אממממ...

memm

New member
הקטע הכי מצחיק הוא:

כשדוסון משתכר ומחפש את ג´ואי במסיבת הפתעה שלו ואז מתעלף לתוך העוגה
do lass live longer

memm

New member
לפי דעתי הכי לא נשכח הוא

כשאנדי מתמוטטת במסיבה אחרי שהיא לוקחת אקסטזי זה ממש בלתי נשכח הילדה הטובה לוקחת סמים
do lass live longer

creek chick

New member
ממ...הרגע שתמיד רציתם שיקרה!

נחמד, לא? אני חושבת, שיעשו מתישהוא קליפ או מיקס של כל השירים והביצועים שהיו בדוסון קריק... נגיד I want you to want me ו I dont want to wait יוצא: I want you to wait חחחחחח וכמובן שצ´ארלי ישאר.....לתמיד!!!!(החלום הגדול)

LillipooT

New member
מממ.. ../images/Emo60.gif

כמובן שצ´ארלי ישאר.. זה ברור מאליו!!
וממ.. מה עוד?? הייתי רוצה גם שלדוסון יהיו עוד לפחות שתי עונות!!!!

Ayelet 1986

New member
הייתי רוצה

שג´ואי ודוסון יבינו כבר מה קורה איתם! זה לא כמו בעונה הראשונה והשניה, שהכל סבב סביב הקשר המעורפל ביניהם. היום יש יותר דמויות, יותר סיפורים ויותר אפשרויות לכל אחד מהם!!!

shirakl

New member
מכון...

אני זוכרת שהם הלכו לאיזושהי חופשה (ג´ואי, פייסי, ג´ק ןג´ן) בעונה הקודמת, וג´ק וג´ן התנשקו וכמעט שכבו... זה נראה כ"כ טבעי, וממש כאילו שג´ק מאוהב לגמרי בג´ן... חבל שהוא לא גילה שהוא בעצם לא הומו והתחיל לצאת עם ג´ן... אם הוא היה סטרייט הם יכלו להיות זוג מושלם!

ד י י ז י

New member
סוף סוף משהי חושבת כמוני!!

הם יצאו לטיול (כל הכיתה) וג´ק וג´ן השתכרו ואז הם כמעט שכבו.. הם זוג כל כךךךךךךךךךךךך יפה!!!

LillipooT

New member
אני גם ממש מסכימה ../images/Emo70.gif

הם ממש זוג יפה... הלוואי והם היו ביחד.. הם כל כך מתאימים!!

ד י י ז י

New member
שיהפכו את דוסון להומו..

זה יפתור את המשבר דוסון-ג´ואי ובכל מקרה אין לו מזל עם בנות..

חחח כן נכון...

אבל אל תשכחו באותו הלילה עוד משהו מאוד מרגש ומשמעותי קרה!!!!!!!!! ג´ואי ופייסי מן הסתם!... דההה..... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

shirakl

New member
אני זוכרת

שראיתי את הפרק עם חברה שלי ואמרתי לה: זה כ"כ ברור שג´ק סטרייט! תראי שהוא יגלה יגלה שהוא סטרייט ויהיה עם ג´ן! כ"כ התבאסתי שזה לא קרה...

קל

שצ´רלי ישאר לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! (חח... לא בדיוק רגע, אבל..)

למעלה