אמממממממממ

Unreachable

New member
אמממממממממ

שת"ב שירשור תמונות ברכיבה. תהנו

TauraMan

New member
../images/Emo122.gif

תמונה מלפני יומיים. הסוס רק בן 3 וכרגע באימון, אז בהחלט יותר התרכזתי בסוס מאשר בעצמי, רק בשביל לתרץ את הזוועה מראש

Unreachable

New member
מממ

אם היית מרימה את הראש זה היה יכול להראות כל כך הרבה יותר טוב אממ..וגב אחורה..והגב והאגן לא נראים משוחררים משו פפף אבל ממש זוועה אני חייבת לציין
הלוואי עלי

202ריני

New member
סתם...

כי הארכובות שלך קצרות מדי בשביל דרסז' לא?.... אני חושבת שהן קצרות

TauraMan

New member
חיחי ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זה היה ליתר בטיחות

arieledaho

New member
אוקייייי../images/Emo181.gif

בתמונה הראשונה רואים שאת יושבת קדימה..שבי ישר לא אחורה ולא קדימה.. תפתחי יותר מרחק בין הידיים ותרימי אותם למקום שלהן ולא תקועות באוכף...ככה יהיה לך יותר קל לכוףף ובכלל לעשות קשר..
אם תעשי את מה שכתבתי עם הידיים ככה הסוסה תתיישר עם הראש (היא נראת קצת עקומה עם הראש..) ולתוך הקשר שימי רגל.. מקווה שעזרתי..

נויקההה

New member
אני יגיב לך על זאת...

אוקיי אז ככה- רואים שאת מבקשת מהסוסה כיפוף אבל את לא מבקשת אותו נכון, את מצליבה את היד הפנימית(ימין שלך)מעבר לרעמה שהיא קו האמצע שאותו אסור לעבור כשמבקשים כיפוף.. חוץ מזה מבטח קדימה ועם זה יתיישר לך גם הגב והכתפיים הפתחו...

נויקההה

New member
אני יגיב לך רק על זאת...

אוקיי אז ככה- רואים שאת מבקשת מהסוסה כיפוף אבל את לא מבקשת אותו נכון, יד ימין שלך עוברת את הגבול שלה זאת אומרת שאסור לך לעבור את הרעמה של הסוסה שאת מבקשת כיפוף כי זה לא נכון לעשות ככה.. חוץ מזה מבט קדימה, לפתוח כתפיים וגב אחורה.. מקווה שעזרתי

נויקההה

New member
אני יגיב לך רק על זאת

אוקיי אז ככה- רואים שאת מבקשת מהסוסה כיפוף אבל את לא מבקשת אותו נכון, יד ימין שלך עוברת את הגבול שלה זאת אומרת שאסור לך לעבור את הרעמה של הסוסה שאת מבקשת כיפוף כי זה לא נכון לעשות ככה.. חוץ מזה מבט קדימה, לפתוח כתפיים וגב אחורה.. מקווה שעזרתי

זה לא נכון...

כשאת צריכה לקחת כיפות את לוקחת [רק לדוגמא] את יד שמואל לכיוון של כתף ימין! ולא לקחת את יד שמואל אחורה כי זה לא נכון עם את לוקחת את יד שמואל לכיוון של כתף ימין הסוסה תיהיה בכיפוף נכון.

Vintage Queen

New member
בועז אתה באמת טועה

מחקתי את כל מה שהלך פה, מעכשיו כל מי שרוצה להגיב ייעשה את זה בצורה מכובדת,בלי קללות או דיבורים לא יפים על החוות וצורת הרכיבה! והדגש הוא עלייך בועז, ותתיחס למסר שכתבתי לך.

הממ אוקי בתור אחת שלומדת עם

אותו המדריך ובאותה חווה, אז מה שאתה אומר לא ממש מתאים לצורה שבה אנחנו לומדים. בשביל לקבל כיפוף אנחנו לא מצליבים את המושכות ולא לוקחים את היד לכיוון הפוך ולא שומדבר, אנחנו פותחים את הדי לכיוון היפוף ורואים את זה הכי טוב כשאנו עובדים עם הסוס במסגרת ארוכה [עם צוואר ארוך למטה] ואז רואים בבירור את פתיחת היד. לעומת זאת כשהסוס מתנגד לפתיחת יד אנחנו עובדים ממש כמה שניות עם הצלבה, ברגע שהסוס מתכופף (בדרל כלל גם הכיפוף הזה יוצא מוגזם) כתוצאה מההצלבה באותו רגע אנחנו מרפים וחוזרים לעבודה רגילה של פתיחת ידוהרפייה כשהסוס מכופף [כן, גם כשעובדים לא בהצלבה, אחרת יוצא שאנחנו כל המזן דורשים עוד ומחזיקים את הסוס והוא נהיה קשה אחרי הרבה זמן של עבודה כזאת...ככה הסוס נשאר כך
] וכמובן שכל זה נעשה מהצד הפנימי בעוד הצד החיצוני אמורה לחסום את הדחיפה מהרגל הפנימית שמכופפת את הסוס ["בננה"] סביב הרגל (הפנימית).

למעלה