אממממ

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

בריטני התחתנה!

בריטני ספירס התחתנה אתמול עם חבר ילדות בלאס וגאס. והעולם שותק
ג'סטין טימברלייק יכול להתחיל לאכול ת'לב. האקסית המיתולוגית, בריטני ספירס, התחתנה אתמול (שבת) עם חבר ילדות. ג'ייסון אלן אלכסנדר (לא ההוא מסיינפלד), בן ה-22 מקנטווד, הוא הבעל הרשמי של ספירס - כך על פי הפרסומים של מגזין "פיפל" וסוכנויות הידיעות. השניים התחתנו באחת מכנסיות האינסטנט-נישואין בלאס וגאס. על פי הדיווח ספירס התלבשה למאורע החגיגי עם ג'ינס וכובע בייסבול, כמיטב המסורת. במקום האב המאושר, היה זה שוער בית המלון שמסר את הכלה. אך עיצרו את משלוחי המתנות ומברקי האיחולין: על פי אותם דיווחים, בריטני תחזור בקרוב מאוד לחיי ההוללות כרווקה מבוקשת. טענות מבוססות למחצה מפזרות שכל עניין הנישואים היה בדיחה, וכי השניים כבר מתכננים את ביטול החתונה. הומור שנון כזה לפתיחת 2004. מזל טוב בריטני ספירס שליטה לנצח יש לי 325863521ICQ טוב בייי ליליה טוב... מזל מזל מזל טובבבבבבבבבבב

אממממ

היי כולם.. אני לא מעריצה..:) למרות שיש לבריטני כמה שירים חביבים.. אבל לא יותר מזה.. בקיצור.. שוטטתי לי באתר איאונליין ומשם עברתי לאיאונליין של הארץ.. וראיתי את ההודעה שבריטני התחתנה..כן. התחתנה.. מסתבר כבדיחה שהלכה רחוק מידיי. אני לא יודעת אם אתם כבר יודעים את זה או לא, יש לי נטיה להודיע דברים שכבר כולם יודעים עליהם מלפני שנה בערך. אבל ננסה בכל זאת. הנה ההודעה (קישור למטה): אופס! היא עשתה את זה? מגזין "פיפל" מפרסם השבוע כי בריטני ספירס נישאה בשבת בלאס וגאס לחבר ילדות מלואיזיאנה, ג'ייסון אלן אלכסנדר. על פי המגזין, הטקס הזריז היה "בדיחה שהרחיקה לכת" וספירס מתכננת לבטל את החתונה. בינתיים, הבטאון של לאס וגאס מדווח שספירס, 22, ואלכסנדר, 22, קיבלו רישיון נישואים לאחר שהגישו בקשה ב- 3 בינואר. עוד דווח כי הכלה התחתנה בג'ינס וכובע בייסבול. לא התפרסמה שום תגובה רשמית מהמחנה של זמרת הפופ הצעירה. (04.01.04)

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאמממ...

"בריטני ספירס התחתנה אתמול עם חבר ילדות בלאס וגאס. והעולם שותק" העולם שותק
הדגים אולי..אבל העולם לא...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיאווווו כנסו...

ראיתם גאי פינס
לפי החוק באמריקה אפשר לבטל נישואים (ללא גירושים) תוך 60 יום אם מוכיחים שהיו שיכורים... אולי עוד יש תקווה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifוסתם עוד משהו אחרון...

שבאמת כנראה בריטני רצתה צומי...וירדה נמוך..מאוד נמוך החתונה אושרה רשמית! ג'ורג' מאלוף, בעל מלון פאלמס-קזינו, אישר שהזמרת בת ה-22 נישאה לג'ייסון אלן אלכסנדר בערך ב-5 וחצי לפנות בוקר בכנסייה בלאס ווגאס. "אף אחד לא ידע שזה הולך לקרות", אומר מאלוף, חבר טוב של בריטני. מקור אנונימי אמין אמר לעיתונות שבריטני "קצת חששה" מלהינשא לאלכסנדר אבל לא הייתה שתוייה באותו זמן. המקור אמר שהשניים הכינו הסכם נישואים אחה"צ יום לפני בנוכחות כמה אנשים, כולל עורך דין מלאס ווגאס. ההסכם החתום יהפוך לרשמי ביום שני בבוקר, כשבתי המשפט ייפתחו (ibritney)

adi11111

New member
../images/Emo2.gifאלוהים כמה נמוך אפשר לרדת

בשביל פרסום........

