם זה פחות מ-24/22 (שוב, = 34/32) זה כבר נקרא מידה Y (יאנג) או משהו כזה...

חפשי משמעות

מאחר ואת מציגה את עצמך כאינטלקטואלית, הייתי מפנה אותך לכמה ספרים מאד חכמים. אבל אני חושבת שבמקום או בנוסף ללקרוא ספרים הייתי ממליצה לך. לקום בבוקר לשתות נס חול של עלית, לעשות רעשים רמים עם בעלך עד שהשכנים הפלצנים יזמינו משטרה, אחר כך הייתי מורידה את טבעת היהלומים הדקה ואת צמיד הטניס ושעון קרטייה, לובשת טרנינג מהוהה בלי מותג, יורדת מהעקבים לנעליים שטוחות בלי מותג, הולכת לאכול באיזו מסעדת פועלים מעולה, עד שהבטן מתנפחת ,מקנחת בגרפעס בריא, מחייכת ונהניית מהחיים, ואז תופסת שיחה ארוכה עם האדם שנראה לך הכי "פשוט עם" והכי מוזנח שאת רואה בסביבה ומגלה שאנשים הם לא תמיד מה שהם נראים.. כמה אנרגיה את משקיעה כדי לשמר את הפאסדה שלך, כמו אריזה יפה ונוצצת שבפנים ריק. חפשי את עצמך מפנים, שם"כמו הכמו שצריך" לא ימלא אותך. ואם זה לא עוזר אז אני אכתוב לך רשימה של ספרים שלדעתי כדאי לך לקרוא. האדם מחפש משמעות של ויקטור פרנקל. מותו של אויוואן איליץ של טולסטוי. הדרמה של הילד המחונן אליס מילר. בתור התחלה.

מידות ג'ינס שונות ממידות רגילות

28 בג'ינס = 38 במכנסיים רגילים 27 בג'ינס = בין מידה 36 למידה 38

אל תיעלבי

אבל את נשמעת משעממת, ומי שמשעמם לו, שומה שירגיש משועמם וריק אחד גדול. הקדשת כל כך הרבה זמן למיתוג עצמי וניים דרופינג כאילו את באתר היכרויות לסינגלים ולא בפורום זוגיות במשבר. סבבה שאת מידה 27. אני מידה 24. אז מה? זה הופך אותי ליותר טובה? זה אומר שעקפתי אותך? מה אנחנו בגנון? גם לאף אחד לא אכפת מה את שותה. אני לא מתביישת להגיד לאנשים בפרצוף שהסינגל מאלט שעלה להם כמה מאות שקלים הוא מבחינתי בטעם של דלק 98 אוקטן. גם לא אוהבת אנטריקוט, לא נוגעת בפירות ים, ולא מתקרבת למקומות כמו יועזר בר יין ממטר, כי אני מבשלת בבית, דברים פשוטים לי ולבעלי, ששנינו אוהבים, וממלאים לנו את הלב. היום למשל הוא עושה לי פירה. לא נולד הקלמארי שישתווה לפירה הזה. השאלה, סטוליצניה יקירתי, היא מי את באמת, מתחת למותגים, מתחת לאיצטלה הפסאודו-בורגנית שאת משדרת לעולם, מתחת לפוזה של כוסית העל הנשואה באושר, שלא לומר MILF. מי את באמת? מה את אוהבת באמת? כי לא יכול להיות שאת באמת *אוהבת* את כל הדברים שהזכרת (בשר, אלכוהול, חוכמה..) ובכל זאת את מרגישה ריק אחד גדול . זה לא עובד ככה. אני מסכימה עם מי שאמר מעליי שעדותך לגבי "מודעות עצמית גבוהה" היא תמוהה משהו. מי שמודע לעצמו אמור לדעת ולהכיר את ההבדל בין הדברים שמזינים את נפשו, לבין הדברים שהם נחמדים בצורה שטחית בלבד. רמז ארמוז לך: ברוב המקרים מה שמזין את הנפש זה לא יועזר בר יין ולא סטולי עלית, אלא אנשים. אנשים בשר ודם. ושלא אפורש שלא כהלכה. שפחתך הנאמנה היא מיזנטרופית. ת'כלס, אני לא באמת אוהבת אדם. אבל אני אוהבת את המשפחה שלי, את בעלי, את הכלב שלנו ואת הבית שלנו. אני אוהבת את המשפחה המורחבת, ויש לי שניים-שלושה חברי אמת שאני נוצרת מכל וכל. הגעת לפורום זוגיות במשבר, חביבה. זה הזמן להפסיק לדבר על אלכוהול משובח ולהתחיל לדבר על האנשים בחייך.

