אממ...אפשר להצטרף?

אממ...אפשר להצטרף?

נעים להכיר,חדשה לגמרי..בפורום ,בתפוז בכלל. בית צמוד קרקע,עם הבעל הנכון,הילדים הנכונים וכמובן העבודה הנכונה,אספרסו כל בוקר..אוהבת שקט ומרחב,נרדמת עם מוסיקה באוזניים,מעדיפה שתי שמיכות נפרדות,שליטה עצמית גבוהה..שונאת חוסר סדר ואנשים מכוערים שלבושים ברישול..שונאת פרחים,מעדיפה ספרים..חוגים,הורים של ילדים אחרים וילדים אחרים,פעילויות יצירה ,בדיחות לא מצחיקות,רכילויות ומידע לא מדויק גם לא ברשימת האוהבת...מאידך..ידע ושוב ידע אנשים מבריקים(יש מעט לצערי) אלכוהול משובח וחומרי גלם איכותיים תמיד יתקבלו בברכה :)בשר בטח, ופרות ים,יאמי,סטולי עלית בעיקר בחמארה וכמובן ביועזר בר יין..ששם אחרי שוט שלישי הבחור הלא מצודד נראה כבר מצודד ביותר..דפש מוד ווניין אינצ' נייל..שולי שנות השמונים..מידה 27,סקיני או טייץ ,עור בהיר ועכוז עגלגל..שיער חום כהה חלק..מכירה איכות ואוהבת כשנצמדת אליי..יודעת הרבה ומעריכה ידע,חוכמה,יהירות ואהבה עצמית.חושבת שהכל דינמי. מסוגלת להגיע מאפס למאה בשניות ולהפך..וכאן יש להוסיף לצערי.לא מחפשת היגיון במיקריות ובעלת מודעות עצמית גבוהה מאוד.. ומרגישה ר י ק אחד גדול... עצוב לא?

בהחלט

יופי של שיווק אבל למה אתה מבריח אותה מפה? יכול להיות שיש אנשים שמבינים שיש להם בעיה ולא רואים בבגידה / סטוץ פתרון??

I C E M A N 7

New member
מה לגבי הציצים?

עכוז עגלגל זה יופי, אבל אנחנו כאן בפורום אוהבים ציצים איכותיים

לגבי הציצים

אני מבינה שאתה מנהיג החבורה..מדבר ויודע פרטים אינטיים על החבורה.. אז ,לשאלתך,הציצים בסדר..שלוש לידות..ועדיין נישאים בגאווה. עוד משהו מעניין..ואז תוכל להחליף את הציניות בברכת"ברוכה הבאה" ?

I C E M A N 7

New member
ברוכה הבאה

לצערי לא ניחנתי בתכונות של מנהיג, אני בסך הכל יודע מה החבר'ה פה אוהבים. הציניות רק מחפה על מציאות קודרת של חוסר בטחון, שברון לב ואיכות אינטלקטואלית ירודה. לא לקחת ללב. בכל מקרה אני יכול להמלץ לך על החבר'ה האיכותיים פה הידועים בחידודי לשונם. אם את אוהבת את זה קשוח ומלטף כאחד, לכי על המדען. אם את אוהבת את זה ישיר שנותן בראש, אייבורי הוא האיש שלך. אם את אוהבת חמימות מיינסטרימית משכרת חושים, אין על מריוס. ואם בא לך על משהו קליל משעשע ולא מחייב, לכי על סי-יו (מצגת שקופיות כלולה). לכולם אגב יכולות מולטי אורגזמיות מוכחות

אווו..כבר נשמע מזמין יותר.

תודה על ההכרות עם הנפשות הפועלות. אני לא חושבת שזה הזמן להכנס למה בא לי.. תן לי עוד קצת להתאקלם, לוודא שלא מוקיעים אותי על נפשי הפצועה ודעותי המעט לא שגרתיות. או אז..מבטיחה לספר מה אוהבת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם נתעלם רגע מהפירסומות...

לא הייתי קורא לזה מודעות עצמית גבוהה מאוד. הייתי קורא לזה אינטליגנציה שכלית גבוהה מדי ואינטליגנציה רגשית נמוכה מדי. חוסר מודעות, במסווה של מודעות יתר. מודעות היא לא דבר שקורה רק בקורטקס. יש לאדם גם מח לימבי, ושמה זה עובד אחרת. (ושום חומרי גלם איכותיים לא מהווים תחליף לאהבה; ואני אישית גם לא סובל מקומות פלצניים מהסוג שהזכרת) הצלחת להוציא ממני את הרשע הקטן! יפה לך.

נעים להכיר

מסכימה שחומרי גלם לא מהווים תחליף לאהבה..אוהבת את עצמי ומאוד קשה לעיכול לסביבה. קבלת פנים לא ממש ידידותית..לא ניסיתי להכעיס.

מריוס זכריה

Member
מנהל
קחי אחריות, נשמה...

עשית כניסה דרמטית, בכיף. קיבלת תגובות באותו לבל. אגב "אוהבת את עצמך" - תדעי לך שבשניים זה הרבה יותר טוב. אבל בשביל זה צריך לרדת אל פשוטי העם [לא התכוונתי לשום גסויות] ברוכה הבאה!

לוקחת אחריות

תמיד לוקחת אחריות.. לשם שינויי..מנסה להסיר אותה ממני לראות מה יקרה נעים מאוד :)

רפסודיה

New member
ברוכה הבאה ושאלות

יש לי שאלות אלייך שנוגעות לאיך את חווה את עצמך אחרי שמקלפים ממך את כל העטיפות מעל התיאור עצמי איתו נכנסת: האם את בטוחה שאת קשה לעיכול לסביבה ומאוד אוהבת את עצמך או שזה דווקא להפך? שאולי לסביבה קל יותר לעכל אותך מאשר את מסוגלת לעכל ולאהוב את עצמך? כאחת שתופשת את עצמה כבעלת שליטה עצמית גבוהה, מה את מרגישה לגבי השינוי החד שחל בתפישה שלך את העולם (שבאופן רגיל נשמע כלא מצודד בעיניך), אחרי השוט השלישי בבר?

תשובות

קשה לעיכול.בדוק.לא מסננת. השוט השלישי בבר מעדן את תחושת האין ערכים. השליטה העצמית עבורי היא הרסנית. אני חייבת להרשות לעצמי להיות רכה יותר.

כנראה שטעיתי

אין לי מושג על מה אתה מדבר..אבל אנורקטית אני לא..זוגית כן ובמשבר.. אז ..אולי..שווה לנסות ולהציע קפה?

שילה1

New member
קפה לא,תה עם דבש-בכך.תגידי-משבר-

על שום מה בדיוק? מה החוסרים שלך? איך מתבטא המשבר? ועוד אחת קטנה:מידה 27?אם אין בכך טעות,הרי ש...יש בעייה של ממש.לא?

בואי נראה -

אשתי 40, נלחמת בשיניים לרדת ל-38, את מצהירה על 27 - לי זה נשמע אנורקטי למדי. קפה לא בא בחשבון (גג תה צמחים) - Your place or mine?

למעלה