אמור לי מי חברייך

אמור לי מי חברייך

אז אני מקבלת ממנה מייל ביום שלישי,היא מספרת לי שהיא התחילה עבודה חדשה, ואם אני רוצה לשמוע עוד פרטים - היא תשמח להיפגש לקפה. גם אני אשמח. קובעות ליום חמישי (אתמול) ב 21:30 בבית קפה באזור. אתמול ב 16:00 אני מתקשרת אליה רק כדי לודא שקביעתנו בעינה עומדת. היא משתעלת, מתלבטת, מגמגמת ואומרת שלא בטוח (אז למה את לא מתקשרת?). - למה, מה קרה? - אוסף של כל מיני דברים. - טוב, אז את רוצה לבטל? - לא, אני אודיע לך בסביבות 6-7 מה קורה. טוב? - טוב (לא ממש מתאים לי, לא אוהבת לא לדעת מה קורה איתי, לא טיפוס ספונטני, אבל נו מילא, נזרום פעם אחת בחיים, לא נעשה עניין). מגיעה השעה 6 7 כלום. ב- 7 וחצי אני מחליטה שלא משנה מה יהיה, אני כבר ביטלתי מבחינתי. ב 21:45 (!) מגיע SMS ממנה בו היא מודיעה שהיא מצטערת, והילדה לא נרדמה, וכו' וכו'. וניפגש בשבוע הבא (SURE). אז מה, אני כבדה מדי? או שזו באמת התנהגות מזלזלת?

Mנטה

New member
זה נורא לא יפה !

נורא נורא לא יפה ! אני עם אנשים כאלו לא קובעת יותר. אם הם רוצים שיבואו אלי או שיתאמצו קצת יותר מהרגיל, לסמוך עליהם בקטעים כאלו אני לא סומכת יותר.

הבעיה היא שניתקתי כבר יותר מקשר

אחד על הבסיס הזה. לכן אני פתאם חושבת שאולי זו מעין נורמה כזו, של ספונטניות, שאני לא בתוכה.

dana2909

New member
זו לא ספונטניות

ספונטיות זה בלי לקבוע מראש להפגש בהתראה של רגע. מה שהיא עשתה נקרא להבריז!

If6Was9

New member
מה לעשות יש אנשים שהדבר הכי

ספונטני שהם עושים זה לבטל פגישות עם חברים ותוכניות לבילוי סוף השבוע

shellyland

New member
../images/Emo32.gif יכול להיות שהשתחלת כך לפורום

בלי שאף אחד יגיד לך ברוך הבא?

צימעס

New member
צריכה לעשות משהו עם המשקפיים שלי

או אולי עם העיניים הצורבות. חשבתי שזה איזה תו מוזר, ולא סתם if6.

giulietta

New member
זו התנהגות לא מתחשבת

אבל לא בטוחה שמזלזלת. לא יודעת מה מערכת היחסים ביניכן, נשמע שאתן לא מתראות לעתים קרובות. אולי קרה משהו והיא חזרה בה והתקשתה לומר לך במילים ברורות. מכל מקום יחסים כאלה לי לא מתאימים.

לדעתי הזלזול מתבטא בשעה בה נשלח

ה-SMS. אין לי בעיה אם היא חזרה בה, אבל את אותו SMS היא יכלה לשלוח קודם.

האגס 1

New member
שימי לב

שכל ההתקשרות מצידה באה רק בכתב - בהתחלה היא שלחה לך מייל, וכדי לבטל היא שלחה SMS. זו התנהגות חמקנית, שנועדה לברוח מהנמען ולא להתמודד עם התגובה המיידית שלו. אם היה לה מינימום של רצינות ובכלל מינימום של כבוד היא היתה מתקשרת.

giulietta

New member
נכון, זו התנהגות חמקנית

אבל לא בהכרח מזלזול. אולי אפילו להיפך. אולי היא דוקא נלחצת בחברתה דוקא משום שהיא "מחזיקה ממנה" וקיבלה "רגליים קרות" מאיזושהי סיבה ברגע האחרון. אם היא רצתה לספר לה על העבודה החדשה שלה משמע שהיא מעריכה אותה ואת דעתה.

לא מסכימה. ../images/Emo31.gif

עם כמה מידידי הקרובים ביותר אני קובעת דברים רק בכתב, ואין עם זה שום בעייה.

למעלה