אמממממממממ

arieledaho

New member
טוב אז ככה....../images/Emo181.gif

דבר ראשון השמיכה שלך חתיכית!
חחח
מה שרואים בברור זה הידיים. את צריכה להרים אותם למקום שלהם ולא לשבור את פרק כף היד...בתמונות רואים שהידיים שלך למטה למטה בתוך האוכף...
מה שכן יעזור זה להאריך את הארכובות בשני חורים לפחות!!! זה יאריך לך את הרגל וישפר לך את הישיבה וגם זה יראה טוב (כמו רוכבת דרסז'...
) אני חושבת שאם תאריכי את הארוכובות ותשאירי את הרגל שלך ישרה ובמקום.
הכוונה היא שאם את רוצה לדרבן את הסוס הרגל שלך תישאר במקום והעקבים לא יעלו למעלה כמו בתמונות...
תנסי לעבוד שבוע רצוף דרסז'(בשיעור או בלי) עם ארכובות ארוכות ותראי אם זה משפר לך את הישיבה. אל תאריכי את הארכובות עד למצב שהרגל שלך מתנדנדת ולא יכולה להגיע לארכובה כי זה יבאלגן אותך. מקווה שעזרתי...
אם את רוכבת על סוס אחר ואת רואה שאת צריכה לקצת ארכובות אז אל תקצרי שתשאירי אותם כמו שהם ...זה מה שאני עושה ואז אני מאריכה את הרגל כל השיעור או הרכיבה לבד..

lidarush

New member
תודהה רבההה

ממש עזרת אני אנסה את זה=]]
כן הידים והרגלי האלו הבעיות שלי בעיקר... מאוד נוח לי לרכב עם מושכות ארוכות יחסית
רועי מתעצבן מזה.. אבל זה פשוט נוח לייותר...אז שאני קצת עושה מסז בפה של הסוס..אז הידים שלי מגיעות למקום הלא נכון... היום השתדלתי לרכב כבר עם מושכות קצרו תיותר תודה רבהה=]

arieledaho

New member
בכיף!שמחתי לעזור../images/Emo24.gif

גמאני רוכבת עם מושכות ארוכות כי זה נוח לי אבל אז המרפק שלי עובר את הגב וזה לא טוב...אז אני עכשיו בקטע של מושכות קצרות...

Ontario R Z Y H

New member
מממ לידרי...

מה שרואים אצלך בבירור.. זה הרגליים.. הרגל שלך עמוק מדי בתוך הארכובה... תנסי להוציא את הרגל טיפה.. מה שאמור להיות בתוך הארכובה זה הכריות של הרגליים... תנסי... אממ בתמונה האחרונה את נוטה ימינה... אני לא יודעת אם את עושה שינוי כיוון או משהו אחר.. אבל כמעט בשום מקרה את לא אמורה ממש להישען על הצד הימני... זה קצ תמוגזם.. תנסי לשמור את הגב ישר... יש עוד תמונה שרואים מלפנים.. שאת נוטה אחורה עם הגב.. זתומרת שאת יושבת מאחורי התנועה של הסוס... ובד"כ סוסים שאת יושבת יותר מדי אחורה פשוט נעצרים... אז אם את לא מתכוונת לעצור או להאט.. אין סיבה שתישבי אחורה... אמממ תנסי באמת, כמו שאריאל אמרה, לעשות כמה שיותר שיעורי דראסז'... זה יישפר לך את הרכיכה הכללית.. גם בקפיצות וגם בדראסז'.. וחוץ מזה, זה מאוד יעזור לך לשלוט עוד יותר על הסוס... למרות שנראה לי שאת מסתדרת איתו יופי!!! סה"כ הסוס שלך חתיכי בטירוףףף!! ממש חמודייי..
ספרי לי קצת עליו.. הוא ממש מתוקי... אני בטוחה שתוכלי לשפר את עצמך!!!

lidarush

New member
יווו ממש תודהה

הללואי עלי להגיע מתי שהו לישיבה כמו שלך אררר טוב אבל דרסאזנית אני עדיין לא חחח
התחלתי לעשות שיעור דראסז לא ממזמן..אז ככה שזה לאט לאט יעזור תודה רבה=]] כנסי לאי סי שלי=] 146405531

netapet2

New member
אני לא בטוחה אבל נראה לי

שיש תמונה אחת שלי על סניור ז"ל... בשיעור השלישי! או השני השתפרתי מאז ואני אפילו קופצת אבל אין תמונות....

wildrider

New member
פול זמן לא הייתי פה.. אז יאלה הרצה

תמונה ראשונה בדרסאג'...

Saint Marko

New member
סתם שאלה הכי לא קשורה בעולם..

מה הגובה שלך?! וכמו שכולם אומרים.. אגודלים למעלה! אתה לא שם לב אבל אתה לוחץ על הפה של הסוס..

Ontario R Z Y H

New member
סה"כ נראה פסדר.. אבל...

הכתפיים שלך נורא נורא נורא סגורות! אתה סוגר אותם וזה גורם לגב שלך לא להיות ישר... אם תפתח את הכתפיים הגב שלך יתיישר ויראה יותר טוב, ויהיה לך יותר קל לשבת... ממ המבט שלך די מופנה למטה.. וגם אצלי זה ככה מדי פעם... אבל גם את זה צריך לתקן.. אבל חוץ מזה, הסוס חמודי וזה נראה בסדר גמור! כל הכבוד

אני חושב ש...

אתה לא צריך לרכב עם הידיים בביצים אתה צריך יותר לקצר מושכות להרים קצת את הידים ולהרים אגודלים!! שב יותר זקוף, אתה יושב קצת קפוף, תרים את הראש ואחרון חביב תוריד את העקבים אבל זה נראה סבבה צריך רק לתקן כמה דברים קטנים זה הכל ...

למעלה