אמו קיס

Dracos Love

New member
אמו קיס ../images/Emo108.gif

שלום, שלום - מדברת טל, האבודה והנשכחת. אני צופת פורום. ישנה ומאובקת. לא, זהו לא שירשור "שימו-אמוקיס-אני-צריכה-לאוסף", זהו שירשור תלונות. אז שימו לב, הדקו משקפיים, שנסו מותניים, ותקראו: יש לי מספר תלונות, ולא רק על אמוקיס. 1. האמוקיס, הן בעלות גוף מושקע ויפה. מה שהורס, זה הפרצוף. יש להם פרצוף כזהההה סנובי שזה הורס אותי! גאאד! אוקיי, סיגל האירה את עיניי. בהתחלה חשבתי שזה בסדר ככה, אבל היא התלוננה בפני, ונתנה לי עצה איך שהן יהיו יפות: תעשו אותם סיילנטס. כאילו בפנים! דוגמא בקובץ המצורף! 2. השקרים. אתן שקרניות!!!! גרר! זה מרגיז אותי! מישהו נכנס לפורום, מביא בובת פרפ מגעילה ודוחה "טירעו עיזה בובא יאפע אסיטי!" ואתן אומרות "כן כן איזה יופי" שזה ממש ממש ממש לא נכון! במקום לשקר, אתן יכולות לאמר את האמת ולתת עצות לשיפור! 3. איכסה. מיכל, באמת - "תודו שהיא מדהימה! *~נמסה~*" זה - את יודעת - -- - - מגעיל.. אני חייבת לאמר את האמת, אני לא יכולה ככה לשקר לך!!! דוגמא בקובץ בהודעה הבאה 4. פרחות. יש יותר מדיי. "הנה איזה יפה" בובה של אמוקיס בעלת מבט פרחי, צבעים כל כך לא מותאמים, תיק מגעיל ביותר, מכנסיי שלשתרבעי, שזה פשוט דוחה. בא לי להקיא. אם אני אמצא אני אשים בהודעה השלישית שלי בשירשור זה. 5. PREP SUCKS! איי רסט מיי קייס!

G i r l

New member
טל את שמת בובה שלי ו.....

היא ככה בכוונה את לא רואה רציתי לעשות בובה בסגנון של הבנות בקליפ של נסטי גירל אז באמת סליחה שהבובות שלי לא יפות בענייך
רו
ה

Black Cat15

New member
אמממממ...

תסלחי לי, אבל אני חושבת שהבובות האלה מאוד יפות... אני לא מבינה מה הקטע.

Mooa-Numi

New member
*מצחקקת*

1. אמוקיסיילנט-לא. פשוט-לא. 2. זה אל שקר. זה טקט! 3. *מצחקקת* לא עשיתי אותה. באמת. אבל מהפעם הראשונה שראיתי אותה-התאהבתי! היא כזאת מדהימה! זה אחת ההשראות לפסים האדומים שלי+ רציתי להתחפש אליה בפורים אבל שכחתי. 4. מה רע בפרחות? 5. צודקת. וכמו שמישו מאוד חכם אמר פעם (אני!) "אתם יכולים לקחת פרפית, לתקוע אותה בבגדי סאדו-מאזו, לשים אותה באזיקים, לשרוף אוהת באש (בשלל צבעים...), והיא עדיין תחייך". אובג´קשן!

