אמא גילתה

Sonata Of Tears

New member
דניאל ישוודי

למה ככה נעלמת מהעולם? למה ככה פגת ? מה נהיית סידן? מזה פה? הייתי בעיר שלך,ורציתי שתגיד שלום בכל מקרה הייתי שתוי נראה לי מדי כדי להבין אם מי אני מדבר,אני מאמין

הלאווי עלי אמא כמו שלך...

ורגע... קודם להבהיר כמה דברים... הקונדומים היא הביאה לי בגלל שלפני איזה שנה וחיצ הייתי עם מישהיא ואז היא נכנסה להריון אבל בסוף בדקו וזה לא היה ממני (למזלי, אבא בן 14 נשמע דיי רע). אחרי שהיא ראתה דבר אחד היא המשיכה לחטט עוד ועוד. לא הפסיקה אחרי שהיא קלטה משהו שלא עושה לא טוב. משהו מעצבן רצח האישה הזאת. אני לא חושב שהתפקיד שלי זה לבוא ולהסביר לה ולענות לה על השאלות. היא אולי ייקית שתקועה בלפני 60 שנה אבל עדיין היא יודעת מה זה הומו וכול השטויות האלה. באמת שאני שמיייח שעם אמא שלך הכול הולך דיי בסדר (כאילו זה מה שאני הבנתי, כי יש גם כאלה שמעיפים אותם מהבית). וגם אם אמא שלי אומרת מה שהיא אומרת מתוך אהבה ודאגה, שתגרום לי להרגיש שהיא עושה את זה מהסיבות האלה. כי היא עושה בדיוק ההפך. ואני יודע שאני גר ביית שלה וכול זה אבל עדיין אני לא מכיר ילד אחד שלא רב עם ההורים שלו. אפילו הכונפות של הביצפר שיושבות בהפסקה בכיתה ומכינות שיעורים רבות עם ההורים שלהם. וגם תודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור פשוט שכחתי לכתוב גם בהודעות הקודמות :)

אמא גילתה ../images/Emo4.gif

טוב אז פתאום באמצע החיים אמא קוראת יל לבוא למחשב אני בא לתומי ופתאום אני רואה אותה בתוך האתר של אטרף דייטינג. מסתכלת על כרטיסים של אנשים שאני סתם מדבר איתם.היא עושה לי : "יש משהו שאתה רוצה לספר לי עליו?" אז אמרתי : "לא" אמא : "אתה בטוח?" אני : "אין לי מה לדבר איתך, מה את רוצה ממני" אמא: אתה הומו? אני : (צוחק בטירוף פשוט מאיך שהיא שאלה את זה) את רוצה להטריד אותי? אמא : תענה לי אני: טוב תטרידי אותי כאילו אין מחר. מה את עכשיו רוצה ממני? אמא-הולכת לוקחת את הטלפון מתקשרת לאבא. "תקשיב, נראה לי הבן שלנו הומו" (ואני ממשיך לצחקק). בהתחלה זה היה קצת מעיק הקטע שהיא שואלת אותי ולא בא לי לענות לה כי זה דברים שאני לא מדבר עליהם עם האנשים שהכי קרובים אלי אז בטח שאני לא ידבר/ יספר עליהם לה. אחר כך אחותי עוד לא חזרה מתל אביב ואמא צעקה עליה בטלפון שהיא לא יוצרת מחר מהבית. ואז היא כבר הייתה בשוונג של צעקות והיא עושה לי: "גם אתה מחר לא יוצא מהבית" אני: מה את רוצה ממני? מה אני עשיתי?" אמא : "כלום" אני : אז מה את רוצה ממני? אני כן יצא" אמא : אתה לא תצא לי מהבית ותלך לפגוש הומואים" אני : את יודעת מה? את פשוט מטומטמת. את וכול מה שיוצא לך מהפה" (הלכתי לחדר סגרתי ת'דלת וסתם ישבתי עם עצמי ראיתי טלויזיה) היא נכנסה אלי לחדר ואמרה: אתה יודע מה אני שונאת? אני : לא אכפת לי?!?!?! אמא : ש-ק-ר ר-מ-י-ה אני : לא שיקרתי, ולא רימיתי. את יודעת מה? אני לא אמרתי כלום. עכשיו את מוכנה לעזוב אותי? אני לא רוצה לדבר איתך. אמא : טוב בסדר. שתבקש כסף אז תגיד לי את זה. שתרצה משהו אז תגיד לי את זה. אני : טוב אני אגיד. עכשיו תעזבי אותי. לא רוצה לדבר איתך. (וואי אשכרה כתבתי את זה כמו מחזה עם הוראות בימוי והכול :-}) טוב אז עכשיו היא "יענו" לא נותנת לי לצאת מהבית. (לא שאני אשים על זה ובאמת לא אצא). אבל היא סתם בטח תטריד אותי. אההה וגם, היא הייתה בהשקה של קונדומים והיא קיבלה כמה חבילות. והיא הביאה לי אחת. ועשכיו היא עושה לי שלא אכפת לה עם מי אני מזדיין. ואמרתי לה שאני בכלל לא מזדיין. ואז היא ביקשה אפילו לראות ת'חבילה לראות שהיא מלאה. שיגעה אותי המכפשה הזאת. היא כול כך קרציה. נראה לי עכשיו עם הגילוי הזה אני ינחית עליה עוד כמה דברים. אני יספר לה שאני משען שיש לי פירסינגים וקעקועים שהיא לא יודעת עליהם. ננסה כמה שיותר במכה אחת :)

