אמממ.. שאלה לי

סינטטית

New member
נכון לעכשיו, כן.

מחר נשבור שיאים חדשים
עוד לא הבנתם איך זה הולך פה?

TzlilSimple

New member
אני אומרת שלאחרונה

שברנו יותר מדי שיאים אז השיא פה זה כל השיאים ששברנו לאחורנהXD [מקווה שלא סיכבתי יותר מדיXDXD]

timon12

New member
אנחנו שברנו שיא אחד:

השיא היחיד ששברנו, זה שלפורום שלנו, מגיעים אנשים כלכך קנאים! וכלכך חסרי טעם במוסיקה! זה השיא היחיד! כמה קנאים אפשר להיות ללהקה שמצליחה? מה בגלל שהם בחיים לא יגיעו לרמה שלהם או שהגייבויז בחיים לא יגיעו לרמה!

דורה17

New member
את יודעת... יש יותר מגיטריסט אחד...

יכול להיות שראית שהוא לא נגן כי הוא לא אמור לנגן בקטע הזה.. חשבת על זה? וחוץ מזה.. את בכלל יודעת איך נראה מישו שמנגן בגיטרה? לפי השאלה שלך... לא נראה לי...

../images/Emo2.gif הייתי בטוחה ששמעתי גיטרות ברקע

בהופעה בכרמיאל!1 מצד שני הייתי עסוקה בלרייר על גפן ולצרוח על הבהמה שמשמשה אותי מאחורה, אז לא בדיוק התעסקתי בזה *מגלגל עיניים* זה שבנואהבנואה(
) מעשן תוך כדי שהוא מנגן רק אומר שהוא אוהב להראות שהוא יודע לעשות כמה דברים במקביל (שליטע האיש!1), פרני לו8-| הם מנגנים. לא ראית את אתי (המתופף נו) בהתקפות דגיזם?
ואז הופמןהופמן מחכה שעה שהוא יעבור לרגיעה כדי שהוא יוכל לעשות את האקורד האחרון לשיר

דורה17

New member
חחחחחח התקפות דגיזם חחחח

באמת חיפשתי שם לתופעה
מבדר.. =]

אותי מבדר שיש לו חברה../images/Emo6.gif

ואתמול נקרעתי כשחשבתי על זה שהופמןהופמן נשוי
נו מה, קלטת את ההתקפי "אני דג" שהוא נכנס אליהם בהופעה אצל ליאור שליין?! בחיים שלי לא הייתי זקוקה יותר למשאף מברגע שקלטתי את ההבעות שלו ונשפכתי מצחוק

דורה17

New member
חחחחח ראיתי רק את הסוף אבל בהופעה

יצא לי להסתכל עליו כדי להבין מה נסגר איתו והגעתי למסקנה שהוא באמת נראה כמו דג... וזה מאוד בידר אותי חחחחחחחחחחח זה הורג אותי רק להיזכר בזה
וזה לא מפליא שהופמן נשוי... מי לא תקפוץ עליו? (גם גפן
)

EliranMaor

New member
משחק בידיים?XD

וואו, זה יתן משמעות חדשה למה שהופמן עושה כשהוא עושה את עצמו מנגן בגיטרה שאין לו

XxXSynergitXxX

New member
אהא XD

חח , כמו שהוא חיקה את גפן בהופעה בכרמיאל , סתם בשביל הכייף. . D:

rachelia78

New member
חברים יפים!

חבל לבזבז את האנרגיות שלכם על אנשים סתומים כמו נעל בית של אבו מאזן! מי שלא רוצה שילך לחפש.....ואולי אפילו להאזין לסועדים בעכוזים שעדיין לא ירדו להם הביצים כמו...אמממ הגיים בוווווזזז למשל...

ענברוו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותיי עכשיווו.. סתומים כמו נעל בית של אבו מאזן חחחחחחחחחחח גדול..

ענברוו

New member
חחח מצחיקוליתתת..

את יודעת יש כמה שמנגנים אז יכול להיות שראית מישהו שפשוט לא אמור לנגן בקטע ספציפי או משהו.. מזהה לא מנגנים באמת חחחחח בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר ועוד בהופעה.? חחחח מזה השטויות האלה......??? ואני לא ירחיב..

shiran59

New member
...

לא....רון באמת שר.. אני הייתי בהופעה שלהם ביום חמישי בזאפה בת"א וראיתי שהם באמת מנגנים ושרים... זה לא פלייבק או משהו...הם שרים לייף

למעלה