אם יש למישהו הערות?

דורית 407

New member
אוכל לכתוב במסגרת "פסיכולוגיה בגרוש"

לקרוא ממש על המחלה - תוכל למצוא מאמרים רבים, גם באינטרנט נסה גם לפי O.C.B במסגרת "פסיכולוגיה בגרוש" - כלומר הסבר פשטני, זה למשל אלה שרוחצים הרבה פעמים ידיים, הרבה יותר מהמקובל או חוזרים המון פעמים חזרה הביתה כדי לבדוק אם בטוח נעלו את הדלת או סגרו את הגז. הרבה פעמים יש להם הסברים כאילו הגיוניים, למשל, צריך לרחוץ הרבה ידיים, כי יש חידקים. זה נשמע הגיוני, אבל באופן מדעי, אם יערכו ניסוי, סביר שיגלו שמי שרוחץ ידיים פי 10 מאחרים שנמצאים באותם תנאים הגיינים ורוחצים ידיים נגיד 10 פעמים ביום- החולה הכפייתי לא יותר בריא כך יש גם בפורומי צמחוניות, אנשים שבגלל הפרעה כפייתית שלהם מאמינים בכל מיני אמונות תזונתיות לא נכונות, ונותנים להם הסברים כאילו מדעיים לא נכונים. דוגמה בולטת לאיש כזה זה זה שכותב תחת השמות אישעים, מתקן המשוגעים, יומני היקר שלום כו', שכבר כתב עשרות ואולי מאות אלפי הודעות. בזמן האחרון מעט השתפרה לו המחלה (שולח פחות הודעות) - אולי לקח תרופות סוף סוף.

Edgend

New member
תגובה

אני מכיר את ההפרעה, נבחנתי עליה. לגבי הפורום: איזה אמונות תזונתיות לא נכונות? אולי יש כאלה שחושבים שאי אכילת בשר תהפך אותם לפופאי אבל רב הטבעונים שיצא לי לקרוא תגובות שלהם מסתמכים על מאמרים מדעיים על הנושא, ויש תמיכה לתזונה טבעונית. זה שאתה באג'נדה אנטי טבעונית ולא מוכן להתמודד עם המציאות המדעית, לא אומר שמי שמחזיק בדעות שלא כשלך הוא בעל הפרעה נפשית. מעבר לכך, אישעם/מתקן השגעים הוא אחד והוא לא מעיד על הכלל וכל הכללה היא לא הגיונית. חוץ מזה - דורית? עמיחי? גם אתה, לפי ההגדרה שלך, סובל.

BRonen2000

New member
O.C.D - קישור לויקיפדיה בפנים.......

ולפני - אני רק מתקן את השגיאה בשם המחלה ומביא קישור פופולרי. אני בהחלט לא חושב שנבון ל"אבחן" אנשים ברשת, והמשפט האחרון שלך הוא מתנשא ולא לעניין. OCD - מויקיפדיה

OdedIsNotAfraid

New member
כן, העניין שהאבחנה שלך בתחת

דבר ראשון אני זרוק כי אני חי בתוך מלא חתולים וכך גם הדירה והבגדים שלי הרוסים דבר שני לא איכפת לי מה את חושבת.

OdedIsNotAfraid

New member
לבוש מרושל אצל סכיזופרנים

הסכיזופרנים בישראל רובם לא עובדים אין להם הכנסה מתאימה ולרוב הם מרושלים כי הבגדים שלהם ישנים וגם כבר לא איכפת להם כי הרחיקו אותם מהחברה, כך קל להצביע או להגדיר או להגיד, אך אין זה בהכרח נכון, זה אמת שבעת התקפה פסיכוטית אנשים עלולים לא להיות מסוגלים לתפקד וגם אחריה ואז הם באמת נראים מרושל כמו כן, התרופות גורמות לבצקות, להשמנה, לאובדן כוחות ואנרגיות ולדיכאון, הן באות הרבה פעמים לקחת מצב פסיכוטי חריף (מאוד ביעילות) אך לטווח הארוך אין בתרופות האלו אלא להבטיח שהבן אדם יצא חולה לא רק בנפש אלא גם בגוף במחלות שונות.

J0hnny

New member
תרשי לי להתערב

אם הבנאדם לא היה מציין בפירוש שיש לו סכיזופרניה. לא הייתה לך שום יכולת להסיק אבחון כזה רק על פי הסרטון הזה. לבוש מרושל ומוזר כתסמין לאבחון סכיזופרניה? על פי ההגיון הזה רוב אוכלוסית תל אביב יכולה להיות מאובחנת כסכיזופרנים. בשביל לאבחן סכיזופרניה צריך לבצע שורה של בדיקות מעבדה!

