אמא! אני צריך פיפי!

אמא! אני צריך פיפי!

נאום הנשיא הנבחר בעוד כשנה. היום הוא היום המאושר ביותר בחיי שמעון פרס, שסוף סוף הצליח להיבחר לתפקיד ראשי כלשהו לאחר 84 שנים. היום הזה הוא היום האומלל ביותר בחיי עם ישראל, שקיבל את הנשיא הפוליטי ביותר מאז עזר וייצמן.

armadilloo

New member
אבל הוא עשה הרבה בשביל המדינה, כך שמגיע לו

והוא גם לא מסוגל לאנוס אף אחת, שזה גם ייתרון

../images/Emo6.gif הרסת אותי עם הנבצרות שלו מלקיים חיי אישות

אבל הוא דוקא עשה משהו בשביל המדינה. משהו ממש מגעיל. בהצבעה על החוק נגד המצעד הוא פשוט השתפן ונעלם מהאופק. כי איך יאמר ליבראל הומאני ותרבותי שכמוהו את אשר על ליבו כאשר יש לרכוש את ליבו של הרבי מש"ס? פוליטיקאי צבוע וערמומי - זה מה שהוא.

תל אביבי - לא פוליטיקאי

אני מבין ללבך ולכעסך כנגד כל מי שהצביע נגד המצעד. בוודאי היה כועס גם עליי בשל כך. עם זאת הודעתי בצורה, שאיננה משתמעת לשתי פנים, שהערכתי אליך איננה תלויה בדעה כזאת או אחרת. כך גם כולנו צריכים להיות. לא הייתי פוסל אותו (כשם שאינני פוסל אותך) גם לו היה מצביע נגד החוק, אם לא כל המעללים והזגזוגים שלו במהלך ימי חייו רק בשל הכבוד והתהילה.

אבל אני בכלל לא כועס

מאז ומעולם ידעתי מי האיש ומה רמתו המוסרית, ככה שאני מביט בחיוך על האירועים האחרונים.

dkey

New member
פרס עלוב שבעלובים

ההתנהלות שלו בנושא זה מראה פעם נוספת לאיזה תהום הגענו. נבחרי ישראל פועלים קודם כל לקידומם הם. במסגרתזאת, קשה גם להשתחרר משאט הנפש לנוכח ההשתטחות אפיים ארצה בפני ממליך המלכים עובדיה לפני ואחרי. מבחינת מדינת ישראל

io4minyan

New member
אמא! אני צריך שקית הקאה!

זכותו של אדם אחר לחשוב שלתת לנבחרים ציבור ( ראשי העיריות והמועצות המקומיות ) את שיקול הדעת להחליט מה ראוי לצעוד ברחובות עירם, זה חלק מהאצלת סמכויות מקובלת במדינה דמוקרטית. והנה, קם אדם, שחש שאם לא יורשה לטופף ברגליו הורודות בסימטאות ירושלים, הקיום שלו כהומוסקסואל גא ושווה זכויות, יושמד ; הוא חש שאם לא יצעד המצעד הגאווה וה-ס-ו-ב-ל-נ-ו-ת בעיר-שחוברה-לה-יחדיו , הזהות הגאה שלו תתפרק ולכן, הוא מרשה לעצמו לכנות את הנשיא הנבחר בשם "עלוב שבעלובים". ושוב מתחזקת בי הדיעה שהחיבור בין גאווה לסובלנות הוא פיקציה מתיפיפת ולא יותר.

io4minyan

New member
הלוואי וזו היתה אמירה חכמה

כי אז אולי הייתי מתנחם בעובדה שרק אני, הכי חכם, מבחין בדקויות ואולם, מדובר בצביעות כל כך גסה ומקוממת, שנראה לי שאין בר-דעת שלא שם לב אליה. לכן, התחושה העיקרית שלי כרגע היא סוג של עצבות על האמירות הבוטות ובעיקר על השתיקות של היתר.