לא נעלבת.

אני לא בתחרות לא במידת הג'ינס ולא באיכות האלכוהול..נכון להיום מעדיפה שטחיות על פני כל עומק..מאבדת עיניין מאוד מהר..מאפס למאה ולהפך. בגלל המודעות העצמית הגבוהה יודעת שאלו הדברים היחידים עבורי שמספקים לי תחושת נוכחות. אין אלוהים,אין מחר יש כאן ועכשיו. לא אוהבת אוכל מבושל,לא כוסית על..וכן נשואה בנישואים נדירים לבעל שחושב שהשמש זורחת לי מה**ת.. אוהבת את הילדים והמשפחה שלי..אבל את עצמי יותר... חושבת שאני בבעיה מאוד גדולה..בדיוק בגלל הדברים שציינת.."מזינים את נפשי"..ובלה בלה בלה... אין מי/מה שימלא את שלי.. אז כן, האלכוהול במידה עושה אותי מאושרת במידה,חומרי הגלם המשובחים מעניקים לי את היכולת לשמוח שאני יכולה להרשות לעצמי(והכל בעשר אצבעות) ובבר אפל, מגע אסור גורם לי להיות מאושרת. לדקה. אולי מתישהו אני אצליח לאהוב. האחד שהיה משמעותי,מת לי בידיים לפני שנה.

תני לי לנסות ולתמצת את מה שאני חושבת שהבנתי

1. את נשואה לבעל שחושב שהשמש זורחת לך מהתחת. 2. את אוהבת את הילדים ואת המשפחה. 3. האחד שהיה משמעותי מת לפני שנה. 4. אולי פעם תצליחי לאהוב. 5. את בורחת לדברים שטחיים. 6. מגע אסור בבר אפל גורם לך להיות מאושרת. ועכשיו תני לי לנסות ולמקד את הבעייה במילים פשוטות וישירות, כי את הולכת סחור-סחור... את לא אוהבת את בעלך ולא רוצה אותו מבחינה רומנטית? זאת הבעייה?

shy777

New member
דווקא בגלל שהכל כל כך נכון ועל פי הספר

אבל הנשמה דורשת משהו אחר. לא מספיק ארוחות מעולות ביועזר בר יין (המסעדה המועדפת גם עלי) ויין, והכל נמדד באיכות אבל אין תוכן אמיתי לחיים, ומחפשת ולא יודעת מה. משמעות. זו המילה משמעות. ולתקתק את מה שכולם אומרים שנכון עדיין אינו נותן משמעות. את אמורה לתת משמעות לחייך. ואת אמורה לבחור את המשמעות שתמלא את הריק הגדול. כן. עצוב. החליטי. לבד.

וואלק??

אין משמעות ממה לבחור? איזה משמעויות אתה מכיר שאני עוד לא שמעתי עליהן? אולי המשמעויות האלו לא עבורי? שיט.שוב למצוא משמעות.

monika14

New member
סטוליצניה יקרה בלי להעליב- זיון טוב יעורר בך

המון המון אנרגיות ואחלה חשק לחיים סליחה על הבוטות

גארוטה

New member
אז יש לך את כל

הדברים "הנכונים" בחיים ובעצם אין לך כלום כי שום דבר מכל הדברים שברשימה שהצגת לא באמת עושים לך את זה, לא ממלאים אותך ולא גורמים לך אושר וסיפוק, למה? מכיוון שבחרת להתמקד בקליפה ולא בתוכן אפשר רק לנחש ששום דבר מכל הדברים שיש לך בחיים לא באמת בחרת ורצית ויותר נכון לחשוב שפשוט הובלת למקום שאת נמצאת בו היום שלא ממש מרצונך. התחתנת עם הגבר "הנכון", קניתם יחד את הבית "הנכון" במקום "הנכון" עם מס' הילדים "הנכון", למדת את המקצוע "הנכון" בשביל לרצות מישהו אחר (הורים בד"כ) ולכן את גם עובדת במקום "הנכון" שיש לו גם את השם "הנכון" שעושה את זה לאנשים "הנכונים" שלבושים "נכון". הדבר היחיד שכנראה את בוחרת לבד מבלי לרצות מישהו זה אולי האספרסו... אני מזהה המון חוסר בטחון בחייך שגורם לך כנראה לשים את עצמך ורצונותייך בצד והכל כדי לרצות אחרים ולהתאים לתמונה... וכן, עצוב מאד, מסוג הפוסטים שאצלי נשארים הרבה זמן בראש

:)

דווקא את האספרסו מכינים לי :) לא חשבתי..עשיתי מה שנקרה בדרכי(בלי כפל משמעות אנשים!) בעל,ילדים,לימודים,עבודה דווקא את "האויסטרים" אני מזמינה לבד ודוחקת לצד כל אוכל מבושל שמגישים לי דווקא את "האלכוהול" אני מערבבת לבד ודוחקת לצד כל מהוגנות שדורשים ממני ולא אני לא עושה דווקא אבל אני לא מי שהייתי לפניי עשור אנשים משתנים מאבדים דברים מאבדים ערכים מאבדים את עצמם תודה על ה"עצוב".

