אמו קיס

Black Cat15

New member
עוד תגובות.

1. חוסר הטקט חוגג. זה בסה"כ חולצה, ולא, המטרה היא לא להקביל למציאות, אלא סתם שזה יראה יפה. יש לך בעיה עם זה? תציירי ציצים איך שבא לך. 2. כן, כבר אמרו את זה, לקחתי לתשומת לבי, ומעכשיו אני מציירת דוליז עם פוני או עם שיער מלפנים, וזה נראה נורמלי (אני מקווה). 3. כבר אמרת את זה. 4. לא הכנתי אף פעם בייס לבד, והבייסים שהגבתי אליהם היו יפים לדעתי. בסה"כ, לא כולנו מעצבות. ואפשר לומר את זה עם טיפונת טקט. לא יזיק.

תגובות לכ-ו-ל-ם!!!!!

מה שנראה בעיני או בעייני מישהי אחרת יפה, לא חייב להראות בעיינכם יפה. נקודה.

Black Cat15

New member
תגובות.

1. לא מסכימה. לדעתי הן כן יפות ככה. לא חושבת כמוני? יש לך בעיה. 2. תעשי לי טובה. אני מגיבה לרוב הבובות, ותאמיני לי שכל בובה שאני מגיבה לה באמת מדהימה!! וכן, רוב הבובות שמתפרסמות כאן פשוט מדהימות, כי הבנות כאן כישרוניות מאוד. 3. מה? 4. אני אוהבת אותן. שוב, אם את לא, יש לך בעיה. 5. נכון.

והתגובות שלי ../images/Emo15.gif

סעיף 1 של טל- אני לא אומרת שהאמו קיס מכוערות\יפות,אבל אם את לא אוהבת אז את באמת לא חייבת להסתכל עליהן או לעשות אותן.. אני לפחות לא מכריחה אותך. אבל אם את לא אוהבת-אני בהחלט לא אתנגד שתנסי לשפר את הפנים של האמו קיס,וכל מה שאת לא אוהבת בהן. סעיף 2 של טל- כשאני רואה בובות שאני לא אוהבת,אני לא מגיבה. נקודה. אני נותנת לאחרות להגיד את דעתן. חוץ מזה,אם יש משהו די מגעיל ואני מגיבה אליו בכל זאת,אני אומרת שלא אהבתי. אני לא חושבת שצריך להרחיב יותר מזה,אבל אני לא הולכת לסתום פה את הפה לאף אחד. סעיף 3 של טל- זה עניין של טעם. סעיף 4 של טל- אני מסכימה איתך בעניין השילובים של הצבעים,אבל שוב-זה עניין של טעם. אם מישהי אוהבת לעשות פרחות מי אני שאמנע ממנה.. אני אתמקד בדוליז אחרות שאני יותר אוהבת. 5. רייט! פרפס סאקס! ועכשיו להרמיוני דיינג´ר: סעיף 1- תודה שהפנית את תשומת ליבי לזה,את צודקת בהחלט. סעיף 2- (ואני מצטטת) 2. השיער. יש כאן הרבה מאוד כאלה ש - איך לומר? - לא יודעות לעשות שיער, אבל חושבות שהן כן יודעות ואפילו למתפארות ב"יצירות אומנות" זוועתיות מבחינת השיער. אוקיי-אני די מסכימה איתך,אבל זה ממש מרגיז אותי שצירפת להודעה את הדולי שאני עשיתי. וזה לא בגלל זה. את מוכנה בבקשה למצוא את ההודעה שבה הוצאתי אפילו מילה טובה על השיער שלה? מי אמר שאהבתי אותו? מי אמר שהוא שלי? (ולא-לא גנבתי אותו ממישהו) אם את מתעקשת להביא לנו דוגמאות לסעיפים,לפחות תביאי דוגמאות נכונות. אני בכלל לא התפארתי בשיער הזה,וזה פוגע שאת חושבת שזה מה שאני חושבת עליו. סעיף 4- גם אני לא אהבתי את הג´יזיות. מה אכפת לי שמישהו מתפאר במשהו שלדעתי לא יפה? שיהיה לו לבריאות. כל אחד אחראי על עצמו. דרך אגב,אהבתי את הבייסים שלך
רואים שהשקעת בהם. בעניין הביקורת עליהם-אני אח"כ אסתכל עליהם טוב-טוב-טוב,ואכתוב לך אם יש משהו שלדעתי כדאי לשפר. טוב,זה סוף ההודעה. טינקרב

../images/Emo39.gif../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif../images/Emo54.gif../images/Emo39.gif

אני חושבת ש-כולן צודקות
*חה, לא צפוי נכון?* עזבו ת´עניין של הטעם/לא טעם, יפה/לא יפה, שילובי צבעים (למרות שזה חשוב) והשיער שבשבילו אני אעשה הודעה נפרדת... מכירות את המשפט האמת כואבת¿¿¿ הוא נכון!!! הרבה פעמים מעלים לכאן דוליות שיש הרבה מה לשפר בהן וכל התגובות: "היא מהממת". אז גם אני כמו...לא זוכרת מי אמרה את זה *sorry* מעדיפה לא להגיב עליהן בכלל. תגידו ת´אמת! את מה שאתן חושבות! גם אני עושה הבחנה במציאות עצמה בין כאלו שאני יכולה להגיד להן " מה עשית לעצמך על הפרצוף???" ובין כאלה שאני מעדיפה להבליג ולהקיא בצד, אבל פה לא ניראה שכל כך קשה להגיד למישהי שהיא צריכה לשפר, ואם אתן לא מרגישות בנוח להגיד לה את זה do not say anything!!!!!!! אני גם חושבת שאיך שהתלונות נכתבו היו בצורה פוגעת מדי, בהחלט היה אפשר להגיד אותן בדרך ידידותית יותר, אבל הן נכונות! זאת הבעיה! "האמת כואבת" מה לעשות שכדי שבאמת יתיחסו למה שכותבים צריך שזה גם יזיז משהו בפנים. בקיצר, להבא, לנסות באמת לא לכתוב אותן בצורה כזאת פוגעת, אמיתיות ככל שיהיו. בלאק
- אמרת לצייר יפה ולא כמו במציאות? i dont think so הצללות זה חשוב חשוב חשוב ושוב-חשוב! זה כמו שתגידי שלא צריך לשמור על גוונים כשמציירים את הבגדים כי ~ אני אוהבת את הצבע הירוק הזה ואני רוצה שהוא יהיה רק ירוק כזה!~ זה לא הולך ככה. ההערה על החולצות הצמודות נכונה ב 100000% ואם מקפידים על הצללות נכונות, זה גם יצא מציאותי וגם הרבה יותר יפה!!! ניראה לי שזה כל מה שרציתי לכתוב...
פרינסס---,--´-{

