אמממ.. שאלה לי

sapir style

New member
אמממ.. שאלה לי

נכון להקת סינרגיה.. אז בהופעות שלהם הם לא באמת מנגנים... אני כזה רואה את הגיטריסט.. סתם משחק בידים ורואים שהם לא באמת מנגנים.. אבל הופמן שר באמת -רואים מה אתם אומרים..?

אני אישית אומרת שהם גם לא יודעים

לשיר

שלומיתת

New member
ואני אישית אומרת

שאין לך יותר מה לעשות פה יאללה,הוכחת כמה את טפשה חבל להמשיך להשפיל את עצמך.

אוקי שמעי!

למקרה שלא הבנת אנחנו כאן בפורום סינרגיה אוהבים את סינרגיה לא שונאים אותם!!!! אז עם את לא אוהבת אותם את מוזמנת לא להיכנס לכאן יותר לעולםםםםםםםםםםםםם אנחנו לא צריכים שתשתפי אותנו במה שאת חושבת על סינרגיה כמו " אני חושבת שהם לא יודעים לשיר אפילו" או מה שבא לך אנחנו אוהבים את סינרגיה ויודעים שהם כן שרים באמת בהופעות ומנגנים באמת בהופעות ועם בא לך ללכלך עליהם לא פה!.. נוי

קודם כל , כנסו..

אני לא רוצה לריבב ואני גם לא שונאתת את סינרגיייהה! אני אומרת שהם לא שרים יפה בשביל לעצבן פע כמה בנות והן יודעות טוב טוב למה! אני? אוהבת את סינרגיה ואת הגיים בויז וכמה בנות פע התחילו להגיד שאני מטומטמת בגלל שאני אוהבת ת'בויז אז אותן בנות שאמרו את זה אתן לא מזיזות לי אפילו ! וכל השאר לא באלי לריב רק רוצה שתבינו שהגיימבויז לא הומואים ולא מה ששאתם חושבים!...

ענברוו

New member
לאא שרים יפהההההה.????../images/Emo153.gif

א-ו-ק-ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני לא יגיב לכך...

אמרתי את זה בציניות תרגיעיייייי

יא אללה אתם כ"כ רוצים שאני יעזובב ת'פורום אז בהיייי!! אני יחזור לגיימבויז !! אבל רק שתדעו שאני עדיין אוהבת את סינרגיה אתם? לא תעצרו את זה!

ענברוו

New member
ואוו ואווו מה קרה.??

קיבלתי שאמרת אתזה בציניות אבל אפילו בציניות אל תגידי דברי כאלה.. בימיוחד לא בפורום שפה מעריצים את סינרגיה ולא מקבלים ציניות.. אממ דבר שניי אפחד לא יעצור את האהבה שלך אליהם כי אפחד לא רוצה לעצור את זה.. אבל תחשבי קצת את נימצאת בפורום שבו אוהבים את סינרגיה ומעריצים אותם ומפרגנים להם אז אני לא מבינה למה צריך להישתמש בציניות ולהגיד כל מיני דברים שהם נגד.?

שלומיתת

New member
אוקי

כואב לך שאמרתי לך שאת מטומטמת בגלל שאת שומעת את הגייבויז?בסדר אז אני אגיד לך שאת מטומטמת בלי קשר לגייבויז
מרגישה יותר טוב?

שלומיתת

New member
ד"א

אם אנחנו לא מזיזות לך למה את מגיבה בכאלה עצבים ולא חושבת להגיב בצורה חכמה?

עדידי יוסף הקטנה והחמודה

למה אתם יורדים עליה? הגיים בויז שרים פיצוץ! יותר מסינרגיה האפסים האלה.

XxXSynergitXxX

New member
ממש מושלם .. מושלם כמו

אבו מאזן . D: חחח , קרעת אותי בציניות D: (היא עוד חושבת שניסית להגן עלייה .. !
)

טנקס נשממה אבל..

לא אמרתי שאני שונאת את סינרגיה באמת שלא אני אוהבת אותם אמרתי שהם לא שרים יפה כי עצבנו אותי פה למה שמגיעים לגיימבויז אני מתעצבנת באמתת...

מכושפת15

New member
אני חושבת שהיא אמרה את זה בציניות

וחמודה, תלמדי לכתוב נכון, זה פה ולא פע

למעלה