מסכימה עם הרוב

אבל היא לא חייבת לרצות אחרים קונקרטיים, אלא לתור אחר סמלי סטטוס מתוך אשלייה של "עושר ואושר" במקשה אחת. היא שמתנפצת לה כעת בפנים ברעש חלול. היא רק עוד קורבן של "השיטה", של ההבנייה החברתית, המוקירה ומהללת את "העטיפה", התרה אחר חיצוניות "מושלמת", שבה אפילו אינטליגנציה היא עוד סמל סטטוס/קלף חברתי "מנצח", ולא משאב פנימי ממלא.

לא לא לא...

"סמלי סטטוס" "מתנפצת" "משאב פנימי" האמיני לי ..מכירה,יודעת,חקרתי,הייתי שם..גם זו אשליה.. לכל אחד בסופו של יום יש את המשהו הזה שאיתו הוא נרדם מחובק עם חיוך מתוק על השפתיים לחלקנו זו אהבה זוגית/משפחתית לחלקנו זה פענוח הגנום האנושי או כל עבודה/לימודים אחר ידה ידה ידה לחלקנו סרוקסט 2 מ"ג התנפצו לי גם דברים אחרים בבום יותר גדול גיליתי שלשרוד עבורי כנראה אפשרי רק עם רגש מינימלי ואולי אפשר אחרת זוגית ובמשבר כבר אמרתי?

כן

זאת בהחלט אשלייה לחשוב "שלכל אחד בסופו של יום יש את המשהו הזה שאיתו הוא נרדם מחובק עם חיוך מתוק על השפתיים". אושר מבחינתך הוא גם עוד אייטם לאוסף. חיוך מתוק על השפתיים הוא תוצאה רגעית. רוב הזמן אנחנו נמצאים בחוסר מתמיד של "משהו" ותרים אחר סיפוקו. זה מצב בטבע., לא משהו שאמור "למוטט". אם את במצב של "הישרדות", כנראה שלך יש קושי עמוק יותר, מהזן הקיומי. אל תצפי שיפתרו לך אותו כאן. את צריכה פסיכולוג קליני. בפורום יכולים לשים או מראה חלקית או פלסטר. שיהיה לך ברור.

גארוטה

New member
אכן אמרת

ולא פעם אחת - זוגיות במשבר, מה שלא אמרת זה איפה הזוגיות? ומה הביא למשבר? הלכת סחור סחור אבל די ברור מה את מרגישה, אבל האם באמת את מאמינה שעדיף לשרוד עם רגש מינימלי וללכת לישון עם חיוך מתוך על השפתיים בזכות הסרוקסט ולא בזכות דברים אחרים?

chenby

New member
אין לה מושג

היא רואה את המשבר, אבל הסיבה לו - זה כבר עמוק מידי... אין פה שום מודעות ושום דבר, אני רואה מסכות על גבי מסכות..

גארוטה

New member
ומתי אנחנו שמים

מסכות בחיים? או כשאנחנו רוצים להיות מה שאנחנו לא מעיזים בחיים האמיתיים או כדי לכסות על מה שאנחנו לא אוהבים בעצמנו. נראה לי שיש מודעות אבל יש גם המון פחד.

אל תביני לא נכון

לא כולם פה כאלה רעים, ובסך הכל כולנו פה ברוח טובה, אבל... כשאת באה ומצד אחד מדברת על ריקנות, מצד שני מציגה מידע שנשמע כמעט כמו מודעת פרסום לעיסוי-מפנק-ניתן-לבקש-אקסטרא, למה את מצפה? לא נראה לי שתמצאי פה רחמים... שבוע החמלה נגמר במוצ"ש. אבל מראה מגדילה, שמאירה את כל הדברים שאת מנסה להחביא מעצמך - יציבו לך ובגדול תוכלי לבחור להעלב תוכלי לבחור לברוח ותוכלי לנסות להבין מה אנחנו רואים שאת לא

למעלה