אמממממממממ

TauraMan

New member
ובגלל שאני אובססיבית,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

והייתי חייבת לבדוק
23954&category=3155&ssPageName=WDVW&rd=1 target=_blank>1 2

TauraMan

New member
חח וכמובן שהכל לא יעבוד ../images/Emo122.gif

לא משנה.. קוראים לזה מרטינגל גרמני. בדוק.
[חחח מתגעגעת לרכיבות עם זה.. איזו עצלנות זה היה
]

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifחחחח ../images/Emo3.gif

כבר דיברנו על זה...חח...רק הגב..

גיאצ'

אתה סוגר את הברכיים על האוכף ובגלל זה העקבים שלך עולים למעלה והרגל קצת אחורה.. הארכובות ממש קצרות..אני הייתי מאריכה בשני חורים לפחות (אבל אם ככה נוח לך אז סבבה..חח) בקשר לישיבה אני לא יודעת ממש מה להגיד..אתה נראה לי קצת מתנתק מדי מהאוכף עזוב אני לא ממש סגורה על עצמי..חח

TauraMan

New member
אתה כולך נעול.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הייתי אומרת שהארכובות גם קצת קצרות מדי
המשקל שלך הוא על האצבעות, מה שגורם לכל הרגל להיות אחורה ולכל הגוף להיות קדימה. הגבול של המרפק הוא מתחת לכתף שלך. זאת אומרת שהוא יכול להיות לפניה, אבל לא מאחוריה, כאן הוא כן מאחוריה. בכללי, זה נראה כאילו יש לך כאב בטן ואתה מכווץ כדי לשכך אותו... חח אל תעלב, זה הדימוי היחידי שמתאים לכל הגילאים פה בפורום שיכלתי לחשוב עליו
תפתח את הכתפיים שלך. שים משקל על העקבים, כך את הגוף שלך אחורה ורגליים ליד חגורת הבטן. תהיה גאה ברכיבה שלך.

arieledaho

New member
בתמונה הזאת ממש רואים..

שאתה עושה ישבית קפיצות בשכיבה....
אתה לא מתורמם באוויר אלא אתה נראה שאתה שוכב ומחזיק בסוס עם הידיים.. תנסה ללכת יותר אחורה עם הגוף וככה גם לא תצטרך להישען... חוץ מזה זה נראה טוב וגם שאתה נותן את היד מעל המכשול!

נויקההה

New member
בועז.....

אין לך משל בגרוש על הרגליים וככה אי אפשר לקפוץ אין לי מושכ איך הגעת לגובה הזה.... אתה נשכב כמו החיים בערך בגלל שאין לך משקל על הרגליים אתה עובר את האוכף ואתה ממש לא עוזר לו בזה שאתה שוכב לו על הצוואר... אתה נותן ידיים מעולה.... בשאר התמונות לא רואים יותר מידי אז אני לא יגיב לך...

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifמסכים איתך ואת רוצה שאני

יענה לך על שאלה קטנה איך הוא הגיע לגובה הזה?? אם סוס כמו שלו אין פלא אני לא יודע מה איתך אבל אם אני היתי רוכב ככה על הסוסה שלי אז אין סיכוי שהינו קופצים אפריטט 80 בלי להפיל וזאת לא רק הסוסה שלי ספציפיית כל סוס לא מנוסה בטירוף ועוזר בטירוף

נויקההה

New member
צודק../images/Emo45.gifגם אם אני הייתי רוכבת ככה

לא הייתי מצליחה לעשות מסלול איקסים... עצוב שהרמה בארץ ירדה כל כך לכזה מצב שהסוס עושה לך את המסלול...=/

TauraMan

New member
שוב, לא נכון.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הרמה אף פעם לא היתה גבוהה.

למעלה