SacredShadow

New member
שטויות../images/Emo70.gif

חחחחחחחח ולמה בדיוק אתה מאמין לזה אסי
יש סיפורים שאומרים שהיא הייתה שיכורה ויש כאלה שלא. עד שהיא לא תגיד בעצמה, לא נדע מה באמת קרה.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifטום ../images/Emo163.gif

זה אפילו היה כתוב בעיתונים בריטני כבר לא נשואה אבל איזו תמונה מזעזעת הם בחרו לשים בעיתון..

«TziMHoNoa™

New member
זה דיי מפגרבלי להעליב..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נממ.. להתחתן... ויומיים אחורי זה [קבלללל] להתגרש...
ווע שלחתי לחברה שלי פתק בשיעור "בריטני התחתנה" ובהפסקה חברה אחרת שלי באה ואמרה "בריטני התגרשה"
כאילו... וואט
מה הקטע
שתתחיל לשלוט במה שהיא עושה

SacredShadow

New member
חחחחחחחחח

"זה אפילו היה כתוב בעיתונים" וואו כי כל מה שכתוב בעיתון זה נכון.. זה 2 סיפורים שמועתקים למלא עיתונים... זה לא אומר כלום.... עד שבריטני תגיד משהו ועל איזה תמונה אתה מדבר
דרך אגב דיברו עכשיו על בריטני בדידי לוקאלי חחחחחחחחחחח... מדברים עם מועמדת אחת לאיזה פרסומת בשמפו ושאלו אותה איזה מוזיקה היא אוהבת אז היא אמרה פופ, אז דידי אמר לה "פופ עכשווי כמו בריטני ספירס?" והיא אמרה שכן ושהיא המלכה שלה
ואז הוא אמר "כן, נשואה גרושה" משהו כזה... חחחחח חבל שבריטני התחילה את זה ואני מצפה מאוד לאיזה הודעה ממנה
כי זה לא בדיוק נראה כמו בדיחה שהלכה רחוק מדי, לפי מה ששמעתי הם עבדו די קשה בשביל להתחתן אז זה לא משהו שהם סתם עשו מהר אם אתם מבינים למה אני מתכוון... אבל בכל מקרה ---- אני מחכה להודעה ממנה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאבלל.....

אם זה היה כתוב בצהובון לא הייתי מאמין.. אבל אם עיתון רציני כמו ידיעות פרסם את זה...אז זה נראה לי רציני.. והתמונה שבריטני מקלבת כוכב..שמו בעיתון תמונה כזאת שלה..אבל תמונה לא משו

SacredShadow

New member
אההההה

תמונה שהיא עומדת כזה כמו נכה
איכס אני מכיר את זה.. אני ראיתי בידיעות תמונה יפה מההופעה עם מדונה..... והבחורה השנייה שהופיעה איתן..
ולי זה לא משנה איפה זה כתוב, גם פעם היה את השטויות שהיא שמה סיליקון ועוד מלאא שטויות שלא שוות התייחסות. זה כנראה בטוח שהיא התחתנה אבל כל שאר הסיפורים ששמים לזה הם בולשיט.. ואני מחכה שבריטני תגיד משהו אם היא תגיד

i4britney

New member
היא התגרשה!

אנשים תסגרו את השירשור הזה, בריטני הספיקה כבר להתגרש!!!

kerenoy

New member
היי אני חדשה פה

שלום קוראים לי קרן אני בת 15 מנתניה, כיתה י'
אני מאוד אוהבת את בריטני וגם את המוזיקה שלי מאז שהיא התפרסמה אני אשמח אם תכתבו לי בחזרההה מה והיא באמת התחתנההההההההה??????

למעלה