אני אבהיר את עצמי

א. האם אתה הומו? ב. אם כן, נראה לך מוסרי שאני עד סוף חיי אצטרך לחיות בסתר עם חיים כפולים? אני לא מדבר על סקס אנאלי שהוא אסור וכו וכו. אני מדבר על אהבה פשוטה, האהבה היחידה שאני מסוגל לאהוב. ככה נבראתי. אתה אומר להדחיק את זה? להסתיר את זה? לחיות בתסביכים? מי שמך?

io4minyan

New member
היכן אמרתי שצריך להיות בהסתר ???

כל מה שנאמר הוא שמכיון שהמאבק שאתה מנהל הוא כדי שתוכל לחיות את חייך מבלי שתהיה חשוף לעלבונות על כך שחייך שונים, מצופה ממך שלא תשתלח בפוליטיקאי רק בגלל שדעתו שונה משלך.

dkey

New member
מזל שאתה עושה עצמך מגוחך כל פעם

על ידי כל ההתפתלויות אז אין צורך להתאמץ במיוחד. הנה נבלה שמחפשת תשומת לב ושלא מביישת במעשיה את מעשי הנוצרים לאורך הדורות באירופה.

io4minyan

New member
יש רגעים שבהם אתה זניח להתייחסות

וזה אחד הרגעים האלה

dkey

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אתה צודק. עזוב את דור המדבר שהוא ודומיו מסובכים עם עצמם ועל אף כל התמורות בעשרים השנים האחרונות לא השכילו לפתור את בעיותיהם האישיות בעיקר עקב חשיפת יתר לרעל הדומיננטי שהיה בעבר. בגיל 21 אתה חי לאורה של השמש, רואה רחוק, רואה שקוף, רואה נכון. יש לך סיכוי לחיים טובים ומאושרים יותר ואני שמח שזה חלקך.

ערב טוב, חייל יקר

גמני מתבלבל לפעמים ולא מאמין שהומו יכול לכתוב בלע כאלה על בני עמו ההומואים. אבל, אל תשכח, שיש אנטישמים יהודים כמו שקיימים הומופובים הומואים. אלה החיים... ואתה, אלוהים שבשמיים נתן לך יכולת לאהוב, נתן לך את אור השמש שישזוף אותך. זכותך להינות מכל מה שהוא ברא, למענך. את תיתן לבורים ולרשעים לבלבל אותך. כל החיים עוד לפניך.

dkey

New member
בניגוד אליך חנוק בארון הבושה

אני דורש את זכויותי בצורה בוטה וגסה ולא מתכוון לותר ולו לרגע. אני גם לא שותק כשמקריבים את הקהילה שלי למען מטרות אישיות. אם לאנשי השחורים מותר להסתובב עם הבגדים, הפאות, הזקנים, הכובעים והכיפות הביזאריים אין שום סיבה שאני לא אוכל לטופף ברגלי הורודות ובבגד ים ביזארים לא פחות בסימטאות ירושלים. דמו של אף אחד כאן אינו סמוק יותר. זאת נקראת גאווה יקירי. הזכות שלי לחיות על פי אמונתי ונטיותי במדינה חופשית.

io4minyan

New member
איזה מזל שהקיום שלי לא תלוי בהבל פיך

פעם, כשלא חשבתי כמוך, הייתי הומופוב. היום, כשאני לא חושב כמוך, אני סתם חנוק בארון הבושה עכשיו אני מבין מדוע הרתיעה שלך מהדוסים השחורים, אלה שאינם מוכנים לקבל שונות. אלה שהנאורות מהם והלאה. אלה שאינם מצויים בזכויות הפרט, לרבות הזכות להתבטא אחרת. פשוט, הם משקפים לך את מה שאתה.

אתה טועה ומטעה

אין לנבחרי ציבור הזכות להחליט מי ולמען מה ראוי לצעוד בתחום שיפוטם. זכות ההפגנה, חופש ההתאגדות וחופש הביטוי הן זכויות יסוד שאין לשילטון יכולת או זכות להפקיע אותן. זכויות אלו מעוגנות בחוקות ובחוקי יסוד בכל הדמוקרטיות המערביות. הבורות שלך בנוגע לעקרונות הדמוקרטיה תהומית ומביישת.

למעלה