resputin

New member
קצת ../images/Emo4.gif וקצת ../images/Emo13.gif, לא?

אני חושב שכמו כל דבר, יקח קצת זמן עד שהרוחות ירגעו. תנסה לא לריב ולא ללכת ראש בראש, כי זה... חסר פואטנה, האמת היא. סתם יצור אווירה עכורה וכשבאמת תצטרך משהו -בין אם כסף, הסעה, או כל דבר- זה לא יהיה זמין כ"כ אם בכלל. תראה, אני אומר לך משהו שאולי לא ממש תסכים איתו- אבל בתכל'ס? הוא כמעט בכל המקרים נכון, למרות שאני בעצמי לא אוהב לומר אותו- לריב עם ההורים, כל עוד אתה תלוי בהם, וחי תחת קורת הגג שלהם, והם מספסדים אותך חלקית או בצורה מלאה, לריב איתם זה דבר שצריך כמה שיותר להמנע ממנו, גם אם זה אומר להתפשר קצת ולהוריד את הראש- כי זה פשוט לא שווה את זה. אם זה משהו מוצדק, משהו עקרוני והכרחי- מילא. אם זה לא? סתם מעכב אותך. אומר לך עוד דבר, אם אנחנו כבר ציינו שקר ומרמה, עכשיו יהיה בערך הזמן הכי לא אידיאלי בחיים בערך, "להנחית עליה כמה שיותר" because hell knows no fury like a mother pissed
~ותחשוב על זה~

אולי קצת ../images/Emo12.gif?

אני לא מנסה לריב איתה. היא באה אלי בעצבים ובשאלות מעצבנות אחרי שאני אומר לה 20 פעם שלא בא לי לדבר איתה. ואז אני מתעצבן. מה לעשות? אני גם בן אדם וכולם מתעצבנים. ואני מנסה להימנע מ"תקלים" איתה בגלל זה אני מעדיף שלא נדבר. היא תשאל אותי שאלות. ואני ינסה לייפות את הדברים או שאני לא יענה לה על שאלות ואז יהיא תכניס את עצמה לסרטים ובכלל תיהיה מלחמה בבית. ואין מה להוריד ת'ראש או להיתפשר על זה? כאילו מה אני יבוא ויגיד : "טוב אמא אני רוצה להיות הומו, את רוצה שאני יהיה סטרייט. בואי נסכם משהו באמצע אני יהיה דו?" אי אפשר להתפשר בכזה דבר אההה. וגם כן סיפרתי לה שאני מעשן. ואז היא התחילה "מה קרה לך? כבר בגיל 16 אתה רוצה להרוס לך את החיים? גם נטיות שונות, גם מעשן, גם לא מסתפר. למה אתה רוצה להיות שונה?" אבל חפיף כול פעם שהיא אומרת משהו כזה אני אומר לה שאני לא רוצה לדבר איתה ושתעזוב אותי. אם אני ימשיך איתה בשיחה יהיה בנינו פצוץ כי בכול מקרה אין בנינו קשר כול כך טוב...

אבל למה?

