אמממ...**שאלת סקר** חחחח

sahr12

New member
אני עד!!!

בעלך לא עושה כלום,כפרה עליו,מאמי...מואאאאאאההההההההה, חחחחחחחחחחחח.....מה לו ולדברים האלו בכלל???......רחוק ממנו כרחוק מזרח ממערב......הוא בכלל לא יודע איך נראית אישה אחרת.....הוא אפילו שאל אותי בקומזיץ......איפה יש פה אישה??? אז הצבעתי על מישהו..(לא משנה..חחח) והוא אמר.....UUUUUUUUUUU איזה יופי.......היא גם לובשת חולצה...יהההההההההה....... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח.......

בתור מי "שהחזיק" מאהבת בעבר

או שמא יש לומר שבעבר המאהבת "החזיקה" אותו, אני יכול להעיד שהחכמה היא לעשות למאהבת כל כך טוב איפה שצריך שלא יהיה לה שום צורך ב "מנות נוספות במקומות אחרים". ומעבר לכך ,במישור העקרוני, אני לא חושב שלמי שמחזיק/ה מאהב/ת יש זכות לצייץ בנושא, שהרי עצם הקשר בינהם הוא אסור, עצם הקשר בינהם עם יוודע יגרום נזק, יפגע, יהרוס משפחה אולי, ועצם מה שהם עושים זאת הפרת אמון, ככה שבאיזה זכות בדיוק אתה בא לדרוש אמון עיוור במי שמהות הקשר שלך איתו יסודה בשקר ? אל תצפה לעולם לכל האמת ממי שמהות הקשר שלך איתו יסודה בשקר.... כמובן שכל זה נמצא בתוך המרחב ההגיוני של הנושא. אבל אם מדובר בקנאה.. הרי שום הגיון לא יעזור כאן... לקנאה אין פתרונות, חוץ מאשר להעביר לצד השני שמוטב שיסתום את הפה, וירגיע את עצמו, ומהר, אחרת נאלץ לרענן את זכרונו/ה לגבי מעשיו/ה ברגע זה ממש. כפי שאמרתי מי שמתעסק עם אדם שלא יודע לשמור אמונים שלא יתחיל בכלל לפתח ציפיות שפתאום יהפוך את עורו/ה ב 180 מעלות. הדבר המעשי היחיד שאפשר הוא לדרוש ולוודא שהצד השני במידה ויש לו/לה עוד פרטנרים, ליידע אותך לגבי זה, בכל מה שקשור לעניין הבריאותי, אם את מבינה למה אני מתכוון. שוב - הכל מתחיל ונגמר באמון, או חוסר אמון. אם מישהו עושה דברים מאוחרי גבך, מאין לך שהוא גם אומר את האמת ואת כלהאמת בקשר לכך שהוא מגן על עצמו ? אין לך דרך לדעת במאה אחוז. הצעה שלי: שהצד השני יקח לעצמו גם מאהב/ת נוספת... והחגיגה תתפרס על עוד כמה חוגגים נוספים.... והעיר שושן צהלה ושמחה....

מיתוס את זה הכי אהבתי..

"אל תצפה לעולם לכל האמת ממי שמהות הקשר שלך איתו יסודה בשקר...." לכן רשמתי מעלה שמי שמאמינה שהגבר איתו תעשה סטוץ יהיה שייך רק לה היא חכמה כנעל

דרדי......

אישה שרוצה גבר בשביל סטוץ , לא רוצה / צריכה שישאר איתה. את זה יש לה כבר בבית .

אז ככה.......

אם המאהב הוא לצורך גופני בלבד אז .... אז מה אם יש לו סטוצים מהצד? הרי הוא סך הכל המאהב לא האיש שחיים איתו לא חושבת שצריך לדפוק לו חשבון והרי אם בוגדים בבעל בכה וכו אז מה זה משנה עם מי? ועם כמה? וגם זה לא אמור לפגוע במאהב כי הוא צריך שזה ברור שזה רק לצורך פירוק גופני בלבד ולא יותר מזה!!! ככה לדעתי לפחות.

sahr12

New member
תתקשרי לביטוח....

"פירוק גופני"...חחחחחחחחחחח זה נשמע אכזרי לאאלה.....

מאהב=שווה אהבה

יש הבדל בין מאהב, שזה אומר מערכת יחסים נוספת עם גבר נוסף... שמן הסתם יקרא רומן... בד"כ כשנקלעים למערכת נוספת..זה בא מתוך חוסרים במערכת הזוגית החוקית...בהרבה מערכות יחסים כאלה..אנשים אלה מתאהבים.... כי פשוט מצאו את אהוב ליבם...מה לעשות..אחרי שכבר הם בפרק א´... לא תמיד אותם אנשים בחרו את האחד והיחיד..או שמא חשבו שהוא/היא המיוחד...רבים המקרים שאנשים אלה מתגרשים ע"מ להנשא לאהוב ליבם ומתחילים פרק ב´...וזה קורה הרבה... סטוץ---->זה באמת לצורך גופני וחד פעמי...או לפעמים ספורות... ההבדל הוא גדול מאד!!!

למעלה