אמממממממממ

תנקס'../images/Emo9.gif

מיותר לכתוב שוב על הארכובות

Ontario R Z Y H

New member
מממ

הגב שלך נוטה טיפ טיפה קדימה... שום דבר משמעותי.. אני בטוחה שהתנועה של הסוס מסדרת את זה.... אני חושבת שכדאי שתישאי את הידיים יותר גבוה.. לא על הסוס, מעל הסוס... לא ברמות.. רק קצת.... די קשה לראות אם האגודלים למעלה.. אבל בגלל לאני לא בטוחה אני אגיד לך להרים אגודלים למעלה!!!
סה"כ הישיבה שלך נראית אחלה!!! כל הכבוד
!!!

Ontario R Z Y H

New member
אה ו.. בועז... חביבי..

תקשיב בתור רוכבת דראסז'.. ואם אתה לא יודע מה זה.. זה אומר שאני ל-א קופצת (למעט מקרים מיוחדים אהםאהם
) אני חושבת שעדיף שתלך ללמוד דראסז' אצל מדריך דראסז'... ואז אולי אולי אולי תוכל לתת לאנשים הצעות איך לרכב את הדראסז' שלהם... אני לא אומרת שאני רוכבת יותר טוב.. אבל אני חושבת שאני קצת יותר טיפ טיפה יותר מבינה ממך בדראסז'... אני לא באה אליך במריבה... רק נותנת לך טיפ.. קוצה לקבל אותו..?? סבבה
! לא רוצה?? בעיות שלך
...

InSiGnIfIcAnT

New member
~לא מבינה למה אני שמה את התמונה המכ

וערת הזאת~
מהשיעור האחרון והגרוע...

InSiGnIfIcAnT

New member
טוב יש יותר חדשות, מהיום../images/Emo13.gif

גלי איי לאב יו בייבבב סורי שהלכתי..אבא מיהר וגם ככה עיקבתי אותו בגלל ששמתי לאוליבר ואזארו איצ' פרי... קיצור זה זוועתי... זוועות עולם ממש...אני רוכבת עליו כזה דוחה... ~חייבת לעשות משהו עם הידיים האלה!!~

ווינגז

New member
הממממ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

המון המון המון המון לתקן... אני רואה את זה בעצמי לא תזיק עוד קצת ביקורת

../images/Emo42.gifאממ

התמונה השלישית נראית הכי טובה מבין כולן שבי קדימה באוכף, קחי רגליים אחורה ושיהיו מקבילות לסוסה, תפתחי תכתפיים, קפלי טיפה את המרפקים ואם את לא לוקחת פרצוף את יכולה לשחרר לה תמושכות ולתת לה חופש

SNTQ

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאמרתי לך יעלי וברגע

שתשבי קדימה באוכף את תראי איך הידיים שלך יקבלו פרופורציה אחרת לגמרי!

InSiGnIfIcAnT

New member
מגיבה לשתיכן...

יניב (המדריך החתיך) אמר לך לשלוח ידיים קדימה בתור תרגיל כלשהו... ככה שבתור מי שהיתה שם אני יכולה להגיד לכן שתתעלמו מזה... וליעל..דברי איתי אני צריכה להגיד לך משהו

lidarush

New member
../images/Emo122.gif

תמונות מהיום ממש לא משו סוס חדש וחתיך שלי=]

למעלה