אמא שלך נשמעת כמו הטיפוס הכי מתעניין והכי בעל פוטנציאל תמיכה שקיים. למה לבוא באנטי? חבל. תנסה בכל זאת.

בגלל ש...

אמא שלי היא הטיפוס הכי לא תומך ועם הפוטנציאל הכי נמוך שיש בעולם לעזרה. מה היא כבר עושה? מנסה כול הזמן להחיל כאלה עקיצות על זה? fuck her באמת שלא אכפת לי אמרתי לה שאין מה לדבר על זה הנושא סגור כבר ניסיתי פעמים אחרות לדבר איתה על כול מיני דברים. אבל היא מהייקיות המעצבנות האלה שתמיד יחשבו שהבן שלהם טועה ולא טוב וכולם בסדר חוץ מהבן שלהם.

Yuval Y

New member
אהם... ../images/Emo4.gif

נראה לי שאתה משלב את היציאה מהארון יחד עם משבר גיל הנעורים... זה לא נשמע כל כך מומלץ... אולי תנסה לקרוא את המאמר מאתר תהל"ה, "לפני שמספרים להורים" זה יכול לתת לך כמה כיוונים להמשך. חבל להיכנס לריב, נשמע שאמא שלך דואגת לך, ומצד שני נראה כאילו שאתה עשית משהו רע, ואולי אף פלילי. אני טועה, או שאתה פשוט הומוסקסואל? האם תרצה להתייעץ עם מישהו? אולי תנסה להציע לאמא שלך לפנות לעמותת תהל"ה? או לכתוב בפורום הורים לילדים גאים? או בכלל, לתת לשניכם את הזמן לעכל את הדברים? בברכה, יובל

../images/Emo35.gif

לפי איך שאני רואה את זה לא נראה לי שאני משלב את משבר גיל הנעורים (מה שזה לא יהי) יחד עם זה שאמא גילתה. ולא חושב שאמא שלי דואגת לי, זה נראה לי יותר כאילו היא דואגת לתחת שלה בנושא של מה יגידו חברים ומשפחה וכול זה. והקטע שבשנה וחיצ האחרונות הייתי ילד אחוש טוב לפני זה הייתי מופרע משהו רצח אבל התמתנתי. ודווקא עכשיו יש לה פי 1000 תלונות. ולא עשיתי משהו פלילי (ביינתים) כולה היא גילתה עלי. אני לא יציע לאמא שלי לפנות לשום פורום או עמותה. כאילו עם כמה שחושבים שזה קשה להורים שמגלים שהילדים שלהם הומואים או לסביות או כול דבר אחר כי החלומות של ההורים לגבי הילדים נהרסים אז זה נכון חלקית. לילד זה הרבה הרבה יותר קשה. קודם יש לו את התהליך שהוא מגלה וזה מכה בו ואז את הקבלה העצמית ולהתמודד עם זה כול יום או בסתר או בגלוי. אין הרבה מה לרחם על ההורים. אנחנו זה אלה שזה בסוף בא עליהם. לא על ההורים. אני לא צריך לעכל. אני יודע על עצמי כבר למעלה משנתיים. ואני יודע שהם כב ידעו הרבה חלפני. רק שעכשיו הם כנקרה גם בטוחים בזה. מה שהיא כן תעשה או לא תעשה זה כבר עסק שלה. העיקר שתפסיק להטריד אותי. ותודה.

אולי פשוט לא היית צריך לצרוח עליה

והיית צריך לשבת ולדבר איתה ולהסביר לה. כי היא בטח לא יודעת הרבה ומלאה בדעות קדומות. שנית: למה להראות לה את כל שאר הדברים הרעים שעשית?! כדי שהיא תכעס עלייך עוד יותר או תעיף אותך מהבית?! קצת שכל.