עוד כמה תלונות משלי

1. הציצים. נמאס לי איך שאתן מציירות ציצים!!!! כשאתן מציירות חולצה צמודה, אתן פשוט צובעות אותה ב-ד-י-ו-ק לפי ההצללות של הבייס, וזה בכלל לא נראה כמו חולצה, זה אפילו לא נראה כמו בגד גוף הכי צמוד בעולם - זה פשוט נראה כמו איפור גוף. זה מגעול ובמציאות זה לא נראה ככה!!! במציאות, הבד (צמוד ככל שישישה) נמתח בין השדיים ולא עוטף אותם כל אחד לכוד כמו איזה שני עופות קפואים. לעזאזל תלמדו כבר לצייר חולצה~!!! 2. השיער. יש כאן הרבה מאוד כאלה ש - איך לומר? - לא יודעות לעשות שיער, אבל חושבות שהן כן יודעות ואפילו למתפארות ב"יצירות אומנות" זוועתיות מבחינת השיער. מה שקורה זה, שהן לוקחות את הראש של הבייס, מציירות מסביבו קו וממלאות אותו. מה שיוצא זה לא דולי עם שיער - היא יותר נראית כמו דולי שעשתה קוקו מאחורה ואז גילחה הכל מסביב! זה |קקי| ודי להתפאר בזה כל כך כי זה מכוער! ולעזאזל או שתלמדו לצייר שיער או שלא תציירו בכלל! סתם אתן הורסות את הדולי!! 3. פרפס. אי רסט מיי קייס. 4. "היי! הכנתי בייס חדש! קוראים לו מייקלג´קסוניות כי הוא כמו מייקל ג´קסון!" אוקיי, אז לגמרי אין לי בעיה עם בייסים חדשים וכו´ וכו´. כמה שיותר סוגי דוליות הרי זה משובח! אני בעצמי הכנתי איזה 3 סוגים ואני לקראת הכנת רביעי נוסף... מה שאני לא מחבבת במיוחד, זה הלא-מושקעים האלה!!! סתם דוגמה, קחו את ה"ג´יזיות". לא מנסה לפגוע או משהו אבל תודו! תודו שזה לא נראה הכי מושקע. דמאיט, יש לה רגל אחת שמנה ורגל אחת דקה! אין לה כפות ידיים! ואתן, פשוט לא מגיבות במקום לתת ביקורת בונה (כמו שאני נותנת עכשיו) לייעל, לשפר, לייעץ וכו´ וכו´. אתן סתם נותנות לעולם הדוליז להתרחב לו ולהתמלא בחרא-של-2-דקות שמיליון אנשים בכל העולם מכינים ובטוחים שזה יצירות מופת. אני לא רוצה שתגידו לי "איזה יפה איזה יפה" כשאני מכניסה הנה סוג חדש/בייס חדש. אני רוצה ביקורת! תהרגו אותי! תקרעו לי את הלב! תהיו קשות איתי! אני משקיעה בבייסים שאני מכינה ואני רוצה לדעת אם יש צורך בעוד שיפור, עוד שיפוץ. אני לא רוצה להסתובב עיוורת בעולם עם איזה בייס מכוער ומגעול, ולהיות בטוחה שזה הדבר הכי יפה שעשיתי. מובן? אוקיי!!!! ביי Danger נ.ב. טל, הדולי שניסית לשנות לה את העיניים יצאה חרא! צריך לשים אותן יותר למעלה ובכלל, שמת לב שהיא עדיין נראית סנובית? עבודה גרועה@!!! תמותי!!! הנה אני מצרפת איך *באמת* צריך להפוך אמו-קיס לסיילנטס.

Dracos Love

New member
הטענה שלך ל-נ.ב.

הנה הטענה של הרמיוני ל-נ.ב. שלה (היא לא יכולה אז היא שלחה לי באס"ק)

victorya

New member
תסלחי לי!! יש לי כמה ביקורות אליך!../images/Emo97.gif

קודם כל תביני: 1. הביקורת שלך פוגעת אידיוטית ולא בדוקה כראוי! אני פירסמתי את הבייס הראשון שלי בבקשה שיוסיפו לי רגליים וישפרו. 2. את הוספת תמונות שילדות פירסמו בבקשה לקבל תגובות בונות וילדות כתבו מה שהן חושבות. בלי לפגוע ( כמוך ) 3. את כתבת ללא כל התחשבות ברגשות של אחרים ובדיעות שלהן! אם את, לדוגמא, כותבת דעה בהתייחסות לדולי מסויימת את לא חייבת לפרסם אותה! את יודעת כמה זה פוגע? אני כבר לא רוצה לפרסם יותר בייסים שאני מנסה לעשות כדי לקבל תגובות, אני מתביישת שתבוא אחת כמוך ותשפיל אותי כל כך שאני כבר לא ארצה להראות דבר וחצי דבר שהכנתי. בסך הכל רציתי להראות לכן מה יצרתי ושתעזרו לי עם זה ותגיבו, לא ציינתי שזו מיס עולם- הבובה הכי בדהימה בכל הפורום. 4. לאחר כל הביקורת הארוכה שלך את יורדת על הבייס הראשון שלי, ולא מסתכלת על הבייסים שלך?! הם זוועתיים, תסלחי לי! אולי יש לך כישרון אבל את כנראה לא יודעת לנצל אותו!! הפרצוף של הבובות פורנו שלך נראה כמו של כלב- שלא לדבר על ה"קיטיז". אז קודם כל תסתכלי על מה שאת עושה (מומחית) לפני שאת מתחילה לבקר ברשעות דברים של אחרים. תקחי לתשומת לבך
נ.ב הבייס שלי כזה נורא??

