אמממ שאלה

בלה בלה בלה.........

מצטער שאין פה את כל השטויות האלה פתח, קמץ ..... כנראה אתה לא מבין בלי זה

אני מדבר איתך

על פסיקים ונקודות, כי אם אתה לא יודע, די קשה להבין 20 שורות בלי לדעת מתי שורה נגמרת ומת היא מתחילה

בן פורגס.

בפעם האחרונה ששמעתי, היה בשפה העברית דבר שנקרא סימני פיסוק, הלא כן ?

Double G 007

New member
פחחחחח...

דד מן, ההודעה שלך למעלה, ממש הראתה לי, כמה אתה לא מבין בהאבקות...אבל אני לא רוצה להיכנס איתך לוויכוח מטופש על הנושא הזה...

על מה אתה מדבר גלעד?

אתה לא יודע שהם לוקחים את הכיסא, עושים כאילו הם מכים וזורקים את הכיסא על הרצפה? אתה לא יודע שאם זורקים אותך לרוק בוטם על רצפת בטון, זה בכלל לא כואב? אפילו קלוזליין זה כואב!!!!!!!

BinNs

New member
יש דברים מזה כואבים...

אני עושה עם חבר שלי וולז אוף ג´ריקו.. וקריפלר´ס קרוספייס.. והקריפלר מזה כואב אם עושים חזק!! והוולז אוף ג´ריקו.. יא-אללה! עם לוחצים עם הברך על הגב!!! אתה נשבר!!! כאבים!!! רצח!

BINS.........

תנסה לעשות על חבר שלך טומבסטון או סטאנר או פידגרי ונראה איך הוא יצא מזה חי... אני יודע שמתאבקים יוצאים מזה חיים, נראה את החבר שלך יוצא מזה חי. לפי טענת דובל ג´ ובן פורגס המתאבקים עושים את התרגילים אמיתי אז נראה איך אתה או החבר שלך יצא מזה חי או שתרצה לנסות את זה על עצמך .

DDN

New member
דוגמאות:

טומבסטון שלא בוצע נכון כמעט הרס לאוסטין את הקריירה. תראו את הפציעות - אם התרגילים האלו לא היו "אמיתיים" אתם חושבים שהיו נפצעים שם מתאבקים? רקע לידע כללי: לפני כמה שנים, דייוויד סמית´ (הבריטיש בולדוג) הלך מכות עם מישהו בפאב, הוא עשה עליו פייל דרייבר. אותו בן אדם, לא שומע באוזן אחת, ויש לו קשיי דיבור עכשיו, ואם אני לא טועה גם בעיות מוטוריות אחרות. סמית´ אם אני לא טועה, יצא מזה בקנס בלבד. דברים כמו פייל דרייבר, טומבסטון, וכל שאר התרגילים שמפילים על הראש, נבלמים (בצורה קטנה, אבל מספיקה לא לעשות נזק) ע"י המזרון. נראה לכם שאם מישהו נופל עם הראש קדימה על משטח קשה הוא יוצא מזה בלי פגע? מה שלא הבנתי, זה את הפדיגרי, שהוא תרגיל שלמיטב הבנתי מנצל את רגלי המבצע כמצילתיים לראש הקורבן. איך המזרון מרכך את זה?

DDN......

המזרון לא מרכך את פגיעת הראש מטומבסטון או פידגרי , שים לב שהראש בטומבסטון ופידגרי הוא כמה סנטימטרים טובים מעל הברכיים אז כשטייקר נופל על הברכיים הראש של מתאבק אחר נמצא כמה סנטימטרים מהמזרון הוא אפילו לא נוגע בו,בגלל זה טייקר וגם מתאבק השני מחבקים חזק אחד את השני כדי שלא יחליק מהטומבסטון. אותו דבר פידגרי הראש מעל ברכיים אז כשטריפל אייץ´ נופל על הברכיים המתאבק השני קודם כל בולם את הפגיעה עם הרגליים ואחרי זה נפגע במזרון פגיעה ממש קלה אבל באותו זמן הראש כמה שנטימטרים מעל המזרון , ועם יש פשלה באחת מהמקרים המתאבק יכול להפצע קשה לדוגמא דילו בראון עשה טומבסטון הפוך נראה לי לדרוז לא כמו שטייקר עושה שהפנים בתוך הרגליים אלא שדילו עשה שהפנים מחוץ לרגליים, אז בקיצר עשה על דרוז את זה ושבר לו את עמוד השדרה בגלל פשלה קטנה. כך שצריך לדעת בדייקנות רבה לעשות כל תרגיל כדי לא לפגוע במתאק אחר לכן כל התרגילים שהם מבצעים הם לא אמיתיים זאת אומרת הפגיעה לא אמיתית המתאבק לא נפגע רק לעיתים רחוקות מאוד קורה הדבר. אם סטיב אוסטין היה עושה לכולם סטאנר באמת הוא היה אוסף אחרי זה את הראשים שלהם

צודק

בגלל זה הוו וו אף מנסה להרחיק כמה שיותר את המהלכים המסוכנים האלה, ואנחנו רואים פחות ופחות מהלכים כמו טומבסטון ופיילדרייבר

DDN

New member
לא הבנת אותי.

