"אם יהיה לך מזללללל...

"אם יהיה לך מזללללל...

ושום ציפור לא תחליט לשנות מסלולה לתוך מנוע אחד ותיקח את כולם למקום שהכל שם יפה ורואים את הנוף, כמו ציור שבבית שלי... אז אולי פתאום, בסוף היום, את חוזרת הביתה... את חוזרת אליו."
שיר-שבועי-של-עברי: שיר-שבועי-לא-של-עברי: אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: סופ"ש מגניב.

sharwan

New member
"כן אורעד מה את אומרת?!!?" ../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-עברי:"משהו אמיתי"- בגירסת המפגש כמובן!!!
שיר-שבועי-לא-של-עברי:אין אלבום שבועי:אין כל כך אחד כזה תמונה שבועית:------> אני מתה
משהו טוב שהיה השבוע:מפגש!!#$## אתמול!!#@$ עברי!!!111

מורביט

New member
ראשונה?../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-עברי: יותר טוב כלום ומשהו אמיתי מהמפגש.. שיר-שבועי-לא-של-עברי: אתה זורם אצלי בדם- איה כורם. אלבום שבועי: אין תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: המפגש, לגמרי.
שבת שלום :]

O f r i s h

New member
סופשבועD:

שיר-שבועי-של-עברי: "משהו אמיתי" בביצוע של אתמולD: , מי שרוצה אגב, יש לי את כל השיר מצולם
שיר-שבועי-לא-של-עברי: "אור הירח" - אביב גפן:] אלבום שבועי: "יותר טוב כלום..."
תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע: שאלה טובה, הממ, בואו נחשוב כולם ביחדD: אולי המפגש אתמול?
היה מושלם לגמרי
כולי מאושרת
סופשבוע נפלא לכולם

:)

שיר-שבועי-של-עברי: זכיתי לאהוב, איש יקר שיר-שבועי-לא-של-עברי: קרן אור- אביב, הכאב הזה- עם נינט. אלבום שבועי: עדיין של טורי. חורשת עליו. משהו טוב שהיה השבוע: שראיתי אנשים שלא ראיתי המון זמן. שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו:)

בת 1986

New member
אאאננניייי../images/Emo26.gif

שיר-שבועי-של-עברי: זכיתי לאהוב שיר-שבועי-לא-של-עברי: מסע ומתן- מוש בן ארי אלבום שבועי: אין... תמונה שבועית: זיקוקים!!! משהו טוב שהיה השבוע: הטיול וההופעות אתמול!!! שיואאואואו שבת שלום!!!

שוב בארץ..

שיר-שבועי-של-עברי:X שיר-שבועי-לא-של-עברי:the time of my life אלבום שבועי:הפס קול של ריקוד מושחת!!!1 תמונה שבועית:שבועיים בלונדון
Abbey road משהו טוב שהיה השבוע:לונדון! ולא רק השבוע! שבועיים של לונדון! עיר כ"כ יפההה

למעלה