מחשבה

קראתי את ההודעות שלך כמה פעמים, ויש לי שאלה בשבילך. אוקיי, אז צרחת על אמא שלך, החלטת להפציץ אותה בכל הדברים שעשית. ועכשיו מה? מה אתה רוצה להשיג בזה? אתה בכוח רוצה להשניא את עצמך על אמא שלך, שהיא האדם הראשון שלפי דעתי צריך להתנהג אליו כמו ילד מסכן. אתה אומר שלנו הרבה יותר קשה, ושזה בעצם נופל על הכתפיים שלנו, וזה נכון, אני מסכים איתך במאה אחוז. אבל אתה שוכח שאי אפשר לנתק את עצמך מההורים. ובמיוחד לא כשאתה עדיין גר בבית שלהם. הרי ההורים אוהבים אותך, לא משנה מי אתה, היא תאהב אותך וזה שאתה מתיחס אליה ככה סתם אוכל אותה מבפנים. מי צריך את זה? לא עדיף אמא תומכת שתוכל לדבר איתה ולהתייעץ איתה? אז עכשיו היא מקניטה אותך, so what? אז תדבר איתה פעם פעמיים (שלוש פעמים) והכל ישתפר, כמעט בטוח. לא שווה לקחת את הצ'אנס? לא שאלה אחת, אלא כמה, לא נורא, נכון?

תושבה למחשבה

אני לא רוצה להשניא את עצמי על אמא שלי (למרות שזה לא ממש יזיז לי ת'אמת ובשיא הרצינות) אני לא חושב שאני צריך להתנהג לאמא כמו איזה ילד מסכן, אני צריך להתנהג רגיל וטבעי ולא להתנהג איתה כמו איזה ילד איל"ן בגלל שהיא אמא שלי. אני לא מנסה לנתק את עצמי מההורים, אבל מה לעשות? שמתעצבנים מתעצבנים. ולא נראה לי שיש מישהו שלא צעק או קילל ת'הורים שלו מתישהו. וגם אם היא תאהב אותי איך שאני או איך שהיא חושבת שאני שתראה את זה. כי ביינתים כבר איזה 16 ומשהו שנה אני לא רואה את זה. אני זה ששולחים אותו לפסיכולוגים במקום לשלוח אותה שהיא דווקא זאת עם הבעיות (שזה מה שכול המשפחה אומרת). אין יל מה להתיעץ איתה. היא תקועה בדעות קדומות מפגרות. ואני לא יישב וינסה להסביר לאחת שחושבת שהיא תמיד צודקת למרות שזה אני שתמיד צודק :) וחוץ מזה אני לא צריך לשבת ולספוג ת'הקנטות שלה. כבר ישבתי פעמים אחרות לדבר איתה על כול מיני דברים וכול פעם זה התפוצץ בסוף וסיימנו רבים משהו פחד. וגם אני עכשיו מייחצן לאיזה דיסקוטק בהרצליה, והיא ראתה ת'הזמנות של השבוע. והיא ראתה בהזמנות שכתבו שיש מופע חשפנות. ואז היא שוב התחילה לעצבן אותי, על אם יהיו שם בנים חשפנים. ולמרות שבהזמנה רואים איזה שיקסה בלונדינית יושבת 3/4 ערומה היא בטוחה שזה מסיבה של הומואים. והיא "אסרה" עלי לייחצן למועדון הזה. היא משגעת לי ת'מוח האשה הזאת. לא נראה לי יש מישהו שיבלה איתה חצי שעה ולא ישתגע

אתה לא צריך להיות ילד איל"ן בשביל

לדבר עם אמא שלך. נראה לי שיש לך יותר בעיות עם אמא שלך מאשר העובדה שאתה הומו, וזה היה מין הקש ששבר את גב הגמל, יש מצב? פשוט יש קת בתקשורת שלך עם אמא, אז לפי מה שאני רואה או שתמשיכו לריב עד שתעזוב את הבית או שפשוט תוריד פרופיל עד שהיא תירגע קצת. היא הרי די בהיסטריה, ממה שאתה מספר, ולא ממש יודעת מה לעשות אז היא מתנהגת כמו מטורפת, זה הרי דרישה שבאה עם העבודה. אני עדיין לא רבתי ממש עם אמא שלי, ולא קיללתי אותה עדיין... (אבל זה בגלל שאני ממש מוכשר ומיוחד וגאון!
)

OXFO

New member
אתה לא היחידי...

