אמא מגוננת מידי

Ron W

New member
אני רואה במי שמאמין באמת מפוקפקת מתחזה או הוזה

אם היו נדרשים לאמת את מתן תורה בבית משפט היית בצרה צרורה.

ערדושקה

New member
מעבר לרצון האמיתי כמו של כל אמא...

שתמצאי את הזיווג שהכי טוב עבורך לדעתי יש כאן גם אלמנט של תלות של אמך בך היא חוששת שכאשר תמצאי בן זוג תזנחי או תתרחקי ממנה וכפי שתארת אמך חד הורית והבנתי שהיא לבד ללא זוגיות..
תלות של הורה בבן או בבת והחשש של הילד/ילדה לפגוע בהורה גורם לעיתים לרווקות אפילו עד גיל מאוד מתקדם ...
לא צריך לקחת את מציאת בן הזוג כמלחמה....הייתי מרחיקה לכת ואפילו כן נענית לרצונה של האם שתכירי בן זוג בשידוך אולי באמת יצא לך להכיר משהוא נחמד וטוב?
ה"לא" טמון תמיד אצלך לא..ובמקביל לחפש בן זוג אמך גם לא צריכה לדעת
כאשר תמצאי אחד כזה שיהיה נכון לך...תצטרכי להתמודד עם אמא שלך באופן החלטתי
לא בהתלהמות...ולפעול בצורה כזאת שלא תחוש שעזבת אותה או אינך נותת לה מספיק תשומת לב....

אגיד לך מה חברה שלי עושה

ההורים של חברה שלי די מזכירים את אמא שלך, אצלה גם הבעיה שהם ממש רוצים שהיא תתחתן כבר (היא בת 28) ולכן אם הם יודעים שהיא יוצאת עם מישהו הם ישר חושבים ׳חתונה׳...
אז מה שהיא עושה זה היא עדיין יוצאת עם בנים - ורק כאשר היא מרגישה שזה באמת רציני רק אז היא מכירה את הבחור לההורים שלה.
היו לה מספר קשרים והיא הכירה להם רק בחור אחד, היא ידעה שזו הולכת להיות מלחמה איתם ואכן כך היה והם גם נפרדו...
&nbsp
אז ההצעה שלי היא כזו:
- לא לספר לאמא שלך על בחורים רנודמליים שאת יוצאת איתם - כי לפעמים יוצאים רק לפגישה אחת וזהו וההראש של ההורים עובד שעות נוספות
- רק כאשר את מרגישה שהבחור רציני ואת מוכנה להיאבק עם אמא שלך עליו (ז״א את מרגישה שהוא באמת חשוב לך מספיק) רק אז תכירי אותו לאמא שלך
&nbsp
בהצלחה

כתבת שהיו לך הרבה הרבה עימותים עם אמא.

האמת, זה מרפה את ידיי בבואי לתמוך בך ולייעץ. כי רציתי לכתוב: "היי גלויה איתה. היא אוהבת אותך. גילוי הלב בקשר עם הקרובים ביותר לנו הוא הדרך הנכונה ביותר. השיחה מלב ללב שתתפתח, תביא לבסוף לבירור כל הקשיים, וליישור ההדורים".

פלונית30

New member
תצאי מהבית

ככה תיהי עצמאית והיא לא תחליט בשבילך מה טוב ומה לא טוב

למעלה