אמממ.. שאלה לי

דורה17

New member
אזל מה כתוב לך בחתימה ש...

בלי סינרגיה את כלום?! פיצול אישיות קל? אז שאת פשוט מנסה להיות מאגניבה? לכי תשמעי גייבויז...

דורה17

New member
יכול להיות חחח אני לא אוהבת ציניות

בכל מקרה... מי שלא אוהב אותם שישב בשקט חחח

לכי לכי תראי דורה בערוץ הופ ../images/Emo6.gif

כתוב לי שאני כלוםך בלי סינרגיה כי אני אוהבת אותם אז את שבי בשקט אל תתערבי !

דורה17

New member
איף... תנוחי..ומה הקשר דורה עכשיו?!

אם היית יודעת למה הכינוי אז הייתה לך זכות להגיד עליו משו... אבל את לא יודעת.. אז תסתמי... ואם היית קוראת קצת היית רואה שכבר הבנתי שזה היה בציניות ותיקנתי את עצמי אבל כל מה שאת יודעת כנראה זה לתקוף.. אז תרגיעי ומהר!

אוח, הט*מט!ם. ../images/Emo122.gif

אנשים כמו עדידוש היקרה שהם באמת נשגבים מבחינה אינטלקטואלית ונורא נורא אינטילגנטיים הם הצרה העיקרית של סינרגיה בגלל שהם נכנסו לפלייליסט. עדי כפרע, חוץ מהפיצול אישיות שלך שאותו רק את יכולה להסביר לא נאה לך?! אז אל תיהי בפורום של *אוהבי* סינרגיה. לכי לפורום ליאור נרקיס. אאם יש דבר כזה בכלל XD

"סתם משחק עם הידיים"?

מה נסגר איתך? :S ראית מתישהוא איך בנאדם שמנגן שנים מנגן? ככה זה נראה :)

סינטטית

New member
את רצינית כאילו?!

אני חושבת שהיית ביותר מידי הופעות של הגיים בויז או משהו בסגנון של מישהו שלא באמת שר אלא מופיע עם פלייבק. אז סינרגיה לא כאלו. בכלל, איזו להקת רוק תופיע עם פלייבק? "סתם משחק בידיים"? הוא מנגן! זה שאת לא מבינה בזה [כנראה] לא אומר שהוא משחק, אבל הוא מנגן. אז נכון, יש חלקים קצת ממוחשבים וזה חלק מהנגיעות האלקטרוניות במוזיקה של סינרגיה אבל זה לא אומר שהם לא מנגנים לייב!

שלומיתת

New member
יש גם שירים

שבנואה מנגן בחלקים..אז בדרך הוא משלים דברים כמו לעשן וכאלה זה לא אומר שהוא לא מנגןXD

TzlilSimple

New member
הרגת אותי עכשיוXD

ואני הייתי בהופעה שלהם שהם כן מנגנים מתי תגידי על זה?XD

timon12

New member
הם 100% מנגנים באמת...

בהופעות הרבה פעמים קרה שהם התבלבלו.. יש אפילו וידאו של 'את לא כאן' שהופמן בטעות מתחיל בזמן הלא נכון ובנואה פעם שהייתי התבלבל בסולו של לחבק אותך... וקרו תקריות.. אין סיכוי שזה פלייבק

למעלה