אמור לי מי חברייך

If6Was9

New member
זה לא נקמה ../images/Emo62.gif

נקמה זה לבנות באינטרנט אתר רשימה שחורה של אנשים שאסור להיות חברים שלהם, כי הם לא באים לפגישות ומודיעים שהם לא יגיעו רבע שעה אחרי שעת השין.
 

If6Was9

New member
C'est la f---ing vie

מגיע שלב מסויים שבו שמים את הפגישות והבילויים בתחתית סדר העדיפויות כי יש עבודה, פתאום נופל על הבנאדם איזה אירוע משפחתי, קצת בעיות עם הילדים, ואם אין ילדים אז אם ילדים של מישהו אחר. ואז פתאום רגע לפני הפגישה המתוכננת מגיע איזה טלפון: "תשמע\י, בלה-בלה-בלה, את\ה חייב\ת להבין ..." וכלום, נאדה!
 

אושר מ

New member
אבל זה לא הגיע לפני, או רגע לפני

הטלפון הגיע רבע שעה אחרי שהיתה אמורה להתחיל הפגישה המיועדת. כלומר היא כבר היתה יכולה לחכות שם רבע שעה לפני שהיא חשבה להגיד לה שהיא לא באה... וביננו, היא בטוח ידעה קודם לכן שהיא לא באה... לפחות חצי שעה קודם..
 

If6Was9

New member
בטח גם לפגישה היא היתה מאחרת

באיזה חצי שעה, כך שאולי היא חושבת שזה בסדר להודיע רבע שעה אחרי הזמן, שזה מבחינתה בעצם רבע שעה לפני.
 

אושר מ

New member
אבל הפואנטה היא לא מה היא חושבת בסד

אלא מה באמת בסדר.. ולהודיעה באיחור זה לא.
 
יחס לזמן ../images/Emo20.gif

אנשים שונים מתייחסים אחרת לזמן. את מתייחסת לזמן כאל משאב יקר שדורש ניהול, וזה בסדר גמור, אבל לגיטימי גם להתייחס אליו כאל משאב אינסופי, שאפשר לנהוג בו קלות ראש. ככה שזה לא בהכרח התנהגות מזלזלת או כבדות. אני בדרך כלל מקפיד על עמידה בזמנים ועל קיום התחייבויות, אבל יש לי גם יוצאים מהכלל. יש לי ידיד, שפשוט אין טעם לקבוע איתו ליותר משעה קדימה. אז כל פעם מנסים, ואם יוצא - יוצא. אני לא רוצה להעיף אותו מהחיים שלי, כי הוא מצליח להצחיק אותי, ומעטים האנשים שמצליחים בזה. אולי שווה גם לך לנסות. וזה גם מביא לי רעיון לשרשור חדש (בקרוב על מסך זה).
 
אין לי בעיה עם אנשים שמתייחסים לזמן

שלהם כאל משאב אינסופי. יש לי בעיה רצינית עם אנשים שמתייחסים כך לזמן שלי.
 
זהו, שאת לוקחת את זה אישי ../images/Emo20.gif

הם לא מתייחסים כך לזמן *שלך* דווקא. הם מתייחסים כך לזמן. נקודה. לא מתאים לך? תעיפי אותם מחייך וזהו.
 
למעלה