אם יש למישהו הערות?

OdedIsNotAfraid

New member
אם יש למישהו הערות?

הכנתי את הקטע הזה בשביל דיון ובעיקר עבור בחינת הדרכים שבהם ניתן ורצוי להציג את כל הנושא (אסטרטגיה, טקטיקה) אני מחפש איזשהו שביל באמצע לא קיצוני מדי שידבר למכנה משותף רחב יותר של אנשים, זה לא עבורי אישית, המטרה בוידאו הזה היא למצוא עוד דרכים להציג את כל הנושא החשוב הזה http://www.youtube.com/watch?v=UTi1XiwcTT4&feature=channel_video_title

דורית 407

New member
לא נעים להגיד

לי זה נראה כמו חולה נפש בשיקום, שאומר כל מיני משפטים מאתרי אנונימוס למינהם. מצטערת אם אני פוגעת. רצית ביקורת -אז קיבלת. הדבר ניכר בלבוש, חוסר המיקוד בנושאים ועוד... בשלב מסוים יוטוב נסגר לי בלי כוונה ולא פתחתי שוב. היה לי ארוך מדי, ומשפטים בנאלים מדי... אתה יכול להגיד עלי ביקורת שלא שמעתי עד הסוף אז למה אני מגיבה אך מצד שני אם תשמע על עוד אנשים שלא היה להם כוח לשמוע עד הסוף - תבין שזה לא דבר אישי שלי.

Edgend

New member
אחת מהתגובות המגעילות

לי אישית אין בעיה בכך שאתה/את מגיב/ה בפורום, כל עוד המידע הוא אינפורמטיבי. עם זאת, התגובה שלך פשוט הגעילה אותי - כמה התנשאות. תהיי/ה בריא/ה

דורית 407

New member
שים לב לדבריו של עודד

הוא חולה סכיזופרניה. יכול להיות שנגעלת, אך המידע שהבאתי היה אינפורמטיבי. אתה פרשת זאת אחרת. אנא שקול בהזדמנות איזה עוד דברים נכונים אתה מפרש אחרת.

"חולה נפש"

סליחה, האם אדוני פסיכיאטר? ואם לא על סמך מה אתה "מאבחן" אנשים שאינך מכיר? ואם כבר, לכתוב במיליון שמות בדויים ולהתחזות לדמויות שונות רק כדי להציג את האג'נדה שלך, כשכבר ברור לכולם מי אתה, מה זה אם לא מחלה אמיתית?

OdedIsNotAfraid

New member
תודה

יש לי סכיזופרניה, זאת אומרת אני מכיר את המצב הנפשי הזה כי חוויתי אותו בעצמי אני מכיר את המחשבות ואת העולם הפנימי העשיר של נפגעי הנפש מתוך הניסיון האישי שלי, אני מסוגל גם להתגבר, זאת אומרת אני מעולם לא הייתי תלוי בתרופות ואף אחד מהסביבה הקרובה או מי שמכיר אותי ובא איתי במגע אינו חושב שאני משוגע בדר"כ אוהבים אותי ואפילו באים אלי לעצה.

דורית 407

New member
אני מאחלת לך הרבה בריאות

אכן, שיערתי שיש לך סכיזופרניה. תחייה את החיים שלך, ואני רוצה להגיד לך גם לטובה, שאתה ניראה מאוד רגוע בסרטון והרבה אנשים שלא לוקחים את התרופות שאתה לוקח, היו רוצים כזו רגיעה. עם כי אני יודעת שיש לך עוד קשיים, והיו לך מצבים קשים בהרבה. מקווה שתשכיל להתמודד עם מחלתך, ושתמשיך לפי הוראות הצוות המטפל. רגיעה נראה שיש לך (לפחות בזמן הצילומים) גם יש לך הרבה פתיחות לומר את האמת, וזה גם משהו. נראה שלחלק מהגולשים קשה לשמוע אותה. אני מכירה את המחלה, ויודעת שהדרך לא פשוטה, מקווה שתמצא איתה את הדרך הנכונה.