בפדיגרי, עיקר הסכנה הוא לא ליפול על הראש, אלא כשטריפל H נוחת, אז יש אפקט מצילתיים על הראש (לא נעים), ומאבדים שיווי משקל. איך מונעים את זה? איך בולמים את זה?

DDN

New member
אתה מוזמן לבוא אליי,

ואני בדיוק יראה לך. כשאתה נופל, והסנטר נתקע במשהו קשה בנפילה, קודם כל, אתה מסתכן בשבירת הצוואר, דבר שני, אתה עלול לנשוך את הלשון, ובטעות גם לחתוך אותה. וגם - זעזוע לעמוד השדרה מהמכה בצוואר.

BinNs

New member
אהההה...

נשמע פצצות..

לכל חברי פורום WWF-WWE

אני רוצה להודיע לכם כי חבר הפורום שלנו בשם DOUBLE G 007 הוא האדם הכי מבין מכל הפורום הזה הכי מבין אבל הכי מבין ויודע יותר טוב מכולם כולם כולם מה זה האבקות והוא יודע הכי טוב מכולכם פה איך עובד ה WWE-WWF והוא יודע יותר טוב מכולם איך הם מבצעים את התרגילים שם, כנראה הוא היה שם וניסה זאת על בשרו, לעומת זאת אנחנו האנשים שאומרים ש WWE-WWF היא הרוב הרוב אבל הרוב התרגילים והמכות שמתאבקים מבצעים הם לא אמיתיים ושזה מזויף, לנו לאנשים שאומרים זאת נתנו לנו שם "לא מבינים בהאבקות" אז בואו ניתן לאנשים כמו דובל ג´ ללמד אותנו מה זה באמת האבקות , מה זה באמת WWE-WWF, שילמד אותנו איך האנשים האלה שמקבלים מכות אמיתיות (לפי טענתו של דובל ג´ כמובן) איך אחרי קרב שזיינו אותם מכות אמיתיות (לפי טענתו של דובל ג´ כמובן) יצאו משם כאילו לא קרה שום דבר והכל אצלם בסדר , אז אני שלא מבין כלום בהאבקות (לפי טענתו של דובל ג´ כמובן) רוצה הסבר לא לא אני דורש הסבר איך זה יכול להיות ? איך ? איך ? איך ?

לא

הוא שאל אם התרגילים האמיתיים, והתשובה היא כן, הם לא מבוצעים בצורה האמיתית שהם אמורים לבצע, אבל הם עדיין אמיתיים וכואבים... וזה התשובה האמיתית, אם תרצה או לא, כל מהלך האבקות בסיסי, קלוזליין, סופלקס וכו´ הוא מהלך שמכאיב למתאבק, לא בצורה רצינית אבל זה כאב הוא לא שאל אם התרגילים מבוצעים נכון, כי זה ברור שלא, הרי סטאנר זה תרגיל ששובר את הצוואר.

Double G 007

New member
אמממ...

דד מן, אל תהיה כזה. הבנת אותי לא נכון...ורציתי להסביר לך את אותו דבר שבן עשה כבר לפני... אני לא מחפש פה לריב עם אף אחד...בטח לא עם אוהד של טייקר!
סתם סתם...

יכול להיות ש.......

Double G 007 יודע יותר טוב מכולם אבל......... אתה אומר את זה רק כי הדעות שלו תואמות לדעות שלך. אני בטוח שאם זה לא היה כך לא היית אומר שהוא יודע הכי טוב ושוב יכול להיות שDouble G 007 באמת מבין הכי טוב, על זה לא דיברתי.

Double G 007

New member
נראה לי....

שלא הבנת כ"כ נכון את השיחה הזאת... ואני גם בחיים לא אמרתי שאני הכי מבין...

זה לא כל כך נכון.....

הרי כולם יודעים שהמזרון זה ריפוד וזה לא ריצפה נכון? אז שתדעו שבחדר שלי יש לי מזרון פוטון שזה מזרון קשה ואני עושה על אח שלי הקטן (בן 5!) פדגרי,טומבסטון,סטאנר ועוד..... אז אל תגיד לי שזה כואב!

למעלה