אמממ...**שאלת סקר** חחחח

לא רק חוסר נכון סער..

זה גם טבע האדם להיות יצור בוגדני עם עיניים גדולות לא להסתפק במה שבחר או סתם טיפוס שחולה על עצמו וחושב כמו ילד שכמה שידפוק יותר יעשה ממנו גבר יותר שרמנטי.. ויש מלא דוגמאות שם כאלה יםםםםםם

גם אני לא בטוח....

קשר נוסף הוא לא תמיד תוצאה של בעיה בזוגיות, לעיתים מדובר במעשה שנובע מצורך אישי כאדם, כיישות עצמאית, ולא כבן/בת זוג.

פנטום בו פה רגע..

כי זה ברור שהגברים טיפוסים יותר בוגדנים מנשים שהזין שלהם עומד השכל שלהם בתחת מכיר?! לא טוענת שאים בחורות זולות לא חסר עיניי פקוחות אבל גברים יותר

כל גבר (הסטרייטים שביניהם)

בוגד עם אשה. זאת אומרת, שגם הנשים בוגדות מן הסתם, לא? צריך שניים לטנגו! וכשאת רואה גבר שמושך אותך, מה את עושה? מסתכלת ומפנטזת, לא? אם את עונה שלא, אז את חוטאת לאמת.

מוכנה לתת חיוך לא אשקר...

כן אני מפנטזת ולפנטז זה דבר בריא! אבל מפה ועד להזדיין מהצד (ואני בכוונה מדגישה מהצד!) הדרך ארוכה מאוד.... למשל כבר הרבה זמן מפנטזת פה על בוטןןןןןןןן
וזה בסדר...חחחח מה לא?!

דרדסית, סליחה שאני מתערבת, אבל

לא לכולם יש נישואים פתוחים והסכמה לשתוף פרטנר/ית נוסף/ת במיטה ולפיכך, הם נאלצים לעשות זאת מהצד.

לכן זו בגידה חמודה ...

ואם את רוצה לבגוד אז תתגרשי, ואם טוב לך עם הבגידה אז תבגדי, אני לא באה להטיף אני כותבת את דעתי .

בגידה כי.......

הצד השני לא יודע ????... זה קצת ילדותי לא ? ואם את עושה את זה והוא מסתכל זאת לא עוד דרך לבגוד בו פיזית , הרי מישהו אחר נוגע , מלטף, מענג את אישתו לידו .....

sahr12

New member
חייכנית...אני מבקששששששששש...

דרדי לא מסתכלת! דרדי???המסלול מוכן לנחיתה......חחחחחחחח

קסומה

New member
ההודעה מתייחסת למוכנה לתת רק חיוך

לא יודעת איך קפצה לפה.........(אולי מהקריז?) חחחח

sahr12

New member
בסדר קיסמי...תהרגי אותה וזהו!חחחחחח

עשתה טעות,ביקשה סליחה......חחחחחחחחחח

קסומה

New member
חחחחחח אתה שקט!!!

אל תתערב........חחחחחחחחחחחחחחח גם אתה לוקה בהבנת הנקרא?
ומה כ´פת לי בכלל.....אני יודעת שבעלי לא בוגד בי!! (כן כן , תצחק...)

למעלה