yaelushka

New member
../images/Emo124.gifהי יש לי שא../images/Emo131.gifה../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מה זה פרפ............?....

yaelushka

New member
../images/Emo124.gif ...עוד שא../images/Emo131.gifה../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

על איזה סעיפים אתן מדברות לעזאזל????????????

yaelushka

New member
נראה לי ש... ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כדאי שאני אשנה את הכינוי שלי ל: yaelushka השואלת נכון?..... חחחח סתם אני פשוט חשה כאן ואני לא מבינה בגרוש על מה אתן מדברות אז אם אתן יכולות להסביר לי אני אשמח... ואם לא אז אני אשאר בחוסר ידיעה עד סוף חיי האומללים... אוקיי הגזממממממה ועכשיו הגעתי לשלב עצוב שבו אני מתחילה לדבר לעצמיץ..... זה עצוב!!!! אווקיייי נרגעתי אה אני רוצה להתנצל מראש על כל השאלות
שלי ויש הרבה כאלה פה.... תודה על הסבלנות ועל הסובלנות *יעלושקה*

../images/Emo39.gif תשובות......

פרפס- הסוג הרגיל, המחוייך, המלוקלק והדיי *אם לא הכי?* ראשוני של הדוליז. *דוגמא מצורפת*
הסעיפים בהודעה הראשונה, ויש כאלו שמתיחסים גם לסעיפים בהודעת התלונות של הרמיוני.
פרינסס---,--´-{

Black Cat15

New member
וואי, היא מכוערת...

אמרת להגיד בפרצוף מה שחושבים, לא? והנה אחת יותר נורמלית... (מדולמייקר)

Black Cat15

New member
וואי, היא מכוערת...

אמרת להגיד בפרצוף מה שחושבים, לא? והנה אחת יותר נורמלית... (מדולמייקר)

../images/Emo39.gifעלאק../images/Emo6.gif

ואת דיברת על טקט...
... לא רק שהיא הראשונה שלי, גם א-מ-ר-ת-י שחסרים בה דברים *כניראה שגם את החיוך מחקתי...* אם את חושבת שהיא מכוערת, סבבה, זכותך! גם אני לא בדיוק מתה עליה.
פרינסס---,--´-{

Diva Star

New member
כמה דברים..

קודם כל סחטיין על הכניסה המרשימה טצי..
אני לגמרי מסכימה עם חלק מהדברים שאמרו פה.. אבל עם חלק ממש לא.. אני אישיתי באמת שלא אוהבת את כל הבובות הפרחות שמפרסמים פה אבל אני פשוט לא מגיבה כי אני לא רוצה להעליב וגם לא לעורר מריבות..הבעיה היא שכשאני לא מגיבה אז אומרים לי שאני סנובית ושאני מגיבה רק למה שחברות שלי מפרסמות וסליחה שאני אומרת - זה שטויות כי: א. זכותי להגיב על מה שבא לי אני בכלל לא שואלת אף אחת פה.. ב. באמת שאין לי כוח לעבור אחת אחת על כול הבובות פה ולהגיב עליהן ואין לאף אחת זכות להגיד לי לעשות את זה כי אף אחת לא עושה את זה.. ג. כמו שאמרתי אני מגיבה בדר"כ על בובות שאהבתי כי אני לא רוצה להעליב כאלו שהתאמצו להכין דולי ולדעתי יצא להן ממש מכוער.. בקשר לבייסים.. אני באמת חושבת שכדאי להגיב ולתת ביקורת בונה ותודה שהערתן לי על זה אני אשתדל לעשות את זה מעכשיו והדינג´ריות אני באמת חושבת שהן יפות... אבל אני מוכנה לעבור עליהן שוב ולחפש דברים שלדעתי כדי לשפר ולהגיד לך... החולצות את באמת צודקות ומעכשיו אני יעשה ככה כי זה יוצר הרבה יותר יפה... מה שכן הדולי שלקחת כדי להדגים עליה איך כן עושים הצללה היא דולי שלי ובאמת יש לה שיער שדומה לחרא..
פרפס - הן באמת מכוערות ואני ממש שונאת אותן.. אמוקיס - אני אישית אוהבת אותן איך שהן אבל זכותך לא לאהוב אותןולשנות אותן למצב שאת כן תאהבי אותן..
אררר.. אם אני אזכר בעוד דברים אני אכתוב..
Diva Star

גם זאתי לא משהו

השיער שלה ככה-ככה, החולצה לא הונחה עליה טוב, ומה קרה לעיניים שלה?! חוצמזה שמשהו *ממש* לא בסדר עם הצבעים של המכנסיים
Danger

למעלה