OdedIsNotAfraid

New member
../images/Emo45.gif

תודה, זה כבר יותר לעניין, אני לא יודע מה צופן העתיד, אך סה"כ אפשר להתגבר על סכיזופרניה, איני רואה את זה כמחלה אלא כמצב נפשי מסויים שנובע מחיווט לא טוב של המוח באופן כללי התרופות שנותנים גורמות לתאים להצמיח עוד רצפטורים ולאט לאט משנות את מבנה המוח תוך כדי הרס שלו, כך שכדי להבריא צריך להיות נקיים מתרופות ולהתגבר על הקשיים. הנשק הסודי שלי הוא באמת התזונה, זה שהתחלתי לאכול פירות וירקות בכמויות גדולות עוזר מכל תרופה שיש להם להרגיע ולחזק.

דורית 407

New member
הלוואי שתצליח

מקווה שהתרופות שנותנים לך יעזרו כמו שאתה כותב "בחיווט של המוח". אני מכירה את המחלה, חשוב שתתמיד בתרופות, כי אחרת בא התקף, שבעקבותיו המצב מחמיר, ולא ניתן לתיקון. תתמיד בתרופות. בלי קשר אתה יכול לאכול פירות וירקות. זה גם בריא, אבל לא במקום. באמת, שיהיה לך בהצלחה

OdedIsNotAfraid

New member
די מספיק לקשקש לי

רוב החיים לא לקחתי תרופות תקופות ארוכות לרוב רק לפעמים אני לוקח תרופות

דורית 407

New member
תקראי, מה החולה עצמו כתב

אני צדקתי את לא הבנת את המציאות, כפי שקורה לך בעוד מקרים.

gs1234

New member
זה נכון - הקטע נראה ממש מזעזע

המלל בנאלי ואכן נראה מדוקלם בצורה לא ממוקדת ולא מעורר חשק לדיון כלשהו. ובעיקר יש בעיה עם האדם המצולם, ודורית צודקת - להגיד שהוא "לא עובר מסך" זה אנדרסטייטמנט. מדובר בבן אדם לא נאה, לבוש ברישול, חובש כובע מוזר, וברקע רואים קירות מלוכלכים וסמרטוטים. יש מצב שהסרטון הופק על ידי עמיחי מפינת חי כדי להרתיע אנשים מלהפוך לטבעונים, רחמנא ליצלן.

Edgend

New member
איזה תגובות דוחות

אם תשים לב אתה תוכל לראות שהוא מדבר על עוד נושאים מעבר לטבעונות. חבל סתם לקטול אנשים ולהשפיל אותם

gs1234

New member
צריך לדעת איך להעביר מסר

וחשוב ש"עודד לא מפחד" יקבל ביקורת בונה: תתלבש יותר טוב, שים תפאורה נאה, תטפח קצת את עצמך, דבר לעניין - ואז נקשיב לך. אני לא "קוטל ומשפיל". הסרטון שהוא העלה עלול להזיק ולדחות קהל פוטנציאלי.

OdedIsNotAfraid

New member
אוקיי

זאת תגובה שאני אקבל יותר באהדה כמובן שאני יכול להעלות סרטון איכותי משופצר וגם שאני נראה בו טוב איני נראה רע ולא היה לי קשה בחיים לזכות לחיבה של הבחורות כך שהירידות לא מזיזות לי.

דורית 407

New member
צודק, אך אם פסיכיאטריה מעניינת אותך

עליך לדעת שחלק מהמאפיינים של סכיזופרניה זה לבוש מרושל או מוזר דומה כי רבים בפורום הזה לא מודעים לעולם מחלות הנפש, למרות שהם קיימים בסביבתם, וגם בפורום. אני שמה לב בעיקר לכמה אנשים עם הפרעה כפייתית בפורום 301 ופורום זכויות בעלי חים, וגם כאן - אלה שלמשל, כותבים עשרות אלפי הודעות, גם אם הם בלי הגיון. אין זה בגלל יכולת שכנוע או הבנת אמת כלשהי, אלא אנשים חולים, אשר מתקשים עם עצמם ועם סביבתם. הם זקוקים לטיפול ולתרופות. גם הם, כדבריך עלולים להזיק ולדחות קהל פוטנציאלי

Edgend

New member
כל הכבוד על האבחון שלך

אני אשמח אם תוכל לומר לי בכלל מיהו הפרעה כפייתית

למעלה