OdedIsNotAfraid

New member
טוב נמאס לי

באמת שלא השקעתי פתחתי והתחלתי לדבר לא היה מתוכנן מראש והעלתי בעיקר הירהורים רציתי לשמוע דעות אני שומע פה מגוון דעות של אנשים ברמה נחותה מאוד אולי אחרי כל הירידות את\ה רוצה לפתוח בדיון ונראה מי יותר אינטליגנטי צר לי על האיכות של הצילום, על כך שאני לא משופצר ואיני נראה טוב במצלמה דיגיטלית צר לי שאני כרגע תחת טיפול אנטי פסיכוטי שמנפח את הפנים שמשנה את המראה אך עושה רושם שיש פה הרבה אנשים נבערים בדעתם, לצערי הרב המיקוד בנושאי זכויות בעלי חיים צריך בראש ובראשונה להיות התנאים שבהם הם מוחזקים, חובה לשנות את המצב שחיות יוכלו לרעות בסביבה חופשית ולא כלואות בכלוב הנושא של אכילת בשר או לא פחות מטרידה אותי.

OdedIsNotAfraid

New member
סורי

תודה על השיפוט אך האמת שאני מגדל 11 חתולים ואין אפשרות לעצב את הדירה יפה וגם הם שורטים ומורידים את הטאפטים מהקירות חלקית.

OdedIsNotAfraid

New member
לא נעים לי להגיד

אך עם כזה יחס לבני אדם ובפרט לנפגעי נפש אנשים כמוך רק פוגעים במאבק למען בעלי חיים ועושים דמוניזציה של מחנה שלם

Edgend

New member
תתעלם מהם

יש אנשים שמרגישים חזקים בגלל שהם מאחורי מחשב ולכן הם מתנהגים באופן כזה. תהיה בריא ובהצלחה עם הטבעונות. אני ממליץ לך להשתתף בדיונים בפורום "צמחונות וטבעונות".

OdedIsNotAfraid

New member
תודה

אני מקווה בקרוב שוב לחזור לטבעונות או להמעיט ככל האפשר באכילה מהחי, זה הולך באמת לקרות.

היי קודם תתעלם מדורית היא טרול ידוע ../images/Emo191.gif

דבר שני לא הבנתי איזה דיון אתה רוצה לפתח בדיוק ..

OdedIsNotAfraid

New member
טוב

באמת שהוידאו לא תורם דבר, רציתי לדבר על זכויות בעלי חיים בתעשיית המזון, על הזכות לחופש מרעה ועל כך שסה"כ עדיף להיות טבעוניים, אני חושב שזאת הדרך להאבק ובאמת לשנות, מצד אחד להראות את הזוועות שעוברות החיות, מצד שני להראות את הצד הבריא לאדם ולסביבה של טבעונות, כל זאת מתוך עמדה שיותר חשוב לה כרגע זכויות חופש המרעה מאשר אכילת בשר או לא, צר לי שלא השקעתי בוידאו והוא יצא ככה אני די מרוצה מהתגובות שירדו עלי מאחר שהתחלתי להעלות קטעי וידאו שמתעדים אותי תחת טיפול פסיכיאטרי, נפוח בפנים, לא מרוכז מספיק ואת איך אני אראה עוד כמה חודשים כשאני אהיה נקי מזה ואדבר לעניין ואז אחזור לענות פה לטרולים הקטנים.

דורית 407

New member
מגיעה לי התנצלות

אני היחידה שהבנתי את מצבו אתה לא, ועוד גידפת אותי בכל מקרה, כדאי שתחשוב עם עצמך מה עוד אתה לא מבין, ותחדל לקרוא לאחרים טרולים. אתה זה שלא מבין.

Fade89

New member
עמיחי חאלאס

לנסות לרכב על דבר אחד ששמת אליו לב,מספיק פעמים הוכיחו לך שהטענות שלך לא נכונות ושתקת ואתה שוכן בפורומים בהם אתה לא רצוי,מנסה ללא הרף להוכיח כמה אתה צודק. לזה אני קורא טרול.

Edgend

New member
../images/Emo45.gif

וברוח הפורום לפסיכולוגיה שנפתח פה - הוא חי בהדחקה

Fade89

New member
צר לי

אך גם אני מאמין שזה לא מוצלח במיוחד. מלבד זה שיש כאן הרבה סיסמאות בנאליות יש הרבה פערי מידע (למשל-תזונה טבעונית היא לא יקרה יותר) נאמרים דברים כאילו לכולם זה ברור מאליו. הדיבור איטי באופן לא מושך ובסך הכל זה נראה כאילו אתה עדיין מחפש את עצמך. כשתמצא ככל הנראה תהיה יותר מפוקס

OdedIsNotAfraid

New member
איפה שאני חי, תזונה טבעונית יקרה יותר

אני בגרמניה וחצי קילו אפונה עולה כמעט כמו חצי קילו עוף אין בזה שום הגיון גם בתור מגדל חתולים התזונה הטבעונית עוד יקרה פי 5 ממה שאני יכול לממן לחתולים ומלבד זאת אני גם לא מעוניין שהחתולים שלי יהיו ניסוי, קודם אני רוצה לראות שהתזונה הזאת באמת מתאימה להם עדיין אני מתפלא שתזונה טבעונית לחתולים שניתן לספק במחירים זולים נמכרת בחירים כל כך גבוהים 5 יורו לקילו, לעומת 1-2 יורו לקילו של בשר תעשייתי באיכות ירודה.

למעלה