אמממ...**שאלת סקר** חחחח

נשית~37

New member
אמממ...**שאלת סקר** חחחח

לאלה מבינכם המחזיקים מאהבת (אגב, זה לא מוסרי בעליל!) והיו מגלים שיש לה סטוצים מהצד....אמממ...כמה מבינכם היו מגלים בגרות נפש ומעבירים את הנושא מסדר היום? הא? כל קשר בין המציאות לדמיון מיקרי בהחלט חחחחחחח

קסומה

New member
חחחחחחחחחחח

מיקריות מהסרטים.............

זה לא עניין של בגרות נפשית

האם כמו במקרה של הגונב מגנב פטור, אפשר להשליך על המקרה הפיקטיבי ש: הבוגד בבוגד פטור? אם הקשר מוגדר סטוץ, אז כל אחד יכול לעשות מה שבא לו. אם הקשר מוגדר רומן, אז זה כמו לבגוד פעמיים, גם בבעל וגם במאהב.

פשוט מאד...

אם כבר לא דורשים מבן/בת הזוג החוקי להיות נאמן - אז איך אפשר לדרוש זאת ממישהו או מישהי שאינם בני-הזוג החוקיים ?

sahr12

New member
זה סקר לגברים בלבד???

לא יודע, זה נראה כך...חחחחח הגדירי "מאהבת".. סטוץ??או סטוצים???(זה קריטי...חחחחח) מה היו הגדרות הקשר לפני...?? האם הבטיח לה גן של שושנים??? או שמא היו אלו נגיעות של חרמנים?? האם את מצפה מאנשים שבבני הזוג...לא מסתפקים (כל אחד-ת מסיבותיו הוא-י מבלי לשפוט טוב,או רע) שיסתפקו בך-ו?? למה???? למה??? (כמו בפרסומת של קופ"ח) את אוהבת לטמון ראשך בחול???תטמני!חחחחחחחחח..... אם אהבה יש בעולם....שאלתך אוליי רלוונטית.. אם תשוקה היא הכח המניע...שאלתך נדחית על "אי התאמה"...חחחח אם הכייף הוא המניע....אז אפשר "להציץ" החוצה ולחזור לחור..חחחחחח וחוץ מזה.....אני לא מבין בזה.....זה לא מוסרי!

sahr12

New member
בגידה זו מילה קשה...:)

מעידה, זה נשמע יותר קל לצורך בקשת הסליחה העתידית....חחחחחחחחח

מעידה...

מעידה זה נשמע חד פעמי. אם זה אכן חד פעמי אז בסדר. אבל כשזה קורה כמה וכמה פעמים...יש כאן בעיה! קצת קשה לסלוח. וכבר נאמר: "אחטא ואשוב, אחטא ואשוב...אין מוחלין לו"

נשית~37

New member
סמאלללללללה חחחחחחחח

אמרתי סקר לא עבודת מחקר חחחחחח בטח כייף...רק כייף..

צודק...

כמו בפרסומת של דיינרס "החופש לגלות"... לפני שבוחרים במפלגה כלשהי בודקים מה המצע שלה, מה היא מציעה ומה היא מוכנה לתת בתמורה - נשמע אולי קצת יבש, אבל ככה זה גם במקרים כאלו. מי שמחפש ריגושים בחיים ומוצא בן/בת זוג שמחפשים גם הם רק ריגושים שלא יתפלא שאותו בן/בת זוג חולק עם אחרים ריגושים דומים או אחרים. התמימות מתה כבר מזמן...יש גם אומרים שהאהבה מתה גם כן...

מי שסורח פעם אחת..

יסרח תמיד, ככה אני חושבת.. אם כבר הוא הזדיין מאחורי הגב של אישתו אז למה לא יבגוד שמאהבת גם.. זה די רלונטי לאדם בוגדני. לכל הבחורות שחיות באספמיה שאותו סטוף אותו מאהב מהצד שיש להם נאמן להן ורק להן (כמובן שחוץ מאישתו שחייב הוא לתת לה גם הרי היא תחשוד) אז הן טיפשות כמו נעל!!

sahr12

New member
120/80...בנתיים לחץ הדם שלך

תקין.....חחחחחחחחחחחח דרדי???קחי נשימה.....אנחנו סתם מתדיינים לנו......מחליפים דיעות אין צורך...בקריזות...חחחחחחחחח בקר יפה לך.

אני חושבת ש......

אם הקשר הנוסף אינו ממלא כל חוסר שקיים בקשר החוקי אז כדאי לסיים אותו ולחפש קשר אחר. אני לא מוצאת סיבה למה לשקר למאהב/ת. מספיק שקר אחד לא?

sahr12

New member
זה כבר דיון אחר...

האם קשר נוסף בא בהכרח בגלל חוסר???? אני לא בטוח.

למעלה