"אם יהיה לך מזללללל...

אחיות רולז!!1 איפה אבא? ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

רק תחתכי את הגוש השמאלי שם, והתמונה מהמהמת

שוש ../images/Emo11.gif

כבר חשבתי שעשית אותי מפגר. אבל לא! לאלאלא! את כוסית על שיודעת לענטז!
.

ושירים מזכירים לי פנים

שיר שבועי של עברי: תמיד אהבה. נוסטלגי-משהו שיר שבועי לא של עברי: תגידי שטוב-כנסיית השכל אלבום שבועי: הראשון של אביתר בנאי תמונה שבועית: הוא כזה מושי!! משהו טוב שהיה השבוע: משפחה וכאלה.. והתנחלויות על ספסלים מזדמנים..

shaaaaani

New member
לולולו ../images/Emo3.gif

אין תמונה עם עברי.
שיר-שבועי-של-עברי: משו אמיתי, דה.
שיר-שבועי-לא-של-עברי: אלבום שבועי: - תמונה שבועית: פרצוףיהלי- יהההלי.
כפרות.
משהו טוב שהיה השבוע: המפגש, לייק דה
. והמוןהמון ת"א
סופ"ש גזעי

השבוע שלי...../images/Emo3.gif

שיר-שבועי-של-עברי:לאונרדו שיר-שבועי-לא-של-עברי:רוצה בנים-בנות ציון(ככה קוראים להן?) אלבום שבועי:שכחתי איך קוראים לאלבום אבל זה של זמר בשם בק.... תמונה שבועית:--------->>>> משהו טוב שהיה השבוע:קיבלתי 2 בשמים חדשים!

liron010

New member
הינני D=

שיר-שבועי-של-עברי:ממש ממש כולם, שבוע - עברי של השנה. P-:, בעיקר "פלרמו" שיר-שבועי-לא-של-עברי:"אשם" - סינרגיה אלבום שבועי:"זה לא אותו דבר" תמונה שבועית:נופ. משהו טוב שהיה השבוע:מצבי רוח משתנים. בגלל זה זה כ"כ עברי. משהו ממש ממש נוראי שהיה השבוע: לא ידעתי שהמפגש היום =\, חשבתי שזה מחר !

Tamar38

New member
ואם יש שם אל אחדד אז אנלא יודעת למה

שיר-שבועי-של-עברי: המון! אבל נקח את זה לא אותו דבר שיר-שבועי-לא-של-עברי: אל אחד- היהודים אלבום שבועי: נון. תמונה שבועית: תדמיינו שיש פה תמונה שלי ושל עברי.. ( מהמפגש, שלא יכולתי לבוא. )': ) משהו טוב שהיה השבוע: אממ.. אה כן. הייתי בשנקין!

Yaarit4

New member
:]]

שיר-שבועי-של-עברי:פז' צבאית שיר-שבועי-לא-של-עברי:אביב גפן-אלימות אלבום שבועי:יחפה של נינט תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע:טיול בת"א קנייה של שרוכים ממונסטון ומפגש עם המדריך לשעבר בצופי ים:]

../images/Emo210.gif

שיר-שבועי-של-עברי:לאונרדו שיר-שבועי-לא-של-עברי: שלמה ארצי מתנה ליום הולדת אלבום שבועי: שלמה ארצי שפויים תמונה שבועית: נינט נופלת
משהו טוב שהיה השבוע: אממ.... סופ"ש מעולה לכולם

Covers girl

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

שיר-שבועי-של-עברי: ידווווווווווע ש'משהו אמיתי' ו'יותר טוב כלום', בביצוע המפגש.
שיר-שבועי-לא-של-עברי: גאולה\ חמי רודנר, Drops Of Jupiter/ Train.
אלבום שבועי: - תמונה שבועית: צליל אני וגיא. DDD: משהו טוב שהיה השבוע: ליל הסדר שהיה גאוני, חזרה בבית של קים שהייתה אדירה, ואיך לא? ה-מפגש ה-מכולתי ביותר בעולם.

o r a n o o s h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר שבועי של עברי: ניסים- של דיסק LIVE
שיר שבועי לא של עברי: מעיל אחד בגשם- שבי בר
אלבום שבועי: שי גבסו- במקומי
תמונה שבועית: זה הידיים שלי :)
משהו טוב שהיה השבוע: האמ.. האמ... 1 באפריל, כמה שטויות עשינו
שבוע טוב:)

למעלה