אממממ

../images/Emo41.gifברוכה הבאה קרן..

וכנראה שכן, כנראה שהיא התחתנה..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif

שהיה מהנה

omerdo

New member
בריטני בחדשות של ישראל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה
המחשב שלי עדיין מקולקל, אז אני עכשיו מביצפר... אמא שלי הרגע התקשרה ואמרה לי שדיברו על בריטני בחדשות ישראל(כן, כן, של הרדיו, המשעממות...) ואמרו שם שכל האינטרנט מוצף בידיעות שבריטני התחתנה עם חבר ילדות, אלכסנדר או משהו כזה, בלאס וגאס. הדובר של בריטני אמר שאין תגובה, אך לא סתר את הידיעות. האם בריטני שלנו עשתה את זה? אולי היתה שיכורה, או על "רד בול" כמו תמיד, וכמו הצילומים ל"אסקוויר" אמרה יאללה בוא נעשה את זה? כנראה שבקרוב נדע... וחוצמזה, מה קורה פה בפורום? לא היה לי איך להיכנס בגלל שהמחשב שלי מקולקל.... והוא עדיין... הכלבה שלי חולה מאוד, יש לה גידול, ואיזה מחלה שאני לא זוכר איך קוראים לה, שהיא גם של בני אדם, ויכול להיות שנצטרך להרדים אותה...
טוב, אני הולך לשיעור מקרא, ואח"כ יש לי מבחן באנגלית
, ואח"כ נראה לי שאני יקבל חזרה מבחן במתמטיקה משבוע שעבר... תאחלו לי
יום נעים

omerdo

New member
סורי... לא שמתי לב..

אני פשוט בהפסקה, אז נכנסתי מהר וכתבתי, בלי להסתכל על מה שיש... דרכ אגב, את חדשה? איך קוראים לך?

ET forever

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה!

לא הייתי מאמינה שהיא תעשה כזה דבר! ועוד היום המאושר ביותר של האישה זה להתחתן והיא עשתה את זה בג'ינס וכובע בייסבול? מוזר. חוץ מזה זה לא נראה לי כל כך אמין, ואני עדיין חושבת שהיא שבורה מאז הפרידה עם ג'סטין... לא יודעת יכול להיות שזה אמיתי, אבל זה דיי קשה להאמין.

omerdo

New member
../images/Emo77.gifגמני עדיין לא בטוח...

כאילו, מצד אחד יש לבריטני קטעים כאלה שהיא יכולה לעשות דברים שאף אחד לא יעשה בחיים, ובלי לחשוב... וגם יש צילום של הרשיון נישואים... ומצד שני זה כזה לא נראה לי שהיא אחת שתתחתן ככה סתם, ועוד אחרי שהיא אמרה שהיא רוצה רק גבר אחד, ושהוא יהיה האהבה האמיתית שלה... וגם אפשר היה לזייף את הרשיון, זו בסה"כ תמונה באינטרנט... ומה עם החבר המכוער שלה, שראינו בתמונה אז?... בקיצר, הרוב מצביע על כך שזה סתם מישהו צוחק עלינו... ותחשבו על עוד משהו, אם זה נכון, אז הרשיון היה צריך להיות או אצל בריטני, או אצל הכנסייה, אז האופציה היחידה היא שמישהו מהם סרק את זה והעלה לאינטרנט... נראה לכם?! בכנסיה אף אחד לא היה עושה את, ואם בריטני היתה רוצה שזה יופץ היא היתה אומרת את במקום לסרוק את זה לאינטרנט...

b2muh

New member
שלומות.. אני חדשה ובקשר להודעה..

לדעתי זה שטות אחת גדולה.. אולי בדיחה מטורפת (מצחיקה, אבל מטורפת) לא נראה לי שבריטני עשתה את זה בכוונה.. נראה לי שהכל אי הבנה אחת גדולה.. ענקית עצומה אפילו... והסכם שכזה נורא נורא קל לסרוק ולשנות.. זה די מוזר.. מאוד מוזר.. טוב נראה מה יגמר בסוף.. אבל בריטני עדיין צעירה ולא כל כך יודעת.. אין לה ממש ניסיון.. לא יודעת זה מאוד מוזר.. שלומות ונתראה..

I LOOK

ביום שישי שתיתי איזה משקה שיש בו אלכוהול בטעם אננס וזה טעיייים והתחלטתי לחשוב שאני בחיפה ובעצם הייתי בנתניה והיה שלט של מישהו והתחלתי לצחוק שהוא חייך אבל לא הייתי מתחתנת

לימבו

New member
הדיווחים אומרים שהיא התחתנה

הבוקר בשעה 7:00 שעון ישראל! יאהו כתבו על זה ברדיו בבריטניה לא מפסיקים לדבר על זה... אני מניח שדיווחים נוספים יגיעו בקרוב

h i l l e r

New member
שמעתם????? בריטני התחתנה....

בטח מחר תתגרש.... אתם מופיעים בכל הכותרות הראשיות של כל האתרים....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifרואי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

תחנק!!!!!!!!!!!!!!!! (סוף סוף רשמתי את זה!)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo42.gifבריטני ספירס התחתנה אתמול

מאת: מערכת Iwomen בריטני ספירס התחתנה. כך מדווחים כלי התקשורת האמריקאים. הזמרת, בת ה-22 נישאה לחבר נעורים, ג'ייסון אלן אלכסנדר. החתונה החשאית התקיימה בסוף השבוע האחרון בכנסיה קטנה ולבנה בלאס וגאס. מגאזין People.com מדווח שהדיווה התחתנה עם חבר נעורים מלואיזיאנה בחתונה צנועה וספונטנית. הכלה אגב לבשה ג'ינס וכובע בייסבול. אף אחד מבני המשפחה או חבריהם של בני הזוג לא נכח בחתונת האינסטנט. בני הזוג הגיעו לכנסיה הקטנה, אולם נאמר להם שלא יוכלו להינשא ללא רשיון נישואין. השניים מיהרו להיכנס ללימוזינה, שחיכתה להם, ושבו לכנסיה כשהרשיון הדרוש בידיהם. הם נישאו כדת וכדין, מותירים אלפי מעריצים שבורי לב. במרוצת השנים עסקו כלי התקשורת בסוגיית בתוליה המוצהרים של ספירס. הזמרת שבראשית דרכה טענה שתשמור על בתוליה ליום כלולותיה, סיפקה כותרות צהובות רבות בנושא. גם מערכת היחסים הארוכה עם ג'סטין טימברלייק, הביאו לעיסוק תקשורתי. מערכת היחסים האחרונה של ספירס הייתה עם הרקדן קולומבוס שורט. העיתונים דיווחו שקולמובס החליט לחזור לאשתו, מותיר את הזמרת שבורת לב.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifבריטני אלכסנדר ../images/Emo6.gif,כנסו../images/Emo26.gif

יש משהי כזו אבל היא כוכבת פורנו
כמה אירוני

למעלה