Dracos Love

New member
נתת לרגשות שלך להשתלט עלייך

(כאן מדברת Danger מהניק של אחותי) את לא צריכה להיעלב מכל דבר שאומרים לך. כשמישהו נותן לך ביקורת את צריכה להגיד "תודה" מכל הלב! עכשיו, את רשמת לי: "קודם כל תסתכלי על מה שאת עושה (מומחית) לפני שאת מתחילה לבקר ברשעות דברים של אחרים" וטעית לגמרי, כי אם תסתכלי קצת אחורה את תראי שרשמתי שאני כן מסתכלת על מה שאני עושה, אני כן רוצה שתבקרו את העבודות שלי, תהיו אכזריות מצדי, לא אכפת לי! הסיבה היחידה שבגללה הבובות שלי מכוערות, היא בגלל שאף אחד לא אמר לי שהן מכוערות ולכן לא ידעתי שהן מכוערות ולא שיפרתי אותן. מה אנחנו מבינים מזה? שאם כולנו נהיה גלויים אחד לשני, כל אחת מאיתנו תוכל לזכות לחוות דעת מכל מיני זויות על הדוליזות שלה וכך עולם הדוליז לא יתמלא בדברים מכוערים אלא בדברים יפים, מחושבים, מדוייקים, ומושקעים. מצטערת אם נעלבת כל כך, יש פשוט אנשים שיותר מדי נותנים לרגשות שלהם להשתלט עליהם. אם אני הייתי אחת כזאת, התגובה שלי לא היתה נראית כמו שהיא נראית אלא היתה משהו בסגנון "תסתמי ת´פה שלך ימכוערת מה את רוצה מהחיים שלי?! הדיינג´ריות והקיטיז יפות פי אלף מהדולי המגעולה שלך!!!" אבל עובדה, שהיא לא. ואני מודה לך מקרב לב על כך שהבעת את דעתך על הדיינג´ריות והקיטיז וכעת אני מביטה עליהן בצורה קצת אחרת, ואוכל לשפר אותן ולעשות אותן טובות יותר. לא, לא נעלבתי. אני הרי רוצה כמו כל אחד אחר לנצל את הכישרון שלי. ואת יודעת למה אני כן צריכה לרשום את דעתי הפוגעת על כל דולי? כי אם אני לא אעשה את זה, אף אחד לא אעשה את זה. כולן פה הן חבורה של צבועות שקרניות פוליטיקלי-קורקט, שגם אם היתי מקשקשת שני קווים ב"צייר" ושולחת לפה הן היו רושמות לי "דווקא יפה" כדי שאני לא אעלב. ואולי הכוונות שלהן טובות, הן דוקא ילדות ממש נחמדות וטובות, אבל זה יוצא ממש רע - ובפורום שבו אני לא זוכה לדיעה אמיתית, הזבל יחגוג. כן, אני אומרת זבל כי יש כאן הרבה דברים שאני יכולה לתאר כ"זבל" ואם זה מעליב אתכן, אז זה ממש לא בסדר ואתן צריכות ללכת לאיזה טיפול (אני רצינית, ולא מנסה לפגוע בכן) כדי להתמודד בצורה יותר טובה עם ביקורת. בתודה, Danger מהניקניים של אחותי

Mooa-Numi

New member
| | (שתי קווים מסכנים בצייר)

