אממממ...

ד י י ז י

New member
הוא בוכה יפה!! גורם לי לרצות לבכות.

לא כמו דוסון עם העיוותים שלו!! בקטע כשדוסון בכה במכונית , אז זה היה קטע מאווווד עצוב אבל כשהוא בכה ממש צחקתי.. הפרצוף שלו בעעע...

ShakiraMan

New member
הרגע..........

שדוסון וג´ואי התנשקו בסוף העונה זה היא השיא.................איך בכיתי אף פעם לא הייתי ככה

LillipooT

New member
מה הקטע הכי...ממ.. מבאס ?!

אני כמובן יגיד הפרידה של ג´ואי ופייסי.. היה ממש מבאס איך שפייסי התנהג והכל.. :(

LillipooT

New member
איך שכחתי ?!

כמובן הקטע עם צ´ארלי בפרק הבא.... כל כך מבאס :((((((((

pompii

New member
הכי מבאס...

זה קשה.... הפרק שאנדי עזבה היה מאוד מבאס... אה ועוד קטע מרגש היה שג´ק צרח על אבא שלו שהוא התוודה שהוא הומו ואז הוא ישב על המדרגות ובכה ואנדי באה לחבק אותו...

ד י י ז י

New member
נכון!!! נכון!!! נכון!!!!

(סליחה על ההתרגשות) זכרתי שהיה קטע שמאוד ריגש אותי ולא זכרתי איזה!!! כשג´ק סיפר לאבא שלו ובכה.. אוי.. וגם כשהוא הקריא את השיר! אוי.. איך בכיתי איתו.. אין , כל הקטעים עם ג´ק פשוט גדולים!

creek chick

New member
הכי מבאס....

ללא ספק, כשפייסי וג´ואי חזרו מהשייט, וניסו לשמור בסוד מפני דוסון שהם זוג, והוא שמע הכול....יוווו איך התבאסתי...זה היה עצוב! וכמובן שצ´ארלי יעזוב...אבל לא ראיתי אז אין לדעת!

זה הכי קל

כשג´ואי ופייסי נפרדו! זה היה הרגע הכי מבאס, מעצבן, עצוב ומה לא. עצוב אולי לא כי היו עוד הרבה רגעים עצובים בסדרה ולא עשו את זה כל כך עצוב אלא בעיקר מעצבן על איך שפייסי התנהג.

שדוסון היה חבר של גואי

ואז הוא ראה אותה מתנשקת עם פייסי והם נפרדו זה היה מתסכל הם הזוג הכי טוב!!!!

LillipooT

New member
בואו נעשה שרשור מלא של כאלה ואז..

אני ישים את זה בטאגליין.. אז..ממ..בואו נחשוב..אולי..ממממ.. הקטע הבלתי נשכח! יש מלא כאלה.. אבל תנסו לחשוב על אחד...ממממ..

ד י י ז י

New member
מצטערת אני כמעט ואף פעם לא מצליחה

לשים תמונות בפורום... למרות שיש לי 2 תמונות של דוסון בוכה.. חבל!

creek chick

New member
בלתי נשכח...מממ...

וואו יש מלא... אבל אצל כל אחד זה אישי, לא? נגיד, הקטע של הנשיקה ליד החלון הוא הקטע הבלתי נשכח בשבילי... הפרק שג´ואי שכבה עם פייסי כמובן... וגם שג´ואי אמרה לדוסון שהיא לא רוצה שהוא יסע! ובעונה החדשה שהיא התקשרה אליו ואמרה לו שהיא המשיכה הלאה... וואו יש מלא! בטח יש עוד המון ששכחתי.

אני אישית לא ממש...

לא ממש אהבתי את הקטע של החלון זה היה בסדר כלומר... מה הקטע הכי מרגש?. אני לא אהבתי איך שג´ק בכה למרות שזה היה מאוד מרגש, הפלשבקים היו באמת... משהו! ואיך שאוליבר פקח את העיניים של דוסון.. אהה כמעט שכחתי... אתם זוכרים איך אמא של אנדי הייתה חולה והיא לא רצתה שפייסי יגלה, וכשהוא בא ראה והוא ניחם את אנדי, אני ממש אהבתי את הפרק הזה זה היה ממש מרגש מה לא?... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
סטייס

עוד שאלה מה היה הקטע הכי מצחיק?..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
סטייסי

ד י י ז י

New member
זה לא בדיוק קטע.. יותר פרק..

הפרק שהיה ביום שבת שג´ק , פייסי ודוסון עושים את התעלול הזה , עננננק!

creek chick

New member
הכי מצחיק....

אממממ זה קשה היו קטעים מצחיקים (יותר נכון צינים) אתם לא חושבים שהפרק שהיה יום שני היה קורע?? הקטע עם אוליבר- גדול! ג´ן מצוננת- היה מצחיק, שיחות ג´ואי- צ´ארלי .... פרק דיי מצחיק. הפרק שהיה יום שבת היה מצחיק ואפילו מפתיע. נחמד... אבל בסך הכול אני לא זוכרת משהו מצחיק ביותר...... אה! נזכרתי! יוווווו והקטע הכי מצחיק הוא: בפרק שגרמס יצאה עם הזקן הזה...אני ארשום את השיחה בערך: (דפיקה בדלת) ג´ן: ג´ק בוא אנחנו נאחר לסרט של דוסון! ( ג´ן פותחת את הדלת ורואה גבר זר) ג´ן:היי האיש: היי, את ג´ן נכון? ג´ן: נכון......ואתה..? האיש: אני ......(שכחתי את השם
) (ג´ק יורד במדרגות) האיש: דוסון! ג´ק: לא, אני ג´ק..! האיש: אה! ג´ק ההומו! (ג´ן וג´ק מסתכלים אחד על השני) ג´ן: ג´ק, זה .......(השם שלו) (גרמס באה לחדר ומנשקת אותו צרפתית!!!!בלעעע) המבט של ג´ן היה קזה קורעעעעעעע !!!! וזה הקטע הכי מצחיק שאני זוכרת....

pompii

New member
אני לא יודעת אם זה כל כך מצחיק אבל.

כל הקטעים מהרגע שפייסי ואנדי הכירו שהוא התחזה לשוטר והם היו יורדים אחד על השני עד שהם התאהבו כמובן עוד קטע מצחיק או שבעצם מאוד עצוב זה שדוסון השתכר ואמר לג´ואי שהיא מחפשת את עצמה והתחיל לחפש אותה בבית מתחת לספות ולשולחן ובסוף אמר "הנה ג´ואי!!!"

creek chick

New member
נכון, וגם..

שאנדי ודוסון השתכרו, ושרו את הבלוז....מה זה היה?!?!?! והקטע שדוסון השתכר וחיפש את ג´ואי היה יותר עצוב ממצחיק...

למעלה