אתה בטח נורא מאוכזב מהתגובה של אמא... אתה בטח נורא רצית שהתגובה תהיה כמו כל הסיפורים שרצים כאן על כך שאמא מחבקת אותם ואומר שהיא תאהב אותם לא משנה מה. אז לא, לרוב זה לא ככה. בוא אני אספר לך משהו. לפני חודש וחצי סיפרתי לאמא, והחיים הפכו לא פשוטים. היא לא מאמינה לי, והיא חושבת שאם אין לי ניסיון עם אף אחד מהמינים, זה לא אומר שאני לא יכול לקבוע מי ומה אני. חוץ מזה, הדבר שהכי עיצבן אותי, זה שהיא חושבת שגם אם אני הומו, אני יכול לשנות את המצב ולהיות סטרייט. היא אשכרה חושבת שזו בחירה. חוץ מזה, היא כל היום מסתובבת בבית וממלמלת על כך שהומו זה חיים בודדים, חולים ועריריים ושאני הורס לעצמי את החיים. היא אומרת לי שאני צריך כבר לשנות את מי שאני. אז אוקיי, לך יש אמא קשה קצת, אבל היא לפחות מבינה. ההורים שלי בורים מוחלטים בקטע הזה.

אם יורשה לי להעיר

בהחלט, כל הכבוד, יצאת מהארון. אבל, פאק, יצאת לפני חודש וחצי! מה אמא שלך יודעת על הומוסקסואליות? מה שהיא ראתה בטלוויזיה! מה שהיא שמעה מההורים שלה! היא יודעת מי זה יניב ויצמן? לא! היא יודעת מי זה זלמן שושי. ב-א-מ-ת, אנשים. תשנמכו קצת את רף הציפיות מההורים, והכי חשוב - תנו להם זמן! מנסיון של ארבע שנים מחוץ לארון, ככל שהזמן עובר, ההורים מבינים את מהות הנטייה יותר, ופחות מתבטאים בצורה שלנו אולי נראית הומופובית או אווילית, אבל על זה הם גדלו. רוצים להאיץ את התהליך? דברו איתם על זה, אל תטרקו להם את הדלת בפנים! אם אתם רוצים שהם לא יחשבו שאתם הולכים להזדיין בגן העצמאות ויזרקו לכם קונדומים, אל תשקרו כשאתם הולכים לאגודה. אם אתם רוצים שהם לא יחשבו שאתם מצ'טטים עם פדופילים בנט, תראו להם את הפורום או את גוגיי. אם אתה אומר שההורים שלך בורים מוחלטים, יש לך הכבוד להיות המאיר. אתה מוזמן להתחיל בספר המרתק "אמא, יש לי משהו לספר לך". אמנם אף פעם לא נתתי אותו להורים, הסתדרתי גם בלי, אבל מקריאה אישית - זה יופי של ספר.

Devilish Angel

New member
זה בסדר, אימא שלי חושבת שזה יעבור

לי מתישהו... אתה במצב די טוב... היא עכשיו בשלב של הכחשה, היא עוד מעט תבלע את הצפרדע לחלוטין. אימא שלי משוכנעת שזאת בחירה שעשיתי.... בשביל לסבך לעצמי את החיים. היא ממש מטומטמת!! אני לא סובלת אותה...

ג ו צ יי

New member
מה זה תעיף מהבית?

איזה הורה מסוגל להעיף א הבן שלו מהבית? מה זה עד קיימים דברים כאלה? אלוהים ישמור.

ג ו צ יי

New member
די אל תצעקו עליו , תעזבו אותו.

למה אתם צועקים עליו אתם לא בנקומו אתם לא מבינים אצל כל אחד זה שונה.

שלום נכנסתי לאתר שלכם

כי הזמינו אותנו לאיזה שיחב עם יניב וראיתי את ההודעה שלך ואני לא יכולה שלא לשמש פה לאמא שלך. אז קודם כל אני לסבית חיה עם בת זוגי ויש לנו 2 בנים קטנים. ואמא שלך נראית כמו אחת שרוצה לקבל אותך אבל גם רוצה לדעת שלא תעשה דברים איומים לעצמך. היא מפחדת קצת כי זה לא מוכר לה. וזה גם קצת מפחיד לגלות שהבן שלך מתבגר. ואני חייבת להגיד בפולנית שזה שאתה הומו זה לא אומר שאתה חייב לעשות עוד דברים פרובוקטבים.זה לא קשור אחד לשני. הומו הוא כמו כל ילד רגיל אבל נמשך לבנים. והיא ממש מנסה לתת לך חופש אבל גם לשלוט - זה קורה להרבה אמהות וזה לא עובר להן, פשוט מתרגלים וגם גדלים ויוצאים מהבית ואז אין להן ברירה הן פשוט לא מצליחות לשלוט.

למעלה