וסיגל-יש הבדל בין ביקורת בונה-לפשוט חוסר טקט גלוי ומזעזע! מצא את ההבדלים בין "איכססססססס איזה דוחה זה! את לא יודעת בכלל לצייר! ככה לא מציירים ריסים!!!!!! ככה (>>>) מציירים ריסים! זה כזה לא אמיתי! איכסה איכסה איכסה!" לבין- "לא אהבתי-למשל אם אני הייתי במקומך הייתי מציירת את הריסים טיפה אחרת, יותר ככה (>>>), כי זה קצת יותר מציאותי לדעתי..." אני למשל-הייתי דווקא לא משנה אם היית אומרת לי. וכן-זה פוגע. והביקורת השניה לעומת זאת... בונה מאוד! וצל"ש לפרינסס מיייאו שבקלילווות ציינה הערה מאוד נכונה על השיער! -העז הקדושה-

victorya

New member
בכל זאת, את קצת הגזמת../images/Emo97.gif

מה שאת כתבת שם לא הייתה ביקורת בונה, אולי זאת הייתה הכוונה, אבל אם תחזרי אחורה ותקראי שוב את כתבת רק את החלקים הרעים ובהגזמה. חוץ מזה שאת פירסמת את הגירסא הפחות טובה של הדולי שלי וזה גם לא היה פייר. אני עדיין חושבת שזה היה ממש לא יפה לפרסם את הבייס (הפעם אני לא אדגיש את ה-ראשון שלי) בגרסא הפחות טובה שלו ולכתוב שהוא נראה כמו מייקל ג´קסון עם רגל אחת עבה ואת דקה וכו´... אני עבדתי שעות על הבייס שלי ופירסמתי אותו בשביל לקבל ביקורת אבל לא בשביל להפגע. אולי את מעוניינת שיפגעו בך (סדיסטית משהו...) אבל אני יותר אוהבת להשאר במצברוח טוב ולא לשבת מבואסת מול המחשב ולהרגיש חרא רק בגלל שאת לא אהבת את הבייס המסכן שלי.

תגובות לכמעט הכל...

כל מה שאני זוכרת... האמוקיס-סנטלייז-אני ממש מסכימה. אני אנסה את זה בהזדמנות. אתן שקרניות-כמו שמיכל אמרה-זה לא שקר, זה טקט. פרפס סאקס-אמת ציצים-אני אקח את זה לתשומת ליבי... שיער-אני עושה שיער מכוער, אבל אני תמיד עושה פוני, או את החלק הקדמי של השיער, איך שלא תקראו לזה. ביקורת בונה-אני נותנת רק לאנשים שאני בטוחה בטוחה שהם יכולים לקבל ביקורת בונה בלי להיעלב. מה עוד היה? יעל

Mooa-Numi

New member
כמה תגובות משלי!

1. ציצים זה טובבבבב. מה? אה כן-אממ... אני לא מציירת ככה... לא נראה לי בכל מקרה... 2. אני לא מציירת שיער! ברוב המקרים... 3. דה. 4. מייקל ג´קסון=איכסה פיכסה

MaD GirL

New member
תירגעו!../images/Emo60.gif

תירגעו כאילו מה! קודם כל טל אולי את לא אוהבת תאמוקייס אבל יש כאילו שכן אוהבים <ואני לא אחת מהן> ואולי יש לך דעה משלך אבל זה לא אומר שאת יכולה לבוא לכאן ולרדת על הבובות שילדים עושים כאן! ואם יש לך בעיה עם האמוקייס או עם כל בובה אחרת אז אל תעשי אותן! אפ´חד לא מחייב אותך! ולסיף 2 שלך אני חושבת שזה באמת חוצפה! איך את תרגישי שאני אבוא ואגיד לך שהבובות שלך מגעילת שבא לי להקיא מהן?! אולי לא צריך להיות יותר מידי נחמד וכל זה אבל תירגעי זה בסך הכל בובה!!! ולגבי הפרחות תסלחי לי אבל זה כל היופי בהן! וכפי שאמרתי אם יש לך בעיה איתן אז אל תעשי אותן!! קיצור אין לי בעיה עם זה שאת באת ורשמת מה שאת חושבת אבל את יכולה להגיד את זה בנימה קצת יותר נעימה! ועכשיו להרומני את באמת צודקת לגבי הציצי זה באמת נראה כמו בגד גוף וזה לא יפה כולכך אבל אין צורך להתרגז בגלל זה! זה רק בובה! לגבי השיער אז אם את עשית תדוליז האילו שמת בהודעה שלך אז גם השיער שלך לא משהו משהו... לגבי הבייסים כדאי שאני אסתום כי אני בכלל לא יודעת לציר אותן אבל בכל מקרה תירגעי קצת! כפי שאמרתי זה רק בובות!!! ענבר

למעלה