אמא גילתה

איזה כיף לי../images/Emo5.gif

עכשיו אחותי הגדולה חזרה מהצבא. והיא באה ושואלת אותי למה אני לא רוצה לנסוע בסוף לארצות הברית בחנוכה ואמרתי לה שסתם. קלטתי שהיא מנסה לפתח שיחה, וזה קצת מוזר כי יש לפעמים שנים שלמות שאנחנו לא מדברים. ואם אנחנו מדברים זה הולך משהו: "יזונה תביאי לי ת'שלט" "כוס אמא שלך אני יהרוג אותך" ודברים כאלה. ופתאום היא באה ומדברת איתי. ואז היא אומרת שהיא צריכה לדבר איתי אחרי שהיא יוצאת מהדוש. והיא ואמא שלי בקשר דיי טוב. אמא שלי מספרת לה הכול. אז מעניין על מה היא עכשיו תלך להביא לי הרצאה. בחיי שאני ישתגע נראה לי אני יעבור שוב לארצות הברית סוף השנה. מה רע? במילא אבא עובר למיאמי...

sharpaz

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתה עושה טעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נראה לי שאמא שלי יודעת עלי אבל אני עוד לא אומר לה את זה בפנים כי אני יודע שהיא הולכת להתאכזב אני בטוח לא יקלל אותה או משהוא כזה אני לא אומר שאין ריבים אבל אל תקלל אותה זה מגעיל אפילו שאין בינכם קשר טוב כל כך אתה צריך להבין שהיא בסך הכל בהלם ודואגת לך בקשר לסיגריות לקעקועים והפירסינג אתה רק עושה לה יותר רע כי בסוף היא תצא מ-א-ד פגועה ובקשר ללעבור למיאמי - אם זה כדי להתחמק אל תעשה את זה כי אמהות בדרך כלל יותר מבינות מאבות ( מניסיון אישי)

../images/Emo2.gif

הורים הם כאלה חטטנים! זה לא החיים שלהם! אל אני משערת שהיא היבה ככה כי זה שוק בשבילה לא מתוך כוונות זדון...

למעלה