אמדוקס

• פותח הנושא si32
  • פורסם בתאריך

si32

New member
אמדוקס ../images/Emo67.gif

אמדוקס - חברה ידועה לשימצה בפיטוריה.
לבכירים שם שמקבלים מעל 100,000 ש"ח בחודש לא אכפת מהאזרח הקטן שמרוויח קצת פחות ממשכורת רעב וכי למה?
כשמרביצים שעות, באים חולים עם 100 מעלות חום, ולא עושים ילדים. רק אז אולי יש סיכוי קטן להישאר.
כמובן, כשאין הורים חולים שצריך לטפל בהם (גם אם הם לפני מוות וגם אם את בהיריון בדיוק שאמא שלך הולכת למות ולא משנה שאמא מתה שבועיים לפני הלידה את עדיין צריכה להמשיך לעבוד עד היום האחרון).
כמו כן - מטפלים בנוסף בנושאים אחרים למעט הנושאים הדורשים טיפולך הישיר בהתאם לסווג המקצועי שלך ובהתאם לתפקידך................ בקיצור - אתה חייב לקחת יוזמה על עבודתם של אחרים המתבטלים ואינם עושים את עבודתם כראוי.
רק אז אולי יואילו להשאיר אותך, אבל מבלי להגיד מילה טובה.
יש הערכה מידי פעם לפעם אבל הכל על הזמן הכמותי שאותו אתה מקדיש, לא על הזמן האיכותי.
מה שאומר שגם אם תעשה ב - 9 שעות מה שאחר עושה ב - 20 שעות אם לא יותר -זה לא יעזור לך, הערכתך בידי המנהלים תשאף לאפס.
וזה לא משנה אם יש לך ילדים או משפחה בבית, וזה לא משנה אם את אישה או גבר וזה לא משנה אם זה יום שישי או יום שבת או אפילו יום כיפור (לא שאני שומרת אבל...)
לסיכום: כל עוד אמדוקס יכולה לנצל אותך, היא תנצל ועד הסוף - והאמינו לי הם מנצלים אותך עד שהכוחות שלך נגמרים.
ברגע שמשהו קטן יקרה, אתה אבוד ואתה יכול להתחיל לחפש משרה חדשה ולא משנה מה עשית כל השנים האלה - אתה אפס בשבילם. אפילו המלצות בכתב הם לא מוכנים לתת.
אז בחיים שלך שלא תבטח בחברה הזאת.

yair24

Member
קראתי הרבה סיפורים על החברה

הזאת, מעניין אם הסיפורים האלה אמיתיים או לא... ובכלל מה זה משכורת רעב?? חשבתי שבאמדוקס מרויחים הרבה... יאיר

si32

New member
באמדוקס?

מצאת לך, לא כולם חיים כמו מלכים בהיי-טק. לצערנו.

inbal76

New member
אני מרשה לעצמי לנחש שמה שעובדי

אמדוקס הממורמרים מגדירים כאן "משכורת רעב", זה סכום שאני (למשל) הייתי מאושרת לקבל, אבל יהיה לי רק בחלומות הלילה הורודים. (משהו בתחום 8-11 אלף). אבל זה רק ניחוש.

אני שמח שהגעתי לפורום הזה...

חשוב שאתם מעבירים את כל המידע הזה... אני לא מתכוון לגעת בחברה הזאת אפילו עם מקל. יש עוד חברות דומות לאמדוקס? אני מתחיל לראות את כל הצדדים השליליים בהיי טק.

ל י א ת 76

New member
הגדרה ל "שכר רעב"

מתכנת מתחיל, טרי טרי ישר מהאוניברסיטה בלי שניה אחת של נסיון מקבל בין 9000 ל-10000 ש"ח בחודש. אה, וזה עוד ברוטו. אחרי שמחשבים את הנטו מבינים שהעובדים שם ממש חיים מתחת לקו העוני. מסכנים. כל התושבים שנוספו למעגל העוני ברבעון האחרון הם עובדי אמדוקס. חוץ מזה אני לא מבינה. אם הם כל-כך סובלים שם אז למה הם נשארים??? חומר למחשבה.

yair24

Member
כמה את רוצה שמתכנת טרי יקבל??

9000-10000 זה לא שכר רעב בשביל מישהו בלי ניסיון...

yair24

Member
יותר נכון התייחסתי רק לשורה של

"אה וזה עוד ברוטו"...

אולי כבר תפסיקו לבלבל את השכל???

כל היום אמדוקס אמדוקס.... אז רק שתדעו שאני עובדת כמפתחת באמדוקס כבר 3 שנים, יש לי ילד (כן, נכנסתי להריון וגם יצאתי לחופשת לידה של 4 חודשים) ומאוד טוב לי שם. המשכורת שלי ממש לא נמוכה, ובואו לא נשכח שזוהי החברה היחידה שמוכנה להעסיק בוגרי אוניברסיטאות חסרי נסיון. אבל אני אגיד לכם מה הבעיה באמדוקס : הבעיה היא שיש מספיק מקום לבטלנים ולעצלנים, אתם יודעים, אלו שבאים לחמם כיסאות ולהגיד "אני עובד באמדוקס". החברה כ"כ גדולה, שאותם מחממי כיסאות בהחלט מצליחים להיטמע בין ההמונים ולשמור על פרופיל נמוך. אלא שבשלב מסויים מישהו עולה על זה שהם מקבלים משכורת אבל בעצם לא עושים כלום. ואז קמים להם כל אותם אפסים שמרגישים שהם אנשי היי-טק אבל לא יודעים אפילו מה זה היי-טק, ובוכים ובוכים שבא כבר להקיא רק מלשמוע אותם. אז אני רק רוצה להגיד לכם שאתם בכיינים מגעילים, אבל אני מבינה מאיפה זה בא.אם אני הייתי מפוטרת אחרי תקופה של חימום כיסאות, משכורת טובה מאוד ואחלה תנאים, גם אני הייתי בוכה. ברור שתבכו, כי הרי מה יש לכם לעשות? לחפש עבודה אחרת? מה פתאום??? מי בכלל ייקח אתכם לעבוד? אנשים כמוכם יפלו כבר בראיון המקצועי הראשון, כי הרי אם הייתם שווים משהו לא הייתם מפוטרים. כולנו עדים למגמת הגדילה של אמדוקס ולכמויות הגיוסים לאחרונה. אז בואו נחשוב איזו סיבה כבר יכולה להיות לפיטורים... בינתיים תמשיכו לעלעל במודעות הדרושים ולחפש מודעה בנוסח "דרושים מחממי כיסאות בעלי נסיון".אולי מתישהוא תמצאו, מי יודע???

si32

New member
פיטורי 2002 זוכרת? שרדתי אותם ולמה?

בגלל בטלנות? אז לפני שאת מקטלגת מישהו, בבקשה, תלמדי שלא כולם באמדוקס חיים כמוך, מה לעשות? חוץ מזה, מי אמר שלא עבדנו? מי את שתגידי את זה? הא? ומי את שתשפטי את המצב?

si32

New member
חוץ מזה קראת הכל? אם היית קוראת הכל

היית רואה שמדובר בעניינים קצת רגישים. ותמשיכי מותק לעבוד שעות נוספות כי הילד שלך בטח רק ירוויח מזה.

למעלה