אמממממממממ

נויקההה

New member
נכון....

ועכשיו היא עוד יותר נמוכה ממה שהיא הייתה.. אבל עזבי כי זה כל אחד והדעות שלו....

וואו להירגע ומהר!!!!!

עד שאף אחד מכאן לא רכב על אוליבר אף פעם אל תמהרו להסיק מסקנות טוב?? תודה

טוב אז ככה.....

דבר ראשון כדאי לך לקצר את הארכובות באיזה חור ככה.... יד שמואל שלוקחת את הכיפוף להרים את האגודל.... ולשבת ישר ולא שמואלה.... עם תשני את זה כל הרכיבה שלך תיראה הרבה יותר טוב!!!

היא ממש לא צריכה לקצר ארכובות...

הן בדיוק באורך שצריך... הנטייה שמאלה בגלל הסיבוב... שחר, תנסי להרים קצת את המבט ולהסתכל גם קצת מה קורה מסביב :) הידיים נראות קצת לא שקטות, אבל הן במקום ממש טוב, אגודלים למעלה...

arieledaho

New member
האממממ

לפי מה שאני רואה בתמונה את לא נושמת....תרגעי תנשמי |
| הארכובות בסדר גמור! להאריך את הרגל זה מצויין כל עוד את מגיעה לארכובה ולא סתם שהרגל מתנופפת באוויר... הדבר הבולט שרואים שאת שוברת את פרק כף היד בצורה מאוזנת....(מה שאני עושה לעיתים קרובות חח) תנסי אולי לרכב עם כוסות מים בידיים ככה לא תיהיה לך בררה לישר את הידיים...אבל על סוס מעוד רגוע.....~אומרת מנסיון~ כדי לעשות כיפוף תכופפי את המרפק ולא את היד כי היא עוברת לצד החיצוני וזה לא טוב!! האמממ מקווה שעזרתי וששמתי לב לדברים הנכונים...

TauraMan

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה נראה כאילו את בדיוק קמה, אבל זה יכול להיות רק הזוית. אני מקווה שזאת רק הזוית אחרת תחטפי מכות ממני שאת לא על רגל נכונה
ככה, קיבוצניקית, קיבוצניקית, אבל את כרגע על סוס, לא על אופניים. האגודלים כלפי מעלה ולא גב כף היד. זה נהדר שהכתפיים לשך כל כך פתוחות, עכשיו רק תרגיעי אותן קצת. תכלס, יש שיפור גדול

....

אותה התמונה מקווה ששומדבר לא השתנה אף אחד לא הגיב פעם קודמת לא חשוב כל כך סתם בא לי
והיא עדיין נחשבת הכי עדכנית

arieledaho

New member
האמממממ../images/Emo181.gif

לפי מה שאני רואה זה נראה טוב... זה נראה שאת באה למכשול(?!) את מסתכלת ישר ואפולו נראה שהוא מרים את עצמו... תאריכי ארכובות...זה טוב זה עוזר ולוקח זמן להתרגל חחח ויד שמאל שבורה בפרק כף היד ולעומת יד ימין שנראת יותר טוב.. חוץ מזה זה נראה ממש טוב..

חח תודה וזה דווקא היה שיעור../images/Emo26.gif

דרסז'
הארכובות האלו ארוכות בשלושה חורים מהארכובות הרגילות שלי
אם אני אאריך עוד זה פשוט נראה לי יהיה רע, כי הברך שלי נמצאת ככה איפה שמסתיים האוכף..כי זה אוכף קפיצות
ותודה

arieledaho

New member
אם זה שיעור דרסז'..

אז ממש אהבתי את המבט קדימה ולא על הרצפה...כמו שהרבה עושים..(כמוני בגמילה..
)

תודה../images/Emo9.gif

*משתדלת להקפיד*
עודד בזמן האחרון מזכיר לנו מון את הקטע של המבט ומנסה להרגיל אותנו יותר להרגיש ולא להסתכל, שמחה ששמת לב!

טוב אז ככה....

הישיבה שלך ניראת ממש סבבה, עם את בשיעור קפיצות את לא צריכה לגעת בארכובות!!! הן באורך מעולה אבל כשאת עובדת בדרסז' כדיי לך מאוד להאריך את הארכובות בחור ככה הרגל תיהיה יותר משוחררת וכל הגוף שלך יהיה יותר מורפה ופחוט נוקשה!!! וגם להרים לגודלים! חוץ מיזה הרכיבה שלך ניראת מעולה!! עבודה טובה!!

TauraMan

New member
הארכובות קצרות מדי,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אל תדכאי את הגובה שלך, מותק
הייתי רוצה לראות אותך מקצרת קצת מושכות ולוקחת את הידים קדימה, ככה את מאפשרת לעצמך מרווח תנועה גדול יותר